RTL-Nieuws

RTL-Nieuws ontdekt een toename in het aantal Nederlanders die naar Hongarije vertrekt. RTL-correspondente, Eveline Rethmeier, was in het Hongaarse dorp Csemö waar het aantal Nederlandse inwoners explosief is toegenomen. Ze spreekt daar met diverse Nederlandse bewoners en maakt kennis met de Nederlandse huizenjagers Lianne en Ries Van Terheijden. Zij zijn Nederland helemaal beu en vertrekken samen naar Hongarije. Sinds 1 januari 2018 zijn we niet meer werkzaam in Csemö en omgeving, maar in de bij Nederlanders en Belgen geliefde provincies Baranya, Tolna en Somogy.

Foto: Vincent Eggermond. RTL-Nieuws correspondent voor Hongarije, Eveline Rethmeijer, samen met de op huizenjacht zijnde Lianne en Ries bij een huis in de omgeving van Csemö.

Video: RTL-Nieuws, in samenwerking met Eigen Huis Hongarije. RTL-correspondent Eveline Rethmeijer bezoekt Csemö en spreekt met Nederlanders die en huis kopen in Hongarije.

Het Algemeen Dagblad en de regio-bladen besteedde vervolgens ook aandacht aan het feit dat steeds meer Nederlanders Hongarije als hun nieuwe woonland verkiezen. Klik op de onderstaande afbeelding van het krantenartikel om het vergroot te kunnen zien:

Op 16 maart 2018 reageert het Hongaarse online magazine Mandiner op het krantenartikel in het Algemeen Dagblad. Klik op de onderstaande afbeelding om het Hongaarse artikel te lezen:

 

Ook een huis in Hongarije kopen? Onze makelaar in Hongarije staat graag voor u klaar. We bieden naast Nederlandstalige aankoop-begeleiding ook een kosteloos nazorg-pakket bij aankoop van een Hongaars huis via onze makelaardij. Onze makelaardij was tot 1 januari 2018 werkzaam in Csemö en omgeving. Vanaf 1 januari 2018 kunt u terecht voor een huis in de bij Nederlanders geliefde provincies Baranya, Tolna en Somogy ten zuiden van het Balatonmeer.

Onze contactgegevens zijn:

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije

Nederlands telefoonnummer  +31-655588869 (Nederlandstalig)
Hongaars telefoonnummer   +36-209616646 (Nederlandstalig)