RTL-Nieuws

RTL-Nieuws ontdekt een toename in het aantal Nederlanders die naar Hongarije vertrekt. RTL-correspondente, Eveline Rethmeier, was in het Hongaarse dorp Csemö waar het aantal Nederlandse inwoners explosief is toegenomen. Ze spreekt daar met diverse Nederlandse bewoners en maakt kennis met de Nederlandse huizenjagers Lianne en Ries Van Terheijden. Zij zijn Nederland helemaal beu en vertrekken samen naar Hongarije.

Foto: Vincent Eggermond. RTL-Nieuws correspondent voor Hongarije, Eveline Rethmeijer, samen met de op huizenjacht zijnde Lianne en Ries bij een huis (ID100) in de omgeving van Csemö.

Video: RTL-Nieuws, in samenwerking met Eigen Huis Hongarije. RTL-correspondent Eveline Rethmeijer bezoekt Csemö en spreekt met Nederlanders die en huis kopen in Hongarije.

Het Algemeen Dagblad en de regio-bladen besteedde vervolgens ook aandacht aan het feit dat steeds meer Nederlanders Hongarije als hun nieuwe woonland verkiezen. Klik op de onderstaande afbeelding van het krantenartikel om het vergroot te kunnen zien:

Ook een huis in Hongarije kopen? Onze makelaar in Hongarije staat graag voor u klaar. We bieden naast Nederlandstalige aankoop-begeleiding ook een kosteloos nazorg-pakket bij aankoop van een Hongaars huis via onze makelaardij.

Onze contactgegevens zijn:

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije

Nederlands telefoonnummer  +31-655588869 (Nederlandstalig)
Hongaars telefoonnummer   +36-209616646 (Nederlandstalig)