Alex en Martina de Ruijter, Tiszafüred

Maak kennis met Alex en Martina
Alex en Martina zeggen tegen elkaar: “Ik vertrek naar Hongarije” en stappen daarmee in het Hongaarse avontuur. Alex was in Nederland rioolmanager en Martina voetreflextherapeut. Samen vertrekken ze naar het toeristische stadje Tiszafüred aan het Tiszameer in Hongarije. Ze kopen daar een huis en een stuk grond en beginnen te werken aan plannen voor een blootcamping. Uiteindelijk ontdekken Alex en Martina hun innerlijke zelf en voelen toch meer voor een spiritueel-centrum in plaats zichzelf zo bloot te gaan geven. De naakte waarheid is dat ze zoeken hun innerlijke zelf.

De Wereld Draait Door
Op 31 december 2017 waren Alex en Martina ook uitgenodigd bij De Wereld Draait Door om terug te kijken op hun avontuur in Hongarije:

Ik Vertrek
Ze verbouwen het gekochte Hongaarse huis zelf en hebben daarbij tijd om te filosoferen over hun dromen voor hun droomhuis in Hongarije. Ze willen workshops geven, waaronder rozijnproeven, retraites en koude trainingen. Martina gaat alle hemelen te boven en overstijgt haar zelf, terwijl Alex ook ontdekt gaven met zich te dragen. Voor spiritualiteit in Hongarije kun je terecht in het spirituele centrum van Alex en Martina…! Bekijk de complete aflevering van Ik Vertrek in Hongarije met Alex en Martina:

Ook logeren in Bed and Breakfast Natuurcamp-Inn Tisza Tó? Bezoek de website: Natuurcamp-inn Tisza

Bekijk ook de andere Ik-Vertrekkers, bijvoorbeeld de familie Hobbelen. Zij gingen met varken Kliko op avontuur in Hongarije. Hoe zijn ze dit avontuur begonnen en hoe gaat het nu met hen?