Ik Vertrek Hongarije

Mooi televisieprogramma waar Nederlanders zich aanmelden wanneer zij emigreren naar het buitenland om hun onvoorbereide avontuur te laten vastleggen op camera. Ga mee met deze onvoorbereide Nederlanders en beleef alle avonturen.

Vind hier alle afleveringen en informatie van het bekende televisieprogramma Ik Vertrek.

Ik Vertrek Hongarije  ik-vertrek-sjaak-irma-dravafok-hongarije

Klik hieronder op de naam van de familie voor meer informatie en de aflevering:

Tonnie en Diane Hobbelen met huisvarken Kliko
Samen met varken Kliko vertrekt de familie Hobbelen naar een rustiek dorpje in Hongarije om het drukke leven van Nederland achter zich te laten. Het wordt een mooi avontuur. Daarbij duurt het even voordat ieder zijn plaats gevonden heeft. De Hongaarse zakenpartner van Tonnie helpt daar niet aan mee. Nu zijn we 10 jaar verder en kunnen we zien hoe het met de familie gaat.
Klik hier om meer te lezen…

Gerard en Liesbeth Vertegaal in Büssü
Met pijn in het hart namen Gerard en Liesbeth afscheid van familie en vrienden in Nederland om het rustiger aan te gaan doen in Hongarije. Ze streken neer in het rustieke plaatsje Büssü en kochten daar een boerderij met stallen. Samen gingen ze het avontuur aan en bouwden het om tot een mooie woonboerderij met gastenverblijf met zwembad.
Klik hier om meer te lezen…

George en Hellen Streur met Puszta Eldorado
De familie Streur droomden al jaren van een rustiger en zelfstandiger leven, buiten alle stress van het Nederlandse zakenleven. Zij kochten zonder makelaar een grondstuk met vismeer op de Poesta in het oosten van Hongarije. Daar realiseerden ze diverse vakantiewoningen en ontvangen nu het hele jaar door toeristen en vakantiegangers voor een ontspannen vakantie.
Klik hier om meer te lezen…

Sjaak en Irma van Dijk in Dravafok
Sjaak en Irma vertrokken samen met zeventien papegaaien en twee lieve teckels naar Hongarije voor de start van hun droom-camping in Dravafok. Helaas troffen ze daarbij iemand die zich uitgaf als makelaar, met verkeerde intenties. Deze gaf Sjaak en Irma een koopcontract in het Hongaars, die zij uit vertrouwen dienden te ondertekenen, zonder dat zij wisten wat daar in zou staan. Hiermee begonnen Sjaak en Irma hun Ik Vertrek naar Hongarije.
Klik hier om meer te lezen…

Alex en Martina de Ruijter in Tiszafüred
Samen kopen ze een huis met een stuk grond om een naturistencamping te beginnen. Eenmaal begonnen ontdekken ze dat de lokale bevolking niet goed begrijpt waar ze mee bezig zijn. Daarom besluiten Alex en Martina hun plannen om te gooien en er een spiritueel centrum van te maken. Van krentenmeditatie tot de vegetarische soepjes met vergeten groenten en Alex’s zijn zwemhobby in de septictank, is de onderneming van Alex en Martina de Ruijter in Tiszafüred.
Klik hier om meer te lezen…

Wilt u zelf vertrekken?
Kijk eens op www.huistekoophongarije.nl voor een serieuze vertrek aanbieding.
Deze aanbieding kunt u met en zonder makelaar kopen.