VERKOCHT (ID118) Vrijstaand boerderijtje met grote tuin te koop, in toeristische regio, Hongarije

VERKOCHT (ID118) Vrijstaand boerderijtje met grote tuin te koop, in toeristische regio, Hongarije

VERKOCHT!

Knusse boerderij te koop net buiten een Hongaars dorp. Het huis beschikt over alle moderne faciliteiten, waaronder een woonkamer met houtkachel, slaapkamer, eenvoudig keukentje en een badkamer met wastafel, bad en toilet. Het huis is al een tijd niet meer onderhouden geweest, maar daar is de prijs dan ook naar.

  

Het perceel is geheel omheind en daarom uiterst geschikt om de honden of kleinvee vrij te laten rond lopen. Het geheel bestaat uit twee delen van ieder ongeveer 2.000 m2. Familie en vrienden kunnen gezellig komen kamperen. De grond leent zich ook goed voor het aanplanten van fruitbomen en notenbomen. Deze zijn voor ongeveer tien euro per stuk op de markt of de nabij gelegen “bomenschool” (tuincentrum) te koop. Op die manier kunt u het terrein snel omturnen tot uw eigen paradijs. Gezien de ligging en het acaciabos er omheen hoeft niemand u te vinden.

  

Het huis bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, kleine keuken en badkamer met bad en toilet.

  

De kachel, keuken en meubilair zijn onderdeel van de koop en blijven achter in het huis.

  

De muren in de slaapkamer en keuken hebben even aandacht nodig. Nadat de afwatering rondom het huis geregeld was, heeft de eigenaar door privé-omstandigheden besloten het huis te verkopen. Dus de muren binnen kunnen afwerking gebruiken, maar is niet noodzakelijk voor het behoud van het huis.

  

Er is een badkamer met toilet, bad en wastafel, met een grote elektrische boiler voor warm water. Buiten staat een apart huisje dat dienst doet als houtopslag en zomerkeuken.

In Hongarije wordt de zomerkeuken gebruikt voor het inmaken van fruit, het maken van wijn en stoken van palinka (Hongaarse jenever). Verder is er nog een extra buitentoilet op het perceel. Handig voor als u in de tuin of moestuin bezig bent en niet met vieze voeten het huis in wil.

  

Tanya in Hongarije
Deze kleine boerderij staat in het kadaster omschreven als een ‘tanya’. Het is voor geen probleem om als buitenlander een tanya op naam te verkrijgen. De gehele procedure hiervoor neemt twee plus vier maanden in beslag. U wordt echter gedurende die tijd niet belemmert om het huis al in gebruik te nemen. Wanneer u kunt bewijzen dat u de koper bent van het vastgoed, door middel van het koopcontract en betaalbewijs, kunt u zich er direct op inschrijven. Direct na het ondertekenen van het koopcontract en betaling van de koopsom ontvangt u de sleutels van het huis.

  

Locatie van het vastgoed
De kleine tanya staat in het buitengebied van een Hongaars plattelandsdorp. De plaats is bekend en geliefd dankzij de beroemde Hongaarse paardenshows en de daarbij gemoedelijke landelijke sfeer. Op de onderstaande luchtfoto heeft u een goed overzicht van de omgeving. Het lijkt allemaal vlak land, maar het perceel is omgeven door acaciabos. Hierdoor heeft u veel privacy en heeft u een klein paradijsje voor uzelf. Een plek waar u heerlijk vrij kunt wonen.

Eigenschappen vastgoed

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 44 m2
Perceel-grootte: 4.277 m2

Bouwmateriaal: leem
Dakbedekking: woonhuis dakplaten, zomerkeuken en buitentoilet dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 1
Badkamer: 1
Zomerkeuken: 1
Extra buitentoilet: 1
Omheind: Volledig omheind

Elektriciteit: ja
Water: uit eigen bron, hydrofoor (moderne elektrische pomp)
Warm water: 120 liter elektrische boiler
Afwatering: septictank
Verwarming: houtkachel (bij de koop inbegrepen)

Telefoon: mogelijk
Televisie: satelliet
Internet: mogelijk
Alarm: aansluitingen aanwezig

Keuken: inclusief
Meubels: bij de koop inbegrepen

VERKOCHT!

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , ,