VERKOCHT (ID523) – Riant vrijstaand huis in toeristisch gebied vlakbij het Balatonmeer en het thermaalbad van Heviz

VERKOCHT!

Dit riante huis lijkt klein op de foto’s, maar schijn bedriegt. De ruime vrijstaande woning staat in een net dorp, op loopafstand van natuurgebied Kis-Balaton en het Hongaarse Balatonmeer. Het huis staat in een wereldberoemd toeristisch gebied in Hongarije, met waterpretparken, thermaalbaden – waarvan één in de plaats zelf – en wellness-centra, watersporten, boottochtjes,  de bekende wijnstreek van Balaton en slechts drie kwartier van de Hongaarse hoofdstad Budapest.

Vakantiehuis kopen bij Tisza  Huis bij het Tiszameer in Hongarije

Het is een ideale plek voor iemand die niets meer moet, maar wel alles wil en wel op minder dan een half uur rijden van de woning . De natuur, sport en ontspanning; alles is binnen handbereik.

Tiszameer in Hongarije

De wijk waar het huis staat is een vriendelijke buurt met Hongaren, Duitsers en enkele andere nationaliteiten. De Hongaarse buren zijn vriendelijk en behulpzaam, al spreken ze zelf geen andere taal dan het Hongaars. Daarentegen spreken de kinderen van de Hongaarse buren Engels. Wanneer dat nodig is, wil men tegen een vriendelijke vergoeding het gras maaien. Alles in het dorp gaat op een rustige en gemoedelijke wijze.

Straat in Tisza-szolos, links  Straat in Tisza-szolos, rechts

Het huis bestaat uit twee woonlagen. Op de benedenverdieping vindt u een ruime woonruimte met een moderne riante keuken. De keuken heeft vier verschillende werkbladen, voldoende kastruimte en een gasfornuis met een stijlvolle afzuigkap. De benedenverdieping is sfeervol vormgegeven, waarbij iedere hoek in de woonruimte een eigen functie en sfeer in zich heeft.

woonkamer-huis-hongarije-6  trap-huis-hongarije

keuken-huis-hongarije  Keuken Hongarije

Verder is er op de benedenverdieping een slaapkamer, moderne badkamer en toilet. Tevens is er een voorraadkast die dankzij de aanwezige aansluitingen voor weinig geld tot een tweede toilet te vermaken is.

slaapkamer-3  moderne-badkamer

Op de bovenverdieping is een hal, grote slaapkamer en een kleine slaapkamer. De kleine slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor.

tweede-slaapkamer-2  tweede-slaapkamer-6

De tuin heeft een riant tuinhuis met werkplek en bergruimte voor gereedschappen. Het gehele perceel is omheind, maar voor kleinvee of voor andere dieren is de helft van de tuin afgeschermd met een extra hekwerk.  Dit gedeelte van de tuin zou ook als moestuin gebruikt kunnen worden, want de grond leent zich er goed voor.

 

terras  tuin

Het huis is voorzien van alle moderne gemakken. De keuken is volledig ingericht met meerdere werkbladen, gasfornuis met afzuigkap, dubbele wasbak en veel kastruimte. De badkamer is compleet met douche, boiler, toilet, wasmachine en kastruimte. De ramen zijn voorzien van rolluiken en dun vliegengaas. Het betreft dus een complete woning, voor een vraagprijs waarmee u normaal nog niet eens de helft van alle investeringen zou kunnen betalen. Het betreft hier dus een buitenkans.

huis-te-koop-tiszameer-hongarije

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 180 m2
Perceel-grootte:   938 m2

Woonkamer(s): 1
Keuken(s): 1
Slaapkamer(s): 3
Badkamer(s): 1
Toilet(ten): 1 (optie voor een 2e)
Terras(sen): 1
Parkeerplaats(en): 2
Werkruimte(s): 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Nieuwe gasleidingen: ja
Warm water: combi-ketel
Verwarming: 2 mogelijkheden: combiketel met radiatoren en houtkachel
Gas: aanwezig
Afwatering: riool

Televisie: satelliet
Internet: aanwezig
Telefoon: aanwezig

Bouwjaar: 2000

VERKOCHT!