UIT DE VERKOOP (ID021) – Villa met zelfstandig gastenverblijf, vlakbij thermaalbaden van Szigetvar

Riant zelfstandig woonhuis met gastenverblijf te koop in Zuidwest Hongarije. Het betreft een mooie villa in een prachtig landschap met een kilometers vrij uitzicht over de heuvels van de Baranya en Somogy. Dit maakt het heerlijk vertoeven op het overdekte terras aan het huis. Het gastenverblijf naast de woning biedt verhuur-mogelijkheden, waarbij het achterliggende terrein in de toekomst benut zou kunnen worden als mini-camping. Aan het huis zijn bepaalde werkzaamheden nodig, maar gezien de ligging en wat u daarvoor krijgt, is dit zeer de moeite waard.

Villa met gastenverblijf in Hongarije  Groot Hongaars huis te koop

Vakantiehuis Hongarije  Uitzicht op de natuur van de Baranya

Door de geweldige ligging op de heuvel aan de rand van het dorp, is het werkelijk genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur.

Privacy op het perceel

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor dagjes uit. Het huis staat namelijk enkele kilometers van het Zselic natuurgebied en de door Hongaren geroemde wellness-centra van Szigetvár of Kaposvár. Breng een bezoek aan het planetarium of maak een rit met het minispoor treintje in de adembenemend mooie natuur. Leuk voor jong en oud is de wildboerderij in Böszénfa. Dit wildreservaat van ruim 1.300 hectare telt ongeveer 1.500 edelherten, 300 wilde zwijnen, 200 damherten, 150 muflons en 50 reeën, maar ook grijze runderen, Racka-schapen, varkens, paarden, ezels, geiten en waterbuffels. Ook culinair kunt u in deze omgeving terecht in de restaurantjes in en rond de winkelsteden Szigetvár, Kaposvár en de gezellige studentenstad Pécs.

Koophuis Hongarije  Tuin bij het huis

Uitzicht vanaf het terras  Uitzicht over de provincies Baranya en Somogy

Het huis bestaat uit twee woonlagen. De benedenverdieping bestaat uit een hal (8 m2), riante living met keuken (51 m2), twee slaapkamers (15 + 15 m2), badkamer (6 m2), wasruimte (3 m2). Op de bovenverdieping is een ruime bergzolder (ruim 80 m2) waar een extra slaapkamer gemaakt is voor gasten. Er is voldoende ruimte voor het realiseren van extra kamers en eventueel een tweede badkamer in het woonhuis. Aan het woonhuis is een veranda met overdekt terras (35 m2) met een mooi blijvend ver uitzicht over de tuin, het dorp en het glooiende heuvellandschap van de Baranya.

Woonkamer huis  Woonkamer van het huis in Somogyharsagy

Keuken  Keuken in huis Hongarije

Eerste slaapkamer woonhuis  Tweede slaapkamer van het woonhuis

gastenslaapkamer  Badkamer in woonhuis in Hongarije

Naast het huis staat het gastenverblijf (57 m2) met eigen sanitair, bestaande uit twee kamers en een badkamer. Tegen het gastenverblijf is een grote garage en werkplaats en een carport. Overigens is er grote parkeerplaats op het terrein aangelegd; voldoende parkeergelegenheid voor feesten of een toekomstige vakantie-accommodatie.

Badkamer van het gastenverblijf  Badkamer van het gastenverblijf

Slaapkamer van het gastenverblijf  Ruimte voor mini-camping

Aan het huis zijn enkele werkzaamheden noodzakelijk. Huurkoop en gespreide betaling is niet mogelijk. Vraag onze Hongarije makelaars naar de mogelijkheden met betrekking tot dit onroerend goed.

  

  

Vastgoed Eigenschappen
Woon-oppervlakte: 147 m2 (woonhuis) + 57 m2 (gastenverblijf)
Perceel-grootte:   7.754 m2

Woonkamer: 1
Slaapkamers: 2 + 1
Badkamers: 2
Toiletten: 2
Overige kamers: 0 + 1
Garage: 1
Carport: 1
Parkeerplaatsen: 8

Leidingwater: ja
Warm water: combi-ketel
Verwarming: combiketel, radiatoren
Gas: LPG gastank op het perceel
Afwatering: 10.000 liter septictank

Televisie: Satelliet
Internet: Aanwezig

Bouwjaar: 2003

Download ook de brochure:
Villa met gastenverblijf in Baranya