VERKOCHT (ID282) Twee vakantiehuizen met grote tuin, met glamping mogelijkheid, Hongarije

VERKOCHT!

Twee huizen met groot eigen grondstuk op het platteland van Hongarije. Het betreft een volledig gerenoveerd en gemoderniseerd huis en een nieuwbouw huis. Voor wie grotere plannen heeft, is de verhuur eenvoudig uit te breiden bijvoorbeeld door de bouw van chalets.

  

De locatie leent zich tevens uitstekend voor een Bed and Breakfast op het Hongaarse platteland. Beide huizen worden in de zomermaanden verhuurd aan gasten en toeristen die in de vakantie de omgeving willen ontdekken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het paradijsje voor uzelf te houden. Voor wie op zoek is naar een droomhuis in Hongarije, is het de moeite waard om hier eens naar te kijken.

 

De ligging van het onroerend goed is ideaal voor rustzoekers, gezien de afstand van de weg en de privacy op het perceel. De huizen, terrassen en tuin zijn met zorg mooi vormgegeven met oog voor compositie en balans.

 

Hierdoor is het een omgeving die uitnodigt voor ontspanning en rust, maar is tegelijk een inspiratie voor jong en oud. Zowel op eigen terrein als daar buiten is genoeg te beleven. Maak samen met uw gasten kennis met het verrassende plattelandsleven van Hongarije. Ga er op uit en proef van de specialiteiten van het land.

 

Ieder seizoen biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten. Lekker bezig zijn in de natuur, sport of een lekkere wandeling. De tuin en directe omgeving bevatten alle ingrediënten voor een geslaagde en onvergetelijke vakantie in Hongarije.

 

Új Ház, de nieuwe boerenwoning
Új Ház, het nieuwe huis, is een nieuwbouw huis van alle gemakken voorzien. Het is een heerlijk huis van alle moderne gemakken voorzien.

  

Desondanks het nieuwbouw betreft, ademt het huis een gezellige landelijke sfeer. Mede de gezellige woonkamer met fraai vormgegeven keuken waarvan het houtwerk ambachtelijk vervaardigd is, dragen aan deze bijzondere sfeer bij.

  

  

Öreg Ház, de authentieke tanya-woning
Naast het nieuwe huis staat het oude huis. De oude woning is een authentieke tanya. Het huis is een favoriet bij de gasten die jaarlijks terugkeren voor een heerlijke vakantie.

Öreg Ház, het oude huis, is een compleet gerestaureerde authentieke tanya. Recentelijk is Öreg Ház voorzien van een compleet nieuw dak.

 

Gedurende de restauratie is de woning gemoderniseerd met nieuwe elektriciteit, nieuwe waterleidingen, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet, en een sfeervolle woonkeuken en twee slaapkamers. Daarbij het nostalgische sfeertje behouden. Een leuke woning voor wie het drukke leven in Nederland en België geheel achter zich wil laten.

  

Het huis is snel warm met de gezellige houtkachel in de woonkamer. De eetkeuken is van alle moderne gemakken voorzien, maar daarbij wordt de gezellige oude sfeer van vroeger niet uit het oog verloren.

 

 

In de zomerkeuken van Öreg Ház is een vriezer, magnetron en wasmachine. De zomerkeuken geeft toegang tot de kelder. Vroeger werd de kelder gebruikt voor opslag van de oogst van het land of als wijnkelder.

De huizen worden momenteel verhuurd als vakantiewoning, maar gezien de aanwezigheid van alle faciliteiten, zouden beide huizen direct permanent bewoond kunnen gaan worden. Afhankelijk van uw wensen biedt het object alle mogelijkheden.

 

Beide huizen worden gedurende de zomermaanden of wanneer de eigenaar er zelf geen gebruik van maakt verhuurd. Ook al zijn de woningen in gebruik als vakantiehuis, beide zijn eveneens zeer geschikt voor permanente bewoning. De huizen zijn voorzien van televisie met Nederlandstalige zenders, goed internet met wifi.

 

De huizen hebben ieder een eigen karakter en bieden daarom, zeker voor eventuele huurders, ieder wat wils.

Wandelbos en de tuin
Hongarije is een avontuur om ontdekt te worden. Ontdek dit zelf met een wandeling door de tuin. Over alles is nagedacht en met de grootste aandacht vormgegeven. Huurders met of zonder kinderen vinden het een heerlijke plek om te wandelen, spelen of juist lekker niets te doen. Gedurende het jaar biedt ieder seizoen nieuwe activiteiten waar de gasten aan deel kunnen nemen. Hierdoor wordt een vakantie in Hongarije een onvergetelijke ervaring waar men nog jaren leuk op terug kan kijken.

 

 

Wilt u naast de verhuur van een vakantiehuis nog andere mogelijkheden ontwikkelen? De tuin biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Door bijvoorbeeld de bouw van chalets of yurts creëert u uw eigen kleine vakantiepark in een inspirerende omgeving. Heerlijk tot rust komen of juist inspiratie vinden voor het doen van nieuwe stappen. Als familie maar ook als bedrijf de ideale plek voor nieuwe ideeën of om uw gedachten van u af te zetten.

 

Omgeving van het vastgoed
Hongarije wordt geroemd om de rust en de natuur met mooie landschappen. Het is de plek bij uitstek om helemaal tot uzelf te komen.

 

De omgeving nodigt uit om ontdekt te worden. Gezien de centrale ligging ten opzichte van het gene dat Hongarije te bieden heeft, kunt u alle kanten op. Van Pécs naar Balaton, alles is binnen handbereik. Eenmaal thuis ervaart u dan weer de rust en de privacy die het object te bieden heeft.

Recentelijke vernieuwingen
Afgelopen winter is het grote terras tussen beide woningen voorzien van een grote overkapping. De huurders gaven aan dat het afdak bij Új Ház prettig was om te zitten bij warm weer, al bood het onvoldoende schaduw voor een grotere groep. Neem voor een eerste indruk van deze verbetering en meer informatie, contact op met onze makelaars in Hongarije. Zij kunnen u ook een uitgebreide foto-reportage en plattegrond van het perceel sturen.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 146 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 35 m2
Perceel-grootte: 4.892 m2

Bouwmateriaal: leem, baksteen
Dakbedekking: dakpannen, nieuw

Woonkamer: 2
Keuken: 2
Slaapkamers: 3 + 1 slaapvide
Badkamer: 2
Voorraadkamer: 1
Zomerkeuken: 1
Kelder: 1
Overdekte terrassen: 2

Volledig omheind: ja
Parkeergelegenheid: grote parkeerplaats op eigen terrein

Elektriciteit: ja, nieuw
Water: nieuwe hydrofoor (moderne waterpomp)
Warm water: elektrische boiler
Verwarming: houtkachels
Afwatering: septictank

Televisie: satelliet, Nederlandstalig
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 1935, 2005
Gerenoveerd: 2005 – 2015

VERKOCHT!