UIT DE VERKOOP (ID401) Leuk vakantiehuis met zwembad en privacy in dorpscentrum, Zuidwest Hongarije

UIT DE VERKOOP – Leuk vakantiehuis met overdekt terras en zwembad in een plattelandsdorp in Zuidwest Hongarije. Het vakantiehuis staat in het kadaster omschreven als “woonhuis met tuin”, waardoor het mede met de moderne elektriciteit en verwarming ook permanent bewoonbaar is.

Object omschrijving
Het object is beschut gelegen aan de rand van het dorp. Hierdoor is er veel privacy, wat de woning ideaal maakt als vakantiehuis in Hongarije.

  

De woning is volledig geïsoleerd en heeft dubbelglas ramen met centrale verwarming op aardgas. Het beschikt over een riante woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Aan het huis is een groot overdekt terras met zwembad.

  

Aan de woonkeuken zijn alle andere kamers van het huis gelegen. Behalve centrale verwarming op gas, is er een gezellige houtkachel in de woonkeuken.

  

Het huis heeft twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers beschikt over een extra toilet, douche-cabine en wastafel. Het is mogelijk om de andere slaapkamer in te richten als atelier of hobby-kamer.

  

De badkamer beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine-aansluiting. In het huis is een apart toilet.

  

Achter het huis is een groot overdekt terras met zwembad. Daar bevind tevens een berging en het zwembadhuis met de pomp en filter-installatie.

  

De gehele vakantiewoning is voorzien van dubbelglas, met horren, rolluiken en zonluiken. In de loop van jaren is er aardgas gerealiseerd.

  

Omgeving van het vakantiehuis
Het huis staat in Törrökkoppany, een groei-gemeente in de provincie Somogy, ongeveer een half uurtje rijden van het Balatonmeer (34 km). Verder is de streek geliefd om haar thermaalbaden, waaronder Igal (16 km), Tamási (22 km) en Dombóvár (39 km).

Het huis is geschikt om te verhuren aan buitenlandse toeristen, waaronder Nederlanders, Belgen en Duitsers, bij wie deze omgeving geliefd is.

Vastgoed eigenschappen

UIT DE VERKOOP

Woon-oppervlakte: 61,93 m2
Perceel-grootte: 1.113 m2

Bouwmateriaal: leem, baksteen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkeuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer zonder toilet: 1 (+ 1 in een slaapkamer)
Apart toilet: 1
Berging: 1
Veranda: 1
Overdekt terras: 1
Zwembad: 1

Parking: plaats voor 4 auto’s

Omheind: deels
Dubbelglas: ja

Elektriciteit: ja, nieuw
Leidingwater: ja, nieuwe leidingen en nieuw sanitair
Warm water: elektrische boiler
Afwatering: septictank
Verwarming: combi-ketel met centrale verwarming op gas en gezellige houtkachel, elektrisch mogelijk (voldoende vermogen)

Telefoon: mogelijk
Televisie: Canaal Digitaal
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 1950
Gerenoveerd: 2010

Geschikt voor verhuur: ja

  • Overname van de inboedel is bespreekbaar.

UIT DE VERKOOP