UIT DE VERKOOP (ID516) Vakantiehuis met zwembad en sauna in prachtige omgeving, vlakbij vismeer, Noord Hongarije

UIT DE VERKOOP (ID516) Vakantiehuis met zwembad en sauna in prachtige omgeving, vlakbij vismeer, Noord Hongarije

Het huis staat in een rustige straat in een mooie omgeving. De straat wordt gekenmerkt door nette en goed onderhouden huizen van welgestelde Hongaren. Het huis staat net buiten het vakantiepark en kan daarom permanent bewoond worden. Van buiten oogt de woning eenvoudig, maar van binnen biedt het de ruimte en mogelijkheden voor een gezin met kinderen met eventueel nog gasten.

  

Het huis bestaat uit een woonkamer, met een hal, keuken, badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping, met nog twee slaapkamers en balkon op de bovenverdieping.

  

  

De woonkamer is gezellig zomers ingericht met een gaskachel voor vakanties gedurende de koudere maanden van het jaar.

  

Aan de woonkamer is de keuken, die voorzien is van een werkblad en wasbak, gasfornuis met afzuigkap, koelkast en kastruimte.

  

De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, wasmachine met bovenlader en een geiser voor warm water.

  

  

In het huis bevinden zich drie slaapkamers voor in totaal zes personen.

  

De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terrasje aan de zijkant van het huis.

Bij de woning is een zwembad en barbecue-plaats achter het huis. Verder vindt u op het perceel een werkplaats met berging en een vierpersoons sauna.

  

De woning is momenteel ingericht als zespersoons vakantiehuis, waardoor het ook direct te verhuren is aan vakantiegangers en toeristen. De regio en met name deze Hongaarse vakantieplaats zijn zeer geliefd bij vissers, vogelaars en andere rustzoekers. De mogelijkheden voor verhuur zijn eindeloos, want alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Hongarije zijn op loop- en fietsafstand van het vakantiehuis aanwezig. De Hongaarse hoofdstad Budapest met het bruizende centrum zijn slechts een uur rijden van de woning verwijdert. Jong en oud hoeven zich dus geen moment te vervelen.

  

Het vakantiehuis zou eventueel ook permanent te bewonen zijn. In het dorp zijn diverse horeca, een hengelssportwinkel, een kleine supermarkt en andere kleine ondernemers. U hoeft gedurende uw vakantie nooit ver weg, waardoor u helemaal tot rust zult komen in deze prachtige omgeving. U zult zich na enkele dagen al als herboren voelen. Veel jaarlijks terugkomende vakantiegangers besluiten dan ook tot de koop van een huis in het dorp, waar dit huis staat. Als nieuwe eigenaar van dit huis hoeft u dus niet nog eens op zoek te gaan naar een vaste woonstek wanneer u aangestoken blijkt te zijn door de mooie omgeving en het ontspannen sfeertje. U kunt er zonder verdere beperkingen inschrijven als woonachtig en uw koffers voor altijd uitgepakt laten.

Op het perceel heeft u uw eigen wellness faciliteiten. Zo is er een luxe zwembad met uitzicht over het mooie landschap en een vierpersoons sauna in de tuin. Voor de doe-het-zelver is er een werkplaats en berging, maar deze kunnen door de plaatsing van een raam in gebruik genomen worden als bijvoorbeeld een atelier of andere hobbyruimte.

Links naast het huis zijn nog twee andere percelen te koop. De tuin kan daarmee in grote verviervoudigd worden en de koop daarvan garandeert dat u het vrije zicht aan de zijkant behoudt.

 

Omgeving van het vastgoed
Het vakantiehuis staat in rustige straat in het prachtig gelegen Diósjenö ten noorden van de Hongaarse hoofdstad Budapest. De rustige vakantieplaats wordt gekenmerkt door de mooie natuur en het vlakbij gelegen vismeer. Vanuit het privé-zwembad in de tuin, kunt u genieten van het mooie landschap direct achter het huis.

Neem voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact op met onze makelaars in Hongarije.

Vastgoed eigenschappen
Woon-oppervlakte: 53 m2
Perceelgrootte: 815 m2

 

 

 

Categorie:Uit de verkoop Tags , , , , , , , ,