UIT DE VERKOOP (ID909) Leuk vakantiehuis met groot zwembad en gastenverblijf, verhuur-object, Noord Hongarije

UIT DE VERKOOP (ID909) Leuk vakantiehuis met groot zwembad en gastenverblijf, verhuur-object, Noord Hongarije

Leuke authentieke boerenwoning met een groot zwembad en gastenverblijf te koop. De boerenwoning wordt in de zomermaanden ook verhuurd aan toeristen als vakantiehuis. Het huis staat in de mooie vallei van het rustieke Hongaarse plaatsje Tolmács, op steenworp afstand van het mooie natuurgebied waar de plaats om bekend staat. Het object is ideaal voor de verhuur, want behalve de mooie omgeving ligt de Hongaarse hoofdstad Budapest op slechts een uurtje rijden van het huis.

  

De boerenwoning is gerenoveerd en de vroegere stallen aan de woning zijn omgebouwd tot een zelfstandig gastenverblijf met eigen sanitair.

 

Het woonhuis
De woning bestaat uit een ambachtelijk vervaardigde keuken, woonkamer met gezellige houtkachel, slaapkamer, badkamer met douche en toilet. De keuken en de slaapkamer hebben een deur naar de veranda aan het huis.

  

De Hongaarse keuken is volledig ambachtelijk vervaardigd en bevat een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, groot aanrecht met dubbele wasbak en veel kastruimte. In de linkerkast boven naast de afzuigkap is de 60 liter elektrische boiler verborgen, zodat u snel warm water in de keuken en in de badkamer van het woonhuis heeft. De gezellige nostalgische sfeer is door het behoud van bepaalde elementen, waaronder de authentieke Hongaarse tegelvloer en houtwerk van deuren en ramen, behouden gebleven.

  

Vanuit de keuken gaat u naar de voorkamer die dienst doet als woonkamer van het huis.

Er is gestreefd naar een inrichting die geschikt is voor de verhuur, maar daarbij de authenticiteit van de woning te behouden. Zo staan er enkele meubels uit de oude tijd, aangevuld met modern meubilair.

  

Direct aan de keuken is ook de badkamer met douche en toilet met wastafel. De badkamer is efficiënt en gebruiksvriendelijk ingedeeld. Aan de badkamer is de slaapkamer van het woonhuis. De slaapkamer is vanaf de badkamer en vanaf de veranda te betreden.

  

 

Woon-oppervlakte woonhuis

Woonkamer 20,08 m2
Keuken 13,66 m2
Slaapkamer   7,63 m2
Badkamer met toilet   3,26 m2

Het woonhuis heeft een woon-oppervlakte van 44,63 m2.

 

Het gastenverblijf
De vroegere stallen aan de boerenwoning zijn omgebouwd tot een zelfstandig gastenverblijf met eigen sanitair. Het gastenverblijf bestaat uit een slaapkamer en een badkamer met toilet. De badkamer van het gastenverblijf heeft een wasmachine aansluiting, douche en een elektrische boiler voor 60 liter warm water.

  

Woon-oppervlakte gastenverblijf

Slaapkamer gastenverblijf 9,19 m2
Badkamer gastenverblijf 4,24 m2

Het gastenverblijf heeft een woon-oppervlakte van 13,43 m2.

Achter het huis is de toegang tot de zolder. Deze wordt momenteel als bergschuur gebruikt voor de gereedschappen, grasmaaier en zwembad accessoires. Direct tegenover de bergzolder is de wijnkelder.

 

Het zwembad
Het perceel bestaat uit drie plateaus. Het zwembad is gelegen op het tweede plateau,

Verhuurmogelijkheden
Het huis wordt gebruikt als vakantiewoning, maar het betreft een normaal Hongaars huis en staat ook zo in het Hongaarse kadaster omschreven. U kunt zich er dus direct na aankoop als woonachtig inschrijven.

Omgeving van het huis
Het huis staat aan de rand van het dorp Tolmács ten noorden van Budapest, tegen het mooie natuurgebied. U kunt vanuit de vakantiewoning zo de bossen in.

Vastgoed eigenschappen
Woon-oppervlakte woonhuis: 44,63 m2
Woon-oppervlakte gastenverblijf: 13,43 m2
Zwembad: 23,8 m2
Perceel-grootte:   1.531 m2

Plafondhoogte: 2,45 m
Deurposthoogte: 1,89 m (laagste)

Bouwmateriaal: leem en steen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Veranda: 1
Terras: 1
Wijnkelder: 1
Berging: 1
Zwembad: 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: nieuw
Water: leidingwater
Warm water: 2 x 60 liter elektrische boiler
Afwatering: septictank
Verwarming: houtkachel

Telefoon: mogelijk
Televisie: satelliet
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 1930

 

 

 

Categorie:Uit de verkoop Tags , , , , ,