UIT DE VERKOOP (ID264) Grondstuk vlakbij Balatonmeer te koop, met gratis huis erop, in Szepezdfürdő

Grondstuk vlakbij Balaton. Op het grondstuk bij het Balatonmeer staat onder andere een groot vakantiehuis bestaande uit drie woonlagen in de badplaats Szepezdfürdő (Balatonszepezd). Naast het woonhuis is het mogelijk een tweede vakantiehuis te realiseren. Het huis is gelegen in een rustige woonwijk met andere vakantiewoningen. Het huis staat op enkele minuten loopafstand van het vrij toegankelijke recreatiestrand van het Balaton. In de omgeving is voor ieder wat wils: winkeltjes, restaurantjes, waterglijbanen en diverse leuke activiteiten voor jong en oud. U hoeft zich geen moment te vervelen aan het Balatonmeer van Hongarije.

  

De eerste woonlaag bestaat uit een gezellige serre aan de voorzijde van het huis. Verder is er een keuken, slaapkamer, kleedruimte en badkamer. De benedenverdieping van het huis is gebouwd door middel van natuursteen, waardoor er in de warme zomermaanden een heerlijk koel binnenklimaat heerst.

  

  

Op deze tweede woonlaag is een ruime woonkamer en keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en wasmachine-aansluiting en een separaat toilet.

  

De woonkamer op de tweede woonlaag geeft toegang tot het balkon met uitzicht over de tuin en het Balaton.

  

  

De tweede woonlaag is bereikbaar door middel van de vaste trap in de keuken op de benedenverdieping of via de trap buiten. Doordat de verdiepingen afzonderlijk van buiten bereikbaar zijn, is de woning door meerdere families te bewonen of de etages afzonderlijk verhuurbaar te maken.

De derde woonlaag is de zolderverdieping, met drie slaapkamers en nog een badkamer met toilet op deze verdieping. Ook op deze verdieping is een balkon met mooi uitzicht over de tuin en het Balaton.

  

  

Naast het huis bevind een grondstuk dat eventueel te benutten is voor de bouw van een extra gastenverblijf of toekomstige nieuwbouw. Het grondstuk nodigt nu uit voor een gezellige barbecue of het realiseren van een kinder-speeltuin of andere recreatie-mogelijkheden. De oude bomen en struiken zorgen voor privacy op het perceel. Het is een heerlijke plek om in de vakantie te vertoeven met het Balaton op enkele minuten loopafstand.

  

Wilt u er op uit? Het treinstation van Szepezdfürdő is op loopafstand van de woning, waardoor u alle plaatsen rondom het Balatonmeer ook gemakkelijk zonder auto bereikbaar zijn.

Met de aantrekkende economie is het huis een goede investering voor de toekomst. Dankzij de gunstige ligging bij het Balaton is het ook goed verhuurbaar in de zomermaanden. Iedere verdieping heeft eigen keuken, badkamer met toilet en wasmachine-aansluiting en de mogelijkheid één of meerdere slaapkamers te realiseren, waardoor afzonderlijke verhuur van de verdiepingen mogelijk gemaakt kan worden.

Ligging van het vastgoed
Het huis staat in een rustig woonwijkje van de badplaats Szepezdfürdő op slechts enkele minuten lopen van het Balatonmeer. Ook is op enkele minuten loopafstand een treinstationnetje met een regelmatige verbinding met Budapest. Deze fantastische omgeving heeft alle ingrediënten in zich voor een geslaagde vakantie. Van en naar de andere plaatsen rondom het Balaton is een groeiend fiets- en wandelpaden netwerk. Dit maakt het huis tot de ideale startplek voor vakanties in Hongarije; voor uzelf of eventuele huurders.

Vastgoed eigenschappen
Perceel-grootte:  1.016 m2
Woonoppervlakte: ongeveer 180 m2
Woonlagen: 3
Oppervlakte bijgebouwen: 40 m2

Woonkamer: 1
Keuken: 2
Kamers: 8
Badkamer: 3
Wasruimte: 1
Serre: 1
Balkons: 2
Terras: 1
Schuur: 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: ja
Leidingwater: ja
Warm water: boiler, geiser
Afwatering: riool in 2017 gerealiseerd

Televisie: satelliet
Internet: ja
Telefoon: mogelijk

Keukens inbegrepen. Overname meubilair is bespreekbaar.