UIT DE VERKOOP (ID211) Leuke bungalow met terras en stallen, vlakbij Kis-Balaton en het Balatonmeer

Leuk huis op natuurrijke locatie vlakbij het Balatonmeer en het Kis-Balaton natuurgebied met wellness en golf faciliteiten in een straal van tien minuten tot maximaal een half uur rijden van het huis. Bij het huis is een terras en twee stallen (82 m2), om bijvoorbeeld uw Hongaarse Trabant te stallen. Het is de plek voor heerlijk ontspannen vakanties met genoeg ingrediënten in de omgeving voor een onvergetelijk mooie vakantie in Hongarije. Gezien de moderne infrarood-verwarming is het huis is ook permanent te bewonen.

  

Op het terras genieten van een wijntje van de beroemde wijnregio Balaton.

  

Het huis beschikt over een hal, een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een aparte wasruimte met toilet.

  

De woonkamer bevindt aan de voorzijde van het huis.

  

Aan de woonkamer bevindt de keuken. In de keuken is koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, wasbak en voldoende kastruimte. Ook is er een Hongaarse broodoven, waarmee u op authentieke wijze brood en andere Hongaarse specialiteiten kunt bereiden. Dit is niet alleen leuk voor uw gasten, maar ook gezellig gedurende de wintermaanden.

  

Behalve de Hongaarse broodoven in de keuken, heeft het huis ook andere authentiek Hongaarse elementen, waaronder het bijzonder mooie houtwerk van het voorportaal.

  

De eerste slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Ook deze kamer wordt verwarmd door de aangename warmte van de infrarood verwarming (de witte glanzende plaats aan de muur).

  

De tweede slaapkamer bevindt zich tegenover de eerste slaapkamer.

  

Naast de tweede slaapkamer is de badkamer. Deze beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. De spiegel is tevens een infrarood-verwarmingsplaat.

  

Er is een tweede toilet in de wasruimte.

  

Het huis wordt modern verwarmd door infrarood (merk: Infranomic) op thermostaat, totaal 8 wandplaten. Voor de gezelligheid is er een houtkacheltje in de woonkamer, voldoende om het hele huis mee te verwarmen.

Woon-oppervlakte woonhuis

Voorportaal   1,82 m2
Woonkamer 20,59 m2
Keuken 13,12 m2
Hal   4,73 m2
Eerste slaapkamer 12,05 m2
Tweede slaapkamer 11,44 m2
Badkamer met toilet   3,91 m2
Wasruimte met toilet   3,55 m2

Totale woon-oppervlakte van het huis is 71,21 m2.

  

Aan huis is een wijnkelder van ruim 11 m2 voor het bewaren van uw favoriete Hongaarse wijnen van de wijnregio Balaton. Ook is er een waterput voor uw eigen bronwater.

Achter het huis bevinden de stallen van in totaal 82 m2. Genoeg ruimte voor uw hobby of om als atelier in te richten. De gerestaureerde Trabant is ook te koop.

  

Oppervlakte bijgebouwen

Stal 1 40,91 m2
Stal 2 41,25 m2
Wijnkelder 11,27 m2

Omgeving van onroerend goed
Het huis staat in een hele rustige straat, in de groene regio van natuurgebied Kis-Balaton, vlakbij het Balatonmeer. Het is achteraf gelegen op een plek waar niemand u stoort. Op nog geen tien minuten rijden van het huis kunt u volledig ontspannen in de thermaalbaden van Zalakaros. Daar kunt u ook terecht voor uw wekelijkse boodschappen. Ga golfen bij het Zala Springs Golf Resort en ontspan volledig bij het Kehida Thermal Spa Hotel, beide op nog geen half uur rijden van het vakantiehuis. Verder zijn er diverse thermaalbaden en kuuroorden in de nabije omgeving. Bezoek het buffel-reservaat of de zoetwaterplassen van Kis-Balaton met unieke flora en fauna. Het wereldberoemde Balatonmeer is slechts twintig kilometer rijden van het huis. Alles bij elkaar een leuk vakantiehuis of een droomhuis om in te wonen. U woont dan immers op een plek waar anderen graag op vakantie gaan. Wilt u niet koken? Geen probleem. Er zijn diverse lekkere restaurantjes in de omgeving die ook nog eens thuis bezorgen.

  

Afstanden vanaf het huis

Natuurgebied Kis-Balaton   2 km
Wellness- en Thermaalbaden van Zalakaros   8 km
Balatonmeer 20 km
Zala Springs Golf Resort 23 km
Kehida Thermal Spa Hotel 25 km

Gebruik de onderstaande Google Maps plattegrond om de omgeving te leren kennen.

Vastgoed eigenschappen
Woon-oppervlakte:   71 m2
Oppervlakte bijgebouwen:   93 m2
Perceel-grootte:   1.832 m2

Bouwmateriaal: leem, bakstenen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Hal: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer met toilet: 1
Wasruimte met toilet: 1

Stallen: 2
Wijnkelder: 1

Omheind: volledig
Parkeerplaats: voor 4 auto’s

Bouwjaar: 1930
Recente vernieuwingen: recentelijk volledig gemoderniseerd

Elektriciteit: nieuw
Water: nieuwe leidingen, leidingwater
Warm water: elektrische boiler
Afwatering: riool
Verwarming: infrarood (Infranomic) met thermostaat, houtkachel

Alarm: aanwezig