Ontdekken

Hongarije, een land om ontdekt te worden!
Hongarije is een veelzijdig vakantie- en woonland in het hart van Europa. Met Budapest in het noorden, het Balatonmeer en Velence in het westen, de eindeloze vlaktes van de Poesta in het oosten en de geroemde natuurgebieden van de Mecsek en de Valleienstreek in het zuiden. Hongarije is natuurlijk ook bekend de helderblauwe Donau die van de hoofdstad in het noorden tot de Drava in het zuiden kronkelt en het land zo in tweeën verdeelt. Met name de ongerepte natuur, vriendelijke en behulpzame bevolking, en het nog betaalbare vastgoed, hebben een enorme aantrekkingskracht op de Nederlander en Belg, die willen vakantie vieren, ondernemen of van hun oude dag willen genieten.

Ontdek de regio’s:

  • Boedapest
  • Balatonmeer
  • Tisza en Tiszameer
  • Zala en Noord Hongarije
  • Noordoost Hongarije
  • Zuidwest Hongarije
  • Poesta en Midden Hongarije

Budapest
Hongarije is een veelzijdig vakantie- en woonland in het hart van Europa. In het noorden de wereldstad Budapest dat geroemd wordt om haar musea, opera en geneeskrachtige thermaalbaden. De architectuur van deze stad is een lust voor het oog.

Balatonmeer
Het mag dan wel geen zee hebben, toch heeft Hongarije een kust van 236 kilometer aan het wereldberoemde Balatonmeer. Ten zuiden van het Balaton, is een regio gekenmerkt door diverse beschermde natuurgebieden, waaronder de Mecsek en de Valleienstreek. Het is een gebied dat vraagt om ontdekt te worden door de nieuwsgierige toerist. Idyllische  dorpjes, mooie vergezichten en een aloude volkscultuur in een landschap waar de tijd nog langzaam gaat.

Lees ook over het wonen in deze regio’s

Neem voor meer informatie contact op met onze vakantie- en vastgoed adviseurs in Hongarije.