Vakantieland

Hongarije is een veelzijdig vakantieland bij uitstek. Duizenden Nederlanders en Belgen hebben het Balatonmeer, het Tiszameer en de regio Mecsek als hun vaste vakantie-bestemming en nog eens duizenden besluiten na meerdere onvergetelijke vakanties tot de aankoop van een vakantiehuis of besluiten er permanent neer te strijken. Hongarije is mooi natuurrijk land met talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Jaarlijks wordt dit door steeds meer Nederlanders en Belgen ontdekt. Het is dan ook niet voor niets een vakantieland in ontwikkeling. Het is een land waar nog van alles mogelijk is voor de jonge ondernemer, maar tegelijk een oase van rust en tegelijk een plek voor avontuur en ontdekking.

straat-in-bekolce-hongarije  vakantie-hongarije

Ontdek de wereld van het Hongaarse dorpstoerisme waar u geen nummer in de massa bent, maar kennis kunt maken met de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

vakantiehuis-huren  succesvolle-bed-and-breakfast-kopen

Geniet van een onvergetelijke vakantie bij het Tiszameer of strijk neer op één van de stranden aan het Balaton. De mogelijkheden zijn in Hongarije eindeloos, van het Bükk tot de Mecsek, de rustzoeker en de avonturier komen er volledig aan hun trekken. Tot ziens in Hongarije!

Neem voor meer informatie contact op met Eigen Huis Hongarije.