Levenslang vakantie vieren in Varga

30 JUNI 2018 – Droomt u ook van een natuurrijke plek die nog niet ontdekt is door massa-toerisme, met heerlijke wijn, verse honing en andere landproducten. Een vrijstaand droomhuis in Hongarije met privacy en niet ver van een winkelstad, restaurantjes en een thermaalbad. Een paradijs voor de levensgenieter, geliefd bij Nederlanders en plek waar u zich snel thuis zult voelen?

De wijnheuvels van Varga aan de Voet van de Mecsek
Vakantiepark Varga voor een levenslange vakantie
De Hongaarse plaats Varga is een klein paradijs met een welgestelde bevolking. Varga is als een vakantiepark in de Mecsek met gedurende de lente, zomer en herfst een heerlijk mediterraan klimaat. Het wordt door de toeristencentra niet voor niets aangeduid als de Parel van Zuidwest Hongarije. Het is wonen op een plek waar men het liefst vakantie zou willen vieren.

De wijnen van Varga
Ontdek de wijnheuvel met de vele fruitbomen en wijnranken met zeldzame druivenrassen. De wijnen worden hier nog authentiek en zonder kleur- en smaakstoffen geproduceerd. Ook zijn er gedurende het productie-proces geen chemicaliën aan de wijn toegevoegd. Het is een hobby-product waar de Hongaar u graag van laat meegenieten. U moet alles geproefd hebben voordat u vertrekt!

Varga heet u van harte welkom
Gaat u naar de Baranya in Zuidwest Hongarije? Rij dan eens door Varga en ontdek deze mooie Parel van de Mecsek ten zuiden van Hongarije. Het mediterrane klimaat en de vriendelijke bevolking zullen u zeker aanspreken.