VERKOCHT (ID804) – Leuk vakantiehuis op een onuitsprekelijk mooie plek in het hart van het Hongaarse platteland

VERKOCHT (ID804) – Leuk vakantiehuis op een onuitsprekelijk mooie plek in het hart van het Hongaarse platteland

VERKOCHT!

Leuk huisje te koop op een hele mooie plek in het hart van het Hongaarse platteland. Na ongeveer anderhalve kilometer onverharde weg, komt u bij uw droomhuis in Hongarije aan. Het huis staat op een perceel met diverse fruit- en notenbomen met een heel ver en weids uitzicht over de Poesta. Grazende koeien, paarden en ezels wandelen voorbij. Sommigen komen gezellig aan het hek om u te groeten.

 

De heerlijke rust en vriendelijkheid van de plek maken dat u helemaal tot rust komt. Het is niet te omschrijven…  prachtig… vrij… onbetaalbaar…. onuitsprekelijk…!

Het huis is een authentieke Hongaarse boerderij. Voor een dergelijk authentiek object is er veel woonruimte (61 m2) en een hoog plafond (2,91 m) waardoor u er zonder problemen uw eigen droomhuis in Hongarije van kunt maken. De verschillende ruimtes zijn bereikbaar vanaf de veranda van het huis. Het huis bestaat zo uit drie aparte units met ieder diverse kamers en de voorraadkamer. Het is mogelijk om beide andere units met een deur te verbinden. Als eerste de voorraadkamer…

De voorraadkamer is net als de twee andere units apart bereikbaar. Deze is beveiligd met hekwerk en stalen deur.

  

De eerste unit bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer die verwarmd worden door middel van een gezellige houtkachel in de woonkamer. Op het perceel is voldoende hout om de woning het hele jaar door voor enkele jaren te stoken bij permanente bewoning. Acacia-hout is een houtsoort dat na kap snel terugkomt. Na vijf jaar staan er vijf volwassen bomen in de plaats van de gekapte.

De tweede unit bestaat uit een ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een berging. De mogelijkheid bestaat om in de muur tussen de appartementen een deur aan te brengen. Gezien het huis alleen als vakantiewoning gebruikt is, is dit nooit nodig geweest. Een dergelijke doorgang zou het huis geschikt maken voor permanente bewoning.

Water is afkomstig uit een eigen bron in de tuin en wordt opgepompt vanuit eigen waterbron door een moderne waterpomp (hydrofoor). Het water wordt verwarmd door een elektrische boiler in het toilet.

  

De woning is beveiligd met veiligheidsdeuren en hekwerk bij iedere ingang en een alarminstallatie. Het is mogelijk om het alarm aan te melden bij een centrale meldkamer. Er is een goede telefoonverbinding en internet-verbinding. Het is dus ook mogelijk om camera-beveiliging te realiseren, maar niet noodzakelijk.

Het uitzicht van het huis is onuitsprekelijk. Het mooie landschap, kenmerkend voor het Hongaarse platteland, met een lichte glooiing, met hier en daar bomen en de dieren die voorbij komen, zorgen voor een plek waar u terug wil blijven komen.

  

Alle vrijheid en niemand anders
Het huis is gelegen aan een goed te berijden zandpad. Drie winkelsteden met diverse grote supermarkten, hotels, restaurants, cafeetjes en diverse speciaalzaken zijn slechts een kwartiertje rijden van het huis. Kortom: alle vrijheid en privacy, maar alle voorzieningen binnen handbereik.

Woonoppervlakte vastgoed

Woonkamer met kachel (unit1) 13,03 m2
Eerste slaapkamer (unit 1) 18,81 m2
Tweede slaapkamer (unit 2) 15,56 m2
Badkamer (unit 2)   2,18 m2
Apart toilet (unit 2)   1,23 m2
Berging (unit 2)   1,52 m2
Voorraadkamer   4,51 m2

De totale woonoppervlakte van het huis is 56,84 m2, daarbij de veranda (5,11 m2) en de bergzolder niet meegerekend.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte:   56,84 m2
Perceel-grootte:   5.754 m2

Plafondhoogte: 2,91 m

Bouwmateriaal: leem
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Apart toilet: 1
Berging: 1
Voorraadkamer: 1

Bouwjaar: 1950
Recente vernieuwingen: nieuwe badkamer en toilet, veiligheidsdeuren, nieuwe schoorsteen, traliewerk, alarminstallatie

Elektriciteit: ja
Water: hydrofoor (moderne waterpomp)
Warm water: elektrische boiler
Afwatering: septictank
Verwarming: houtkachel

  • Overname van het meubilair en gereedschap is bespreekbaar

U koopt het (vakantie)huis direct van de eigenaar. Onze Nederlandstalige makelaardij begeleidt u bij de koop en de overschrijving van elektriciteit.

VERKOCHT!

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , , ,