VERKOCHT (ID115) Hongaarse boerderij te koop met 1.8 hectaren eigen grond in Hongarije

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!

Hongaarse boerderij te koop. Met een beetje fantasie heeft u uw eigen paradijs.

heerlijk-hongarije  droomhuis-hongarije

Tanya in Hongarije
Een ‘tanya’ is een kadastrale benaming voor een boerderij in het buitengebied. De tanya is geliefd bij Nederlanders en Belgen die het drukke stadsleven willen ontvluchten, op zoek naar rust en privacy. De meeste tanya’s staan op de Hongaarse Poesta in Midden en Oost Hongarije. De ligging en de indeling van een tanya zijn droomplekken voor de Hongaar uit de drukke stad en zijn voor de Nederlander en Belg uitnodigend voor bijvoorbeeld de start van een camping in Hongarije. Vaak wordt er bij de tanya nog ander vastgoed meeverkocht, zoals landbouwgrond, heidegrond of bos. In sommige gevallen kan dan niet alles op uw naam verkregen worden. Dit kan gehuurd of gepacht worden of door het oprichten van een bedrijf in Hongarije onder uw beheer komen.

camping-makelaar  jacht-hongarije

Deze tanya is gelegen op een mooie groene plaats aan een verharde weg. Maar liefst 1.8 hectare is direct op naam te verkrijgen. De regio is ideaal voor de thermaal toerist, de natuurliefhebber of de rustzoeker. Mocht u zelf niet willen ondernemen of slechts een kleinschalige vakantie accommodatie willen starten, dan kunt u met de 1.8 hectare goed uit de voeten. Te midden van de vrije natuur, direct aan een verharde weg en fietspad, kunt u in alle vrijheid doen en laten wat u maar zou willen.

fietsen-hongarije  vakantie-hotel-hongarije

ik-vertrek-hongarije

Vrij gelegen midden in de natuur
Te midden van de 1.8 hectare staat de woonboerderij, een garage met bergruimten, zomerkeuken en twee andere bijgebouwen. De twee bijgebouwen kunnen afgebroken worden voor bouwmaterialen of gerenoveerd worden voor bijvoorbeeld het houden van vee, caravanstalling of verbouwd worden tot vakantiewoningen of gastenverblijven.

gege-makelaardij  hongaars-huis

De woonboerderij
De riante woonboerderij uit een hal, riante moderne keuken, een woonkamer, slaapkamer, badkamer, apart toilet en een wasruimte. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de achterzijde van de woning dat direct uitkomt op het bos naast de woning. Daarnaast zijn er nog twee bergruimtes. De eigenaar is begonnen om één van deze bergruimtes te veranderen in een tweede slaapkamer.  Plannen zijn om ook de andere bergruimte te veranderen in een derde slaapkamer of hobbykamer voor logerende vrienden en familie.

Tanya kopen in Hongarije

Hal, toilet, wasruimte   6,84 m2
Keuken 27,31 m2
Woonkamer 17,33 m2
Slaapkamer 22,08 m2
Kleine hal, badkamer   8,78 m2
Nieuwe tweede slaapkamer   8,22 m2
Bergruimte (toekomstige derde slaapkamer)   7,17 m2

De veranda van de woonboerderij is ideaal: een bescherming tegen koude wind in de winter en heerlijke verkoeling gedurende de warme zomermaanden. Op het veld voor de woning is het prima vertoeven met mooi uitzicht op het perceel.

vakantiehuis-hongarije  veranda-bussu

Langs het huis is een overdekte veranda waar u door middel van drie ingangen toegang verkrijgt tot de woning.

honed-imexma  camping-starten-in-buitenland

hongaarse-keuken  ik-vertrek-hongarije-vertegaal-bussu

De riante keuken is voorzien van een groot werkblad met voldoende kastruimte, met een gezellige houtkachel.

bed-and-breakfast-hongarije  toesjee-makelaardij

De woonkamer is voorzien van een gezellige authentieke tegelkachel, die ook de slaapkamer van het woonhuis verwarmd.

tanya-makelaars-hongarije

Vanuit de slaapkamer kunt u direct het bos in naast de woning. Voor de liefhebbers van de natuur, vrijheid en de ruimte is deze tanya een droomhuis in Hongarije.

boerderij-tanya-hongarije  natuur-hongarije

De woning heeft een praktische indeling. Naast de slaapkamer is een kleine hal met daaraan de badkamer. Aan de hal zijn ook de twee bergruimtes, waarvan één tot tweede slaapkamer gemaakt wordt.

droomhuis-gezocht-hongarije  elado-makelaar

De wijnliefhebber of wijnmaker kan zijn wijnen laten rijpen in de wijnkelder onder het huis.

Zomerkeuken
Naast de woonboerderij is de zomerkeuken. Deze bestaat uit twee ruimtes en is gebruikt als gastenverblijf voor vrienden en familie die op bezoek kwamen om de omgeving te ontdekken.

makelaar-hongarije  huis-met-gastenverblijf-in-hongarije-kopen

De garage en bergruimten
Naast het huis is een ruime garage met ruimte voor tenminste drie personenauto’s of te gebruiken als werkruimte. Aan de garage is de houtopslag.

boerderij-hongarije  camping-stalling-hongarije

Bijgebouwen
De bijgebouwen vervullen momenteel geen functie en zijn af te breken voor bouwmaterialen, of te renoveren en te gebruiken voor opslag, stallen voor vee, caravanstalling. Gezien de ligging op het perceel kunnen deze ook verbouwd worden tot extra vakantiewoningen die naast de camping verhuurbaar zijn aan toeristen die de regio ontdekken.

matra-makelaardij  eigen-huis-hongarije

De omgeving
De tanya ligt geheel vrij aan een verharde weg en fietspad, ongeveer een half uur van de gezellige winkelstad Kecskemét en slechts vijf kwartier van het internationale vliegveld van Boedapest (Budapest Airport). De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, rust en vrijheid, maar tegelijk is er genoeg te beleven om een vakantie met het hele gezin mee te vullen. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn op minder dan een half uur rijden van de boerderij verwijdert.

In de nabij gelegen dorpen zijn twee restaurantjes, koffiehuisjes en een voetbal-vereniging. Voor toeristische informatie kunnen uw gasten terecht bij de toerisme informatiebalie of het dorpsmuseum waar meer verteld wordt over de geschiedenis van het dorp en omliggende plaatsen. De meeste vakantiegangers komen niet naar deze regio voor de historie en folklore van de omgeving, maar zoeken de rust en ontspanning van de uitgestrekte natuur en de schoonheid van het landschap. Desondanks dit gegeven is de regio geliefd om haar rijke dorpscultuur.

Bewonder de beroemde Hongaarse paardenshows, ontspan in het geroemde thermaalbad van Kiskunmajsa of ga winkelen in de gezellige winkelstraten van Kecskemét of Szeged. De twee steden zijn beroemd van de Hongaarse salami en de smaakvolle abrikozen palinka. Verken de regio en ontdek datgene dat Hongarije voor de toerist te bieden heeft.

Afstanden vanaf de boerderij

Bugac Puszta (Beroemde Hongaarse paardenshows)   15 km
Thermaalbad Kiskunmajsa   20 km
Winkelstad Kecskemét   40 km
Winkelstad Szeged   64 km
Vliegveld Boedapest (Budapest Airport) 119 km
Tiszameer 146 km
Balatonmeer 155 km

 

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!

Woon-oppervlakte:   97,73 m2
Perceel-grootte:   17.999 m2

Bouwmateriaal: leem
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer(s): 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Apart toilet: 1
Wasruimte: 1
Bergruimten: 1
Parkeerplaats(en): garage, op eigen terrein
Zomerkeuken: 1
Omheind: Veld voor woonboerderij

Geïsoleerd: niet van toepassing
Dubbelglas: gedeeltelijk dubbelglas, rest dubbelraams
Dakgoten: woonboerderij

Bouwjaar: 1940
Renovaties: 2008

Elektriciteit: nieuw
Stroom: 220/230
Water: waterput, hydrofoor
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: 1 x 80 liter elektrische boiler
Verwarming: houtkachel en tegelkachel
Afwatering: 1 septictank

Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!