34.000,- euro k.k. v.p. (ID051) Tanya met vakantiehuis in het buitengebied, gemeente Csemö, Hongarije

VASTE PRIJS! INCLUSIEF COMPLETE INBOEDEL!
Vlakbij Nederlands-Hongaarse plaats Csemö.

Eenvoudige tanya met daarnaast een vakantiewoning in het buitengebied van Csemö in Midden Hongarije. De huizen staan beide op het zelfde perceel, gescheiden door een heg. Zowel u als uw gasten hebben dus ieder een eigen tuin. De huizen en de grond worden geheel op naam verkregen, zonder enige beperking.

  

Het woonhuis beschikt over een hal, ruime living (woonkamer), een moderne keuken, een slaapkamer en een moderne badkamer met toilet. Voor het huis is een terras met uitzicht op de tuin.

  

In het woonhuis ontdekt u niet alleen gezellig huis van de moderne gemakken voorzien. Het huis wordt verwarmt door een gezellige houtkachel in de living.

  

Aan de living is riante keuken met oven, keramische kookplaat, afzuigkap, wasbak, een groot aanrecht met apart werkblad en heel veel kastruimte.

  

Verder is er een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

  

Naast het woonhuis is het vakantiehuis. In de warme zomermaanden is het voor het vakantiehuis is het heerlijk vertoeven in de schaduw van de bomen. Het vakantiehuis is voorzien van traliewerk, dat bij langdurig verblijf desgewenst eenvoudig te verwijderen is. Ook het vakantiehuis is net als het woonhuis van alle moderne gemakken voorzien.

  

De living (woonkamer) en aangrenzende keuken met eethoek zijn ingericht beschikken over gezellige sfeerverlichting. Het vakantiehuis wordt verwarmd door een gezellige houtkachel in de living van het vakantiehuis.

  

Bij de eenvoudige keuken is een eethoek, van alle gemakken voorzien voor uw gasten. Tevens is er een badkamer met douche, toilet en wastafel.

  

Het vakantiehuis beschikt over een bovenverdieping waar de slaapkamer voor uw gasten gesitueerd is.

  

Aan het vakantiehuis is de garage.

  

Op het perceel is een wijnkelder, die gebruikt kan worden voor de opslag van voedsel of andere specialiteiten uit de regio. Zo staat de nabij gelegen stad Kecskemét bekend om haar pálinka (Hongaarse fruit-jenever) en in de omgeving zijn hobby-boeren met huiswijnen (lekkere zelfgemaakte wijnen). Deze kelder biedt de mogelijkheid om deze heerlijke Hongaarse specialiteiten ondergronds op te bergen achter een veilig af te grendelen stalen deur.

  

Het internetbedrijf heeft op de oude paal van het elektriciteitsbedrijf een ‘ontvanger’ voor internet geplaatst, waardoor er internet is op het perceel. Op het perceel zijn beveiligingscamera’s en alarm aanwezig.

  

Er hoeft niets meer aan de huizen gedaan te worden en kunnen na de koop direct betrokken worden. Het betreft een tanya, waardoor de koopprocedure twee plus vier maanden in beslag neemt. Desondanks kunt u direct na betaling van de hele koopsom direct van het object gebruik gaan maken.

Ligging van het vastgoed
Onder ziet u een afbeelding. Dit is van Google Maps. U kunt daarmee ook de omgeving verkennen. De foto’s zijn veroudert. Voor het huis staat nu een ijzeren hek met druivenstruiken er tegenaan.

Vastgoed eigenschappen
Woonhuis: 51 m2
Vakantiehuis: 46 m2
Perceel oppervlak: 3.957 m2

Woonkamers: 1 + 1 (Woonhuis + vakantiehuis)
Keukens: 1 + 1
Slaapkamers: 1 + 1
Badkamers: 1 + 1
Hallen: 1 + 0
Werkplaats: 1
Bergingen: 2
Kelder: 1
Terrassen: 1
Plaats voor opbouw-zwembad: 1

Elektriciteit: ja
Water: hydrofoor (moderne waterpomp)
Warm water: 2 elektrische boilers van 80 liter

Internet: ja, redelijke verbinding

Busverbinding: voor het huis

Bouwjaar: 1950

Recente vernieuwingen: Beide huizen volledig gerenoveerd, nieuw terras, opbouwplaats zwembad

  • Meubels aanwezig bij de bezichtiging zijn onderdeel van de koop.

U koopt het huis direct van de eigenaar, maar wel met behulp van onze makelaardij. Onze vastgoed adviseur helpt u bij de overschrijving van elektra, en kan u tevens begeleiden bij uw emigratie naar Hongarije.

De kosten koper voor deze woning zijn:

   340,- euro 1% notaris/advocaat kosten en kadaster leges (eenmalig)
   680,- euro 2% makelaars-courtage, inclusief nazorg-pakket (eenmalig)
 1.360,- euro 4% overdrachts-belasting aan de Hongaarse overheid (eenmalig)*

*overdrachtsbelasting betaald u ongeveer drie tot zes maanden na aankoop van het onroerend goed.

Totale kosten koper:  2.380,- euro

Vindt u dit ook een leuk huis en zou u het willen bezichtigen? Neem voor meer informatie en een afspraak om het te bezichtigen contact op met onze vastgoed adviseur in Hongarije.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)