UIT DE VERKOOP (ID112) Eigen vismeer van 1.2 hectare met eiland, direct naast toekomstig wellness-park

UIT DE VERKOOP (ID112) Eigen vismeer van 1.2 hectare met eiland, direct naast toekomstig wellness-park

Privaat vismeer te koop in Noordoost Hongarije vlakbij het Tiszameer en rivier de Tisza. Direct naast het vismeer diverse goedkope vakantiehuizen te koop of bouw zelf een huis bij het meer.

 

Vissen is een populaire volkssport in Hongarije. Behalve een visvergunning dient een visser in Hongarije ook apart te betalen voor het gebruik van het water dat men bevist. Dit levert een stabiele bron van inkomsten op voor de eigenaren van vismeren. Dergelijke objecten van deze grootte wisselen normaliter van eigenaar voor 80.000 – 160.000 euro, afhankelijk van de locatie. De regio Tisza is geliefd bij alle nationaliteiten. Het naastgelegen vakantie-resort ontvangt jaarlijks terugkomende gasten uit onder andere Hongarije, Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië en Zwitserland.

  

Het vismeer is een lust voor het oog met diverse bomen, struiken en planten. Rond het vismeer en het eiland in het meer kan gebouwd worden. Het object ligt in een gebied in ontwikkeling. Het naastgelegen vakantie-resort heeft plannen voor dertig nieuwe recreatiewoningen en een nieuw thermaal-zwembad met twaalf nieuwe appartementen er naast.

  

Vanaf begin 2016 wordt een nieuwe thermaalbron aangeboord die tenminste 720 meter diep gaat en waar na realisatie warm mineraalwater van tenminste 36 graden Celsius uit naar boven komt. Met deze bron zal het nieuwe thermaal-zwembad gebouwd worden. Bij serieuze interesse kunt u inzage krijgen in de bouwplannen en vergunningen van het naastgelegen vakantie-resort. Het is mogelijk om in het vakantie-resort een vakantiehuis te huren, kopen of te laten bouwen. Onze vastgoed adviseur kan u informeren over de tarieven en aankoopprijzen van vakantiehuizen op het resort. In Hongarije is het toegestaan een vakantie-object permanent te bewonen, waardoor u gedurende uw vakanties of het realiseren van eventuele projecten bij het vismeer een voordelige verblijfplaats heeft.

  

Mogelijkheden het object:

 • Het verhuren van lokale visvergunningen,
 • Het fokken van zoetwatervis,
 • Bouwen van recreatiewoningen,
 • Bouwen van één of meerdere huizen voor permanente bewoning,
 • Het realiseren en uitbaten van een recreatiestrand,
 • Het realiseren van een droomplek of natuurpark voor eigen gebruik,

 

Het vismeer is een aangename plaats voor:

 • De lokale bevolking,
 • Gasten en bewoners van naastgelegen vakantie-resort,
 • Vakantiegangers en toeristen in de omgeving van het Tiszameer,
 • Hobby- en sportvissers,
 • Bezoekers van toekomstig wellness-centrum,
 • …u zelf!

De regio wordt gekenmerkt door toerisme en recreatie, maar wordt geleidelijk ook steeds meer ontdekt door pensionado’s. Wilt u ook de sfeer proeven van de Tisza-regio en het object bezichtigen? Onze vastgoed adviseur verzorgt voor u een afspraak met de eigenaar en eventueel een accommodatie gedurende uw verblijf in Hongarije voor een vrijblijvende kennismaking.

  

Bij interesse kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en beperkingen van het object. Het object wordt direct van de eigenaar gekocht, door bemiddeling van onze makelaar in Hongarije.

Ligging van het vismeer
Het vismeer ligt ten zuiden van vakantiepark Romantik Park Kemping. Op het park zijn mogelijkheden om goedkoop vakantiehuizen te kopen of te laten bouwen.

Vastgoed eigenschappen
Perceel-grootte: 11.469 m2

Het meer is recentelijk verder uitgegraven tot 6.000 m2 met een waterkant en eiland van in totaal 5.469 m2, totale perceelgrootte 11.469 m2.

 

 

 

Categorie:Uit de verkoop Tags , , ,

1 thought on “UIT DE VERKOOP (ID112) Eigen vismeer van 1.2 hectare met eiland, direct naast toekomstig wellness-park

 1. Beste,
  Ik had graag wat meer informatie gehad over deze vijver.
  Indien het mogelijk is;
  Mvrgr. Guido Tulleneers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.