193.000,- euro all-in (ID144) Nieuwbouw paardenranch en wijnboerderij voor de serieuze hobby-boer in Zuidwest Hongarije

GEHEEL NIEUWBOUW!
INCLUSIEF MAKELAARS-KOSTEN EN ADVOCAATKOSTEN

Meer informatie en foto’s volgen….

Nieuwbouw ranch en wijnboerderij, bestaande uit een woonhuis, paardenstallen, grote schuur, twee zelfstandige gastenverblijven, een wijngaard en wijnkelder op een grondstuk van 6.000 m2. Behalve de hobby-boer en de paardenliefhebber, kan het object ook uit te baten zijn als Bed and Breakfast locatie. Om het grondstuk met bebouwing is ruim 10 hectare agrarische grond, die onder bepaalde voorwaarden op naam te verkrijgen is. Het is ook mogelijk om de eerste jaren de grond te huren. Dit maakt deze locatie ideaal voor het houden van paarden. Neem contact op met onze makelaar in Hongarije voor meer informatie over dit unieke object.

Het woonhuis
De woning staat in het midden van het perceel. Het huis bestaat uit een woonkamer met open keuken, ruime serre, twee slaapkamers, badkamer en een apart toilet.

  

U komt het woonhuis binnen vanaf het terras of via de voorraadkamer. Het terras aan de woning is op het zuiden.

  

Tussen de woonkamer en de keuken is een authentieke tegelkachel.

  

Aan de andere zijde van de kachel, fungeert de kachel als een gezellige eethoek.

  

De keuken is ingericht met een koelkast, gasfornuis, afzuigkap, hete-lucht oven, vaatwasser, wasbak, groot werkblad en veel kastruimte. Aan de keuken is de voorraadkamer, met de wasmachine en combi-ketel.

  

Het huis heeft twee slaapkamers, waarvan er momenteel één in gebruik is als kantoor- en hobbykamer.

  

In de kamer die fungeert als slaapkamer is veel kastruimte gerealiseerd.

  

In het huis is een apart toilet en een badkamer met douche en een wastafel.

  

Het gehele huis wordt verwarmd door een centrale verwarming met radiatoren verwarmd door middel van een combi-ketel op gas. In de woonkamer en keuken is vloerverwarming, die aangesloten is op de centrale verwarming. Voor gezellige warmte is er een tegelkachel in de woonkamer. Het leidingwater van het woonhuis wordt verwarmd door middel van de combi-ketel op gas.

 

De gastenverblijven
Achter het woonhuis bevinden de gastenverblijven met een grote schuur.

De gastenverblijven bestaan uit twee appartementen met ieder een eigen woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet en op de bovenverdieping een slaapkamer. De stijl van de houten pilaren van het woonhuis en de gastenverblijven zijn kenmerkend voor de architect van het onroerend goed.

  

Beide appartementen beschikken over een badkamer met douche en toilet.

  

 

 

 

Meer foto’s en informatie worden later toegevoegd.