VERKOCHT (ID216) Nieuwbouw vakantiehuis te koop, geschikt voor verhuur, Hongarije

VERKOCHT (ID216) Nieuwbouw vakantiehuis te koop, geschikt voor verhuur, Hongarije

VERKOCHT!

Het huis staat achterop het volledig omheinde perceel aan een hele rustige weg met weinig verkeer. Enkele malen per dag stopt er ook een bus. Op loopafstand is het dorp met diverse restaurantjes, winkeltjes, dorpscafés en dokterspost. Op 11 kilometer afstand ligt een winkelstad met de grote supermarkten als Aldi, Lidl en het Britse Tesco (soort Albert Heijn). Gezien het vlakke land kunt u dat eenvoudig per fiets bereiken. Dus ook zonder auto kunt u zich met dit huis prima redden.

Het huis is in 2004 – 2005 gebouwd en geleidelijk zijn er interessante verbeteringen bij aangebracht. De grote overkapping bij het terras aan de achterkant zorgt voor een aangename verkoeling in de warme zomermaanden. Het huis is klaar voor de verhuur.

  

Een gezellig sfeertje kan eenvoudig aangebracht worden met de mooie bloembakken en degelijke inboedel die bij de woning verkocht worden. Het huis is onderhoudsarm en kan daarom eenvoudig gedurende de warme zomermaanden verhuurd worden aan toeristen. Ideaal voor hen met een klein budget die direct willen profiteren van verhuurinkomsten.

  

Het huis bestaat uit een hal, die gaat naar de woonkamer en badkamer. Aan de woonkamer is een eenvoudige open keuken en twee slaapkamers.

  

De huidige indeling een gezellige woonkamer met open keuken. Ideaal voor verhuur aan kleine gezinnen die de omgeving willen verkennen.

  

De zo goed als nieuwe wasmachine is onderdeel van de koop. Het water wordt verwarmd door een 80 liter elektrische boiler.

  

Achter het huis is een groot overdekt terras. Niet onbelangrijk te vermelden is dat het gehele perceel omheind is. Het perceel is onderhoudsarm. Het veld hoeft slechts tweemaal per jaar gemaaid te worden. Men kan dus genieten van het gene de omgeving te bieden heeft, in plaats van steeds tuinonderhoud te moeten plegen.

  

Het perceel is aan een geasfalteerde weg met een goede busverbinding naar winkelsteden. Het betreft het huis beneden op de luchtfoto.

Ligging van het huis
Het dorp is op loop- of fietsafstand, waar meerdere restaurantjes, cafeetjes met goedkope drank, bakker, supermarktjes voor bier, wijn en palinka, kledingzaakjes, tabakzaak met goedkope tabak, dokterpost, tja… in feite alles wat een mens nodig heeft. De restaurants kunnen ook bezorgen aan huis. In tegenstelling tot de meeste plattelands dorpen in Hongarije heeft dit dorp van alles te bieden. Dit maakt het huis ideaal voor luie vakanties, hoe lang die ook zouden moeten duren…. De woning is dus ideaal als u een uitkering of pensioen heeft en zonder verder werk of zorgen wil profiteren van de voordelen die Hongarije voor u te bieden heeft.

De Hongaarse taal hoeft u niet persé te leren, want de plaats is zeer geliefd bij Nederlanders en Belgen. U kunt eenvoudig een Nederlandstalige beheerder voor het huis vinden wanneer u het wilt verhuren of het zonder zorgen wil gebruiken als vakantiewoning in Hongarije.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 59 m2
Perceel-grootte:   4.218 m2

Bouwmateriaal: baksteen, nieuw
Dakbedekking: dakpannen, nieuw

Woonkamer: 1
Keuken: eenvoudig
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Hal: 1
Terras: 1, overdekt
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: nieuw
Water: uit eigen bron (met elektrische hydrofoor pomp)
Warm water: 80 liter elektrische boiler, nieuw
Afwatering: septictank, nieuw
Verwarming: houtkachel

Telefoon: mogelijk
Televisie: satelliet
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 2004

Recente vernieuwingen: 2013, overkapping van het terras

VERKOCHT!

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , ,