VERKOCHT (ID550) Volledig vrijgelegen nieuwbouw huis vrij in het bos in Hongarije te koop

VERKOCHT!

Leuk nieuwbouw huis vrij in het bos met mogelijkheid voor zelfvoorziening in Hongarije te koop. Aan het huis is recentelijk een gastenverblijf gemaakt voor het ontvangen van familie en gasten. De omgeving is aantrekkelijk voor toeristen, jagers en rustzoekers.

  

In het bos leven vogelsoorten die alleen in deze specifieke omgeving voorkomen. Het nodigt vogelspotters en andere natuurliefhebbers uit om de omgeving te gaan ontdekken.

boshuis-mogelijkheid-tot-zelfvoorziening  hout-kachel

Het huis bestaat uit twee woonlagen, met op de benedenverdieping een riante living met aangrenzende keuken, slaapkamer, moderne badkamer en voorraadkamer.

living-hoekbank  living-woonkamer

De keuken is niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien, op gezellig Hongaarse wijze vormgegeven en uitzicht op de tuin.

living-eethoek  keuken-licht

keuken-oventje  keuken-werkblad

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers gerealiseerd met bergruimte aan beide kanten van de kamers.

slaapkamer-drie  slaapkamer-twee

Recentelijk is er aan het woonhuis een gastenverblijf gerealiseerd met een eigen keuken. Ook is het plan om daar een tweede badkamer te maken, die nu naar eigen smaak afgemaakt kan worden. De materialen zijn al aanwezig. Wanneer u geen handige klusser bent zijn er goede afspraken te maken met betrekking tot het voltooien van de tweede badkamer.

gastenverblijf-eethoek-keuken  gastenverblijf-woongedeelte

Naast het huis staat een schuur die eventueel in de toekomst in te richten is als tweede gastenverblijf, vakantiewoning of meerdere appartementen. Het huis nodigt door haar gezellige veranda, het terras en het buiten-café immers gasten uit om te genieten van deze heerlijke plek.

huis-terras-gasten  veranda-uitzicht-barretje

veranda  veranda-gezellig-uitzicht

Het terrein is voor bijna de helft in gebruik voor het houden van dieren. Het perceel is vlak en daardoor voor praktisch ieder doel te gebruiken.

paard-varkenshokken  paarden-geschikt-voor

Het paard komt poseren en toont zich van zijn beste kant. Mocht u de dieren niet willen overnemen, dan heeft de eigenaar daar al een nieuw thuis voor gevonden.

Met de meer dan vijfduizend vierkante meters eigen grond bij de woning kunt u een mini-camping of een vakantie verblijf met chalets realiseren. Het gebied leent zich uitstekend voor jeep- en quad-safari’s, paardrijden, mountainbiken en geo-caching.

schuur-eventueel-appartementen  veranda-uitzicht-bos

Met de koop van deze woning verkrijgt u niet alleen een unieke locatie, maar u bent er ook van verzekerd dat u zich niet hoeft te vervelen. U heeft alle privacy, maar tegelijk alles binnen handbereik. U hoeft waarschijnlijk niet uitgelegd te worden dat het hier prijstechnisch een buitenkans betreft.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 124 m2
Perceel-grootte:   5.635 m2

Woonkamer: 1
Keukens: 2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1, 2e mogelijk
Voorraadkamer: 1
Gastenverblijf: 1
Volledig omheind: ja
Dubbelglas: ja
Geïsoleerd: ja

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: elektrische boiler
Verwarming: houtkachel
Afwatering: septictank

Televisie: satelliet
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 2013

VERKOCHT!