VERKOCHT (ID884) Bungalow met zwembad in de Baranya vlakbij Pécs, Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Mooie bungalow in een rustige Hongaarse plattelandsplaats 15 minuten rijden ten westen van de cultuurstad Pécs. De cultuurstad heeft alle winkelfaciliteiten, restaurants, markten en zelfs cultuur in de vorm van opera en muziekcafés. Het is een gemoedelijke studentenstad waar u in principe nooit uitgekeken raakt. In het dorp wonen ook andere Nederlanders, die er rustig wonen met de Hongaren.

  

Het huis bestaat uit een living (woonkamer) met moderne keuken, twee slaapkamers en een logeerkamer, badkamer, apart toilet en een stookruimte. Boven is een ruime bergzolder die met een vaste trap te bereiken is.

  

Het huis heeft een prettige indeling met de woonkeuken als het hart van de woning. U kunt uw eigen keuken erin plaatsen, waarbij er de mogelijkheid is voor een kookeiland.

  

Het huis telt twee slaapkamers en een logeerkamer.

  

  

De badkamer beschikt over een wastafel, douche en design-radiator. Naast de badkamer bevind een apart toilet.

  

Het huis wordt verwarmd met centrale verwarming (radiatoren) en vloerverwarming. Op de bovenverdieping is een ruime bergzolder. Verder is er een zwembad van 50 m2. Achter is een overdekt terras met zicht op het zwembad en het huis. Het overdekte terras is onderdeel van de garage en de stallen. Alles is mogelijk. Auto kunt u parkeren op eigen terrein onder de carport of in de garage.

  

Bij het perceel is ruim 4.000 m2 eigen grond. Het is volledig omheind met een mooie toegangspoort.

  

Het huis is volledig voorzien van dubbelglas, rolluiken, vliegschermen. Aanleg van alarm en camera’s bij langdurige afwezigheid is eenvoudig te realiseren.

Het dorp is een gemoedelijk plattelandsdorp ten westen van het Mecsek-gebergte, op slechts een kwartier rijden van de studentenstad Pécs, in Zuidwest Hongarije. In het dorp is een kleine ABC-supermarkt en een kerk. Uiteraard komt u er voor de rust en de vriendelijkheid van de inwoners van het plattelandsdorp. In het dorp wonen naast Hongaren ook Nederlanders en andere nationaliteiten.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 146,60 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 72 m2
Oppervlakte zwembad: 50 m2
Perceel-grootte: 4.424 m2

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Kamers: 3
Badkamer: 1
Apart toilet: 1
Voorraadkamer: 1
Zolder: 1
Zwembad: 1
Stallen: 1
Carport: 1
Overdekte terrassen: 1

Volledig omheind: ja
Parkeergelegenheid: carport

Elektriciteit: ja, nieuw
Water: leidingwater
Warm water: elektrische boiler, nieuw
Verwarming: centrale verwarming en vloerverwarming, mogelijk via gastank (ketel nodig)
Afwatering: septictank

Televisie: mogelijk
Internet: mogelijk

Bouwjaar: 2009

VERKOCHT!