VERKOCHT (ID404) Eigen dorp starten? Woonhuis met dertien bouwkavels. Bekend van krant en TV!

VERKOCHT (ID404) Eigen dorp starten? Woonhuis met dertien bouwkavels. Bekend van krant en TV!

Recentelijk gerenoveerd huis met gastenverblijf net buiten het Hongaarse plaatsje Csemö. Voor het huis is bouwgrond dat kadastraal opgedeeld is in dertien bouwpercelen met wegen, die te gebruiken zijn voor de bouw van zesentwintig of meer vakantiehuizen,  villa’s of een tinyhouse-project.

Wilt u een eigen dorp ontwikkelen? Koop behalve uw eigen droomhuis in Hongarije een mooie investering waarmee u in de toekomst kunt doen wat u zou willen.
Realiseer uw eigen droomdorp of vakantiepark!

Voor het huis zijn dertien bouwkavels van in totaal tenminste drie hectare. Heeft u geen verdere ambities, dan is het een waardevaste en belastingvrije investering van uw zuur verdiende geld. Woonachtig in Hongarije is dat geld waar de Nederlandse en Belgische belastingdienst niet meer mee te maken heeft.

De Nederlands-Hongaarse dorpsgemeente Csemö is mede dankzij Nederlandse journalisten regelmatig onder de aandacht. Hierdoor ontvangt onze makelaardij regelmatig verzoeken voor koop- of huur-objecten in Csemö en omgeving.

Het woonhuis
Het huis heeft een mooie brede overkapping die verkoeling biedt gedurende de warme zomermaanden.

   

Het woonhuis is volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak. Het voormalige wijnhuis is omgebouwd tot gastenverblijf.

  

Het huis beschikt over een hal met keuken, berging, een voorraadkamer, een eetkamer, woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet, apart toilet. Recentelijk is het huis voorzien van een nieuw dak, waardoor op zolder nog makkelijk enkele kamers gerealiseerd zouden kunnen worden.

  

De woning heeft een praktische indeling. U komt het huis binnen bij het overdekte terras in de hal met keuken. Vanuit de hal met keuken gaat u naar de overige kamers van het huis.

  

Aan de eetkamer is de woonkamer met een authentieke Hongaarse tegelkachel.

  

In de slaapkamer staat een extra kacheltje voor de gezelligheid. Aan de slaapkamer is de badkamer.

  

In de badkamer is een ligbad, douche, toilet en wastafel. Tevens bevind daar de wasmachine-aansluiting en de elektrische warmwater-boiler.

  

Verder is er nog een apart toilet.

  

De woonruimte en het aantal kamers is eenvoudig uit te breiden op zolder. Momenteel is de zolder in gebruik als logeerkamer en atelier.

De zolder is tevens te gebruiken als bergzolder, maar op de benedenverdieping zijn een berging en voorraadkamer met daar een vaste trap naar de zolder.

  

Het gastenverblijf
Naast het woonhuis is het gastenverblijf.

  

Het gastenverblijf bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met toilet.

  

Behalve het gastenverblijf zijn er nog twee bijgebouwen die dienst doen als berging.

De dertien bouwkavels
Momenteel wordt er niets met de bouwkavels gedaan en wordt het door een boer onderhouden. Omdat de boer het gras eraf haalt voor zijn vee, zijn er aan onderhoud van de bouwpercelen geen kosten aan verbonden. U kunt het ook aankopen als investering of om het pas veel later te bebouwen.

Grootte van de bouwkavels
Ieder van de dertien kavels kunnen voor 30% naar uw eigen wens bebouwd worden.

Huis 5.611 m2
Weg 8.159 m2
Kavel 1 2.000 m2
Kavel 2 2.000 m2
Kavel 3 2.000 m2
Kavel 4 2.000 m2
Kavel 5 2.000 m2
Kavel 6 2.000 m2
Kavel 7 2.935 m2
Kavel 8 2.000 m2
Kavel 9 2.000 m2
Kavel 10 2.000 m2
Kavel 11 2.785 m2
Kavel 12 2.350 m2
Kavel 13 2.500 m2

Omgeving van het onroerend goed
Het vastgoed ligt net buiten het van Nederlandse televisie bekende Csemö. In Csemö is een gezonde middenstand met twee restaurants, een bakker, een buurtcafé, drie kledingwinkels, huisartsenpost, bouwmaterialenzaak, kinderopvang, basisschool, voetbalveld en benzinestation. In een straal van twintig kilometer zijn drie winkelsteden met de bekende winkelketens als Aldi, Lidl, Penny en Tesco, gezellige restaurants en eethuizen, speciaalzaken en andere stedelijke voorzieningen. Voor cultuursnuiven kunt u terecht bij de gezellige cultuurstad Kecskemét of ga een dag kuren bij de diverse thermaalbaden in de omgeving. Budapest Centrum en Budapest Airport zijn minder dan een uur rijden van Csemö.

Vastgoed eigenschappen
Totale woon-oppervlakte:   ongeveer 140 m2
Totale perceelgrootte:   42.340 m2

Bouwmateriaal: leem en steen
Dakbedekking: dakpannen, nieuw

Woonkamer: 1 + 1
Keukens: 1 + 1
Slaapkamers: 1 + 1
Badkamers: 1 + 1
Apart toilet: 1
Hal: 1
Voorraadkamer: 1
Berging: 1
Ruime zolder: 1
Terras: 1

Overige bijgebouwen: 2

Omheind: perceel huis gedeeltelijk

Elektriciteit: ja
Water: eigen bron
Warm water: elektrische boilers
Afwatering: septictank
Verwarming: authentieke tegelkachel, houtkachel

Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Alarm: ja

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , ,