VERKOCHT (ID088) Luxe villa in rijke voorstad van Boedapest, van alle moderne gemakken voorzien

VERKOCHT!

Riante villa in een rijke voorstad van Boedapest op een top-locatie. Op deze plek bent u slechts een kwartier verwijdert van het centrum van de Hongaarse metropool. Het huis ligt op het zuiden en is vormgegeven in de mediterraanse stijl.

Het huis is gezien de plek een buitenkans. Privacy, een gezonde lucht, goed openbaar vervoer en de opritten van de autosnelwegen M6, M7 en M0 binnen handbereik, zonder er last van te hebben. Bij deze woning ligt Boedapest en de rest van Hongarije aan uw voeten.

balkon-uitzicht  balkon-uitzicht-boedapest

tuin-hongarije  tuin

De woonkamer wordt gesierd door een mooie parketvloer. In de scheidingsmuur is een aquarium verwerkt.

woon-kamer-budapest  woonkamer-aquarium

keuken-hongarije  keuken-boedapest

Het huis heeft een ruime woonkamer met parket met een inrichting uit alle culturen uit de hele wereld. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit en van alle moderne gemakken voorzien. In het huis is het mooie houtwerk in het trapportaal bij de deuren en deurposten te zien.

trap-hout  hal-boven

slaapkamer-budapest  badkamer-hongarije

Mooie tuin gesierd met natuursteen, planten en twee vijvers. Het huis is een kleine oase van natuurschoon aan de rand van een bruisende metropool.

badkamer-huis-budapest  badkamer

Het huis heeft meerdere badkamers en biedt op deze wijze woning aan meerdere families. Onder het huis is de sauna voor zes personen, de stookruimte en de garage voor ruim drie personenauto’s.

sauna  centrale-verwarming-1

garage  garage-1

Onder de woning bevind de sauna voor zes personen, bergruimte, stookruimte en dubbel-deursgarage voor drie personen-auto’s. Het huis wordt verwarmd door een Viessmann verwarmingssysteem. Deze kan ook worden aangesloten op het zwembad buiten. De deuren en ramen aan de buitenzijde van de woning zijn van hoogwaardig kunststof.

natuursteen  vijver

Behalve de twee vijvers en oude bomen, is er veel gebruik gemaakt van natuursteen. Op het terras is een handgemaakte Hongaarse buitenoven en een zwembad voor verkoeling in de warme zomermaanden.

authentiek-hongaarse-buitenoven  zwembad-1

Het huis beschikt over een alarm-installatie die verbonden is met een lokale meldkamer van een beveiligingsbedrijf. Tevens zijn er acht bewakingscamera’s die via het internet te volgen zijn. De woning is zo ook te gebruiken als luxe vakantie-villa bij Boedapest met de autosnelwegen naar bekende bestemmingen als het Balatonmeer, Tiszameer en Pécs op slechts enkele kilometers. Bij uw afwezigheid kunt u het verhuren aan toeristen en daarnaast leent het huis zich zo ook goed voor de lange termijn verhuur. Zoekt u ruimte en comfort op korte afstand van de bruisende metropool Boedapest en andere bestemmingen binnen handbereik, dan is deze woning zeer zeker uw droomhuis in Hongarije.

Omgeving
Het huis staat in de welvarende voorstad Érd, in de buurt van de voorsteden Diósd en Törökbálint. Érd wordt gekenmerkt door villa’s gebouwd door forensen die werken in Boedapest en wonen in de voorstad. In de omgeving van de woning is het Berza-park. De woning is gezien de ligging een ideale uitvalsbasis dichtbij de autosnelwegen M6 en M7 en de ringweg M0 rond Boedapest. Desondanks de afstand tot deze grote verkeersaders, merkt u bij de woning niets van het verkeer. Mocht u liever geen gebruik maken van de auto, dan kunt u met shuttlebussen of andere lijnbussen gemakkelijk naar de andere voorsteden, Boedapest centrum of naar treinstation Kelenföldi, voor bijvoorbeeld een dagje uit naar het Balatonmeer, Tiszameer of het Mecsek-gebergte. De woning is een oase van rust in het stedelijk gebied van en rond Boedapest, omdat deze als enige huis staat aan een doodlopend straatje. Vanaf de balkons van de woning is uitzicht over de oude bomen en de heuvels rondom het huis.

Afstanden vanaf de woning

Oprit autosnelweg M7 (Richting Siófok) 3 km
Oprit autosnelweg M0 (Ringweg Boedapest, richting Budapest Airport) 4 km
Oprit autosnelweg M6 (Richting Pécs) 5 km
Budapest Centrum (Belváros) 18 km
Vliegveld Boedapest (Budapest Airport) 41 km (30 minuten rijden)
Balatonmeer 80 km (50 minuten rijden)

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 257 m2
Woonlagen: 3
Perceel-grootte: 798 m2

Bouwmateriaal: steen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer(s): 1
Keuken(s): 1
Voorraadkamer(s): 1
Slaapkamer(s): 3
Garderobe: 2
Badkamers met toilet: 3
Ontspanningsruimtes: 1, biljard lounge
Zwembad: 1
Sauna: 1, maximaal 6 personen
Terras(sen): 2
Balkon(s): 2
Hal(len): 2
Trappenhuis: 1
Ketelhuis: 1
Garage: 1, ruimte voor drie personenauto’s

Parkeerplaats(en): op perceel, inpandige garage
Volledig omheind: Hek met op afstand bedienbare poort

Geïsoleerd: ja
Dakisolatie: ja
Dubbelglas: ja

Bouwjaar: 2008
Renovaties: n.v.t.

Elektriciteit: nieuw
Stroom: 220/230
Water: leidingwater
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: combiketel
Verwarming: combiketel en centrale verwarming, houtkachel
Afwatering: riool

Televisie: satelliet
Internet: aanwezig
Camerabewaking: aanwezig
Alarm: aanwezig

Zwembad: aanwezig, diameter 4 m, inhoud 10 m3
Verhuur: mogelijk, vakantie verhuur en lange termijn

Overname meubilair is: bespreekbaar.

VERKOCHT!