VERKOCHT (ID946) Luxe vakantiehuis in het adembenemend mooie Bükk natuurgebied en vlakbij Eger

VERKOCHT!

Uw vakantiehuis in Hongarije verkopen? Onze makelaardij begeleidt u bij de verkoop van uw Hongaarse vakantiehuis. Eventueel kan de verkoop in het geheel buiten Hongarije, vanuit Nederland of België, plaatsvinden. Daarbij kunnen wij u volledig ontzorgen. Lees voor meer informatie de pagina Vakantiehuis Hongarije verkopen of neem direct contact op met onze makelaars in Hongarije:

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)


Luxe vakantiehuis aan de bosrand in het Bükk natuurgebied. Het is hét vakantiehuis voor liefhebbers van natuur, milieu en de schone lucht in een gemoedelijke omgeving. Het perceel is volledig omheind met achter de tuin een bos, dat uitnodigt om door u ontdekt te worden.

naar-het-bos-1  bossen-bij-bekolce

Het perceel van de woning is volledig omheind en ligt tegen de bosrand. U zult regelmatig herten in uw tuin zien, wat een prachtig gezicht is. Naast het huis is een mooie oude notenboom.

oude-noten-boom-naast-het-huis

Verder zijn er diverse fruitbomen en notenbomen in de tuin.

uitzicht-op-het-bos  huis-en-tuin

Het noordoosten van Hongarije is geliefd bij Nederlanders en Belgen door de mooie natuur, het prettige klimaat en de verschillende mogelijkheden voor recreatie. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de historische cultuur- en winkelstad Eger, de diverse thermaalbaden en wellness-centra. Het huis staat in een gemoedelijk dorp, direct tegen de bosrand. De liefhebber van rust en de natuur kunnen hier hun hart ophalen. De schone luch, lage luchtvochtigheid en een prettig landklimaat trekken jaarlijks steeds meer West Europese huizenkopers naar dit gebied. Het gebied is ook aantrekkelijk voor de Hongaar uit de grote stad die er zijn vakantiewoning vind. In het dorp dat amper 800 inwoners telt, merkt u niets van het massa-toerisme van het Tiszameer of de populaire stad Eger, al bent u daar niet ver vanaf. De bevolking in het dorp is er vriendelijk en behulpzaam en u zult zich er dan ook snel thuis gaan voelen.

huis-voorzijde  huis-kinderen

authentieke-luikjes-voor-de-ramen  originele-luikjes-voor-de-ramen

Het huis is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is een luxe vakantiewoning, die tevens prima permanent te bewonen is. De woning bestaat uit een woonkamer, moderne keuken, slaapkamer en een moderne badkamer. Iedere meter is efficiënt benut, terwijl het voldoende wooncomfort biedt voor een klein gezin.

vanuit-hal-zicht-op-woonkamer  woonkamer-2

De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, grill-oven, voldoende kastruimte in fraaie wandkasten en een handig verstelbaar werkblad voor extra werkruimte.

keuken-modern-hongarije  keuken-hongarije

keuken-vaatwasser-1  keuken-oven

In de badkamer is een bad met douche, wastafel en toilet met voldoende kastruimte.

badkamer-1  badkamer-3

De slaapkamer is zeer efficiënt ingedeeld met een nette wandkast van ongeveer anderhalve meter breed en ruim 80 cm diep.

slaapkamer-4  slaapkamer-3

Aan het huis is een gezellige veranda, die gedurende de warme zomermaanden een aangename verkoeling biedt.

voordeur-1  gras-staat-er-mooi-bij

Naast het huis staat een houten blokhut met overdekt terrasje ervoor. Deze wordt momenteel als bergruimte voor gereedschappen en werkruimte voor klussen om en rond het huis gebruikt. Voor de zomergasten is er een caravan met de mogelijkheid tot vijf slaapplaatsen. In het woonhuis is een extra slaapbank voor extra slaapruimte. De caravan is bij de koop inbegrepen. Eventueel is het huis is bij uw afwezigheid aan te bieden voor de verhuur.

huis-met-meubels  caravan-camping-hongarije

caravan-binnenkant  caravan-interieur

Door de gehele woning zijn de elektriciteit en waterleidingen vernieuwd. Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas met een combiketel. Eventueel is het mogelijk het huis te stoken door middel van houtkachel.

winter-in-hongarije

Afstanden vanaf de woning

Treinstation Bélapátfalva     9 km
Winkelstad Ózd   22 km
Winkelstad Eger   25 km
Winkelstad Miskolc   69 km
Tiszameer   70 km
Vliegveld Boedapest (Budapest Airport) 144 km

straat-in-bekolce-hongarije

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 51 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 32 m2
Perceel-grootte:   2.241 m2

Woonkamer(s): 1
Keuken(s): 1
Slaapkamer(s): 1
Badkamer(s): 1
Volledig omheind: ja
Dubbelglas: ja

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Nieuwe gasleidingen: ja
Warm water: combi-ketel
Verwarming: combiketel, mogelijkheid tot houtkachel
Gas: aanwezig
Afwatering: riool

Televisie: satelliet
Internet: aanwezig

Bouwjaar: 1940
Renovatie: 2000

VERKOCHT!

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)