105.000,- euro k.k. (ID202) Riante vakantievilla met zwembad in mediterrane sfeer in dorpscentrum Nagybajom, Zuidwest Hongarije

SCHERP GEPRIJST!

(Meer informatie en foto’s volgen op korte termijn…)

Riante vakantievilla met zwembad in het dorpscentrum van Nagybajom, vlakbij Kaposvár. De villa ademt op de achterplaats een mediterrane sfeer en binnen is het een huis met een ziel. Het is een object wat men niet snel tegen komt in Hongarije. Het is een huis waar de huurders graag meermalig naar terugkeren en het telkens opnieuw een geslaagde vakantie noemen. Dit is mede omdat de regio alle ingrediënten bevat voor een geslaagde vakantie voor de hele familie, jong en oud.

De vakantievilla wordt beheerd door een vriendelijke Duitser in Nagybajom, die ook bij het komen en gaan van huurders voor alle zaken zorg draagt. Het wordt sinds 2006 verhuurd via vakantie-verhuur Micazu en het huis krijgt sindsdien positieve en lovende recensies.  Het huis is verhuurd in de zomermaanden en sinds dit jaar ook in de herfstvakantie. Deze vakantiewoning is geschikt voor acht tot twaalf personen, met zwembad, waarbij het te verhuren is voor 900,- euro en 1.300,- euro per week gedurende vakanties.

De villa heeft

Historische waarde van de villa
De bewoners van Nagybajom noemen het ‘Nagybajomi Kastély’ (Kasteel Nagybajom), wat voor Nederlanders en Belgen wellicht een wat overdreven benaming is. Het is gebruikelijk om mooiste gebouw in het dorp een ‘kastély’ te noemen. Gedurende de Hongaarse opstand zijn er ook onderduikers ondergebracht en wekt het bij sommige bewoners sentimentele gevoelens op.

 

 

Riante vakantie-villa met zwembad in Zuidwest Hongarije. Hierbij enkele foto’s om een indruk op te doen van het object.

U kunt de onderstaande plattegrond uitvergroten door er op te klikken.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere object? Neem dan direct contact op met onze makelaars in Hongarije.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)