Huis verkopen

Verkoop huis Hongarije

Uw huis in Hongarije verkopen
– Wilt u uw huis in Hongarije snel verkopen?
– Wenst u daarbij volledig ontzorgt te worden en wilt u dat alles rondom de verkoop geregeld wordt?
– Staat uw huis in de Hongaarse provincies Baranya, Tolna of Somogy in Zuidwest Hongarije?*

*Twijfelt u en weet u niet in welke Hongaarse provincie uw huis staat? Vraag het onze makelaar in Hongarije.

De medewerkers van onze makelaardij staan graag voor u klaar. Neem nu direct contact met ons op en wij kunnen u meer vertellen over hoe de verkoop van uw huis in Hongarije in zijn werk gaat. Wij bieden een uitgebreid service-pakket bij de verkoop van uw Hongaarse huis.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Hongaars telefoonnummer   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)
Nederlands telefoonnummer   06-555-888-69 (of buiten Nederland: 0031-6-555-888-69)


Wilt u uw Hongaarse huis doeltreffend verkoopbaar stellen en verkoop-begeleiding ontvangen in de Nederlandse taal?

Bij Eigen Huis Hongarije wordt uw Hongaarse huis aangeboden op onze website, diverse Nederlandstalige vastgoed-websites en getoond in drukwerk. Potentiële kopers kunnen bij onze makelaar terecht met hun vele vragen in de vertrouwde Nederlandse taal. Bezichtigingen en onze verkoop- en aankoopbegeleiding worden gedaan in het Nederlands. Onze makelaardij is regelmatig positief in de Nederlandse landelijke media.

Eigen Huis Hongarije verzorgt:
– een waardeschatting van uw Hongaarse onroerend goed;
– een met zorg samengestelde foto-reportage van uw onroerend goed;
– zichtbaarheid van uw Hongaarse huis op de best bekeken Nederlandstalige websites*;
– dat uw Hongaarse huis actief en doeltreffend onder de aandacht wordt;
– begeleiding van bezichtigingen door onze Nederlandstalige makelaar;
– gedurende onderhandelingen deskundig advies en begeleiding;
– verkoop- en aankoop-begeleiding in de vertrouwde Nederlandse taal;
– de mogelijkheid om de gehele verkoop-procedure volledig uit handen te nemen;
– de verkoop van uw huis in Hongarije kan desgewenst buiten Hongarije plaats vinden;
– vóóraf aan de ondertekening van het koopcontract een Nederlandse vertaling;
– begeleiding van de overdracht door onze Nederlandstalige makelaar;
– een uitgebreid service-pakket voor verkoper en koper;
– kosteloze telefonische helpdesk gedurende onze openingstijden.

*Uw Hongaarse huis wordt na opname in ons huizenaanbod getoond op Eigen Huis Hongarije, Sanoma Startpagina, Huis en Aanbod, Marktplaats, 2ehands.


Hoe gaat het in zijn werk?
Hieronder leest u de stappen die we met u doorlopen…

Eerste kennismaking tussen makelaar en huis en eigenaar
Onze makelaardij is gevestigd in Zuidwest Hongarije en we bieden een uitgebreid service-pakket bij de verkoop van uw Hongaarse huis in de provincies Baranya, Tolna of Somogy. (Weet u niet zeker in welke Hongaarse provincie uw huis staat? Vraag het onze makelaar.)

Voor een eerste kennismaking kunt u ons een bellen of een e-mail sturen. Als reactie vragen we u om foto’s van het vastgoed te sturen, zodat we een beeld van het huis kunnen krijgen. Deze eerste wederzijdse kennismaking is kosteloos. We kunnen in dit stadium meestal beoordelen of wij uw huis doeltreffend verkoopbaar kunnen stellen.

Ons e-mailadres is: info@eigenhuishongarije.nl
U kunt ook eerst bellen: 0036-20-961-6646

Vooronderzoek
Vooraf aan het opnemen van onroerend goed in ons aanbod onderwerpen wij het aan een vooronderzoek. Hierdoor hebben wij als makelaardij, u als verkoper en de potentiële koper de garantie dat we niet tegen nare verrassingen aanlopen gedurende de verkoop.

In het voortraject onderzoeken wij wie de rechtmatige eigenaren zijn, eventuele schulden, claims of andere beperkingen voor verkoop op het onroerend goed zijn en andere zaken. Wij doen daarbij navraag bij het kadaster en eventueel bij de gemeente. Kosten hiervoor zijn 100,- euro ex.BTW (totaal 127,- euro). Deze dient u vóór aanvang van het vooronderzoek aan ons over te maken, waarna we direct aanvangen met het vooronderzoek. U ontvangt hiervan een BTW-bon.

Samen met u maken wij een afspraak om het onroerend goed te bezichtigen, maken foto’s, nemen maten op en schrijven een rapportage. Bij uw afwezigheid kunt u daarvoor ook iemand anders toegang laten verschaffen tot het vastgoed. Aan de hand van deze bezichtiging doen we een waardebepaling.

Na het vooronderzoek bepaalt u of u uw Hongaarse huis in ons huizenaanbod wil laten opnemen.

Vastgoed opnemen in ons huizenaanbod
Na ondertekening van een verkoopovereenkomst wordt uw Hongaarse huis in ons aanbod opgenomen voor een periode van 12 maanden. Wanneer de verkoopovereenkomst niet tenminste één maand voor afloop van deze periode opzegt is, wordt deze stilzwijgend met 12 maanden verlengt. Bij verkoop van uw Hongaarse huis gedurende de geldigheid van verkoopovereenkomst en tot 12 maanden erna, ontvangen wij ons honorarium. De meeste makelaars in Hongarije kunnen de locatie van het vastgoed niet tonen. Met onze werkwijze hoeven wij niet geheimzinnig te doen over de locatie van uw Hongaarse huis. Potentiële kopers vooraf aan een eventuele bezichtiging al de buurt verkennen. Dit maakt het aantrekkelijker voor potentiële kopers om uw huis te bezichtigen gedurende een bezichtigingsreis en dit leidt aanzienlijk sneller tot het vinden van een koper.

Contact met potentiële kopers
Voor potentiële kopers is het kopen van een huis in Hongarije een grote en spannende stap in hun leven. Zij hebben vaak veel vragen en dienen, zeker in het begin, met allerlei zaken geholpen te worden. Wij staan graag voor hen klaar en bieden voor verkoper en koper en uitgebreid service-pakket. Een vriendelijke doch zakelijke houding zijn noodzakelijk om uw Hongaarse onroerend goed snel en doeltreffend te verkopen.

Bezichtiging met potentiële kopers
De verkoper dient ervoor te zorgen dat het vastgoed op de vooraf afgesproken tijden door een potentiële koper bezichtigd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door uw aanwezigheid, een sleutelbeheerder of door ons een sleutel te geven. Vooraf aan de bezichtiging dient u er zorg voor te (laten) dragen dat het vastgoed opgeruimd en veilig is, waardoor de bezichtiging ervan een aangename ervaring is voor de potentiële koper.

Sleutelbeheer
U kunt ervoor kiezen om ons een kopie van de huissleutel te geven of u zorgt ervoor dat iemand de sleutel heeft die ons tezamen met de potentiële koper tijdig op de afgesproken tijden toegang tot uw vastgoed kan verlenen. Gedurende een bezichtigingsronde met een potentiële koper kunnen we in totaal tot maximaal 10 kilometer omrijden om de huissleutel te halen en terug te brengen.

Advies en begeleiding gedurende onderhandelingen
Heeft er een bezichtiging plaats gevonden, dan vertellen wij u wat de potentiële koper over uw huis te vertellen heeft. Mocht de bezichtiging leiden tot een bod, dan nemen we direct contact met u op. Kijkend naar uw situatie en de huidige markt zullen we u adviseren hoe er op het bod gereageerd kan worden. Met uw instemming kunnen we een tegenbod uitbrengen of sluiten we de koop. Er moet immers niet te lang gewacht worden, want vinden ze tussentijds een ander huis, dan bent u de koper kwijt. Wij smeden het ijzer wanneer het heet is.

Vinden van een goede meertalige advocaat
In Hongarije wordt het koopcontract opgesteld en bekrachtigd door een advocaat (in plaats van een notaris). Wanneer wij een koper hebben gevonden, wordt er een afspraak gemaakt bij de advocaat voor het opstellen van het koopcontract. Vooraf aan de ondertekening van het koopcontract ontvangt u een Nederlandse vertaling, zodat u precies weet wat er in het koopcontract staat. Het is in Hongarije gebruikelijk dat de advocaat die het koopcontract opstelt gekozen wordt door de koper. Wij vinden het belangrijk dat de keuze van de advocaat voor beide partijen een goede keuze is. Het opstellen en bekrachtigen van het koopcontract wordt gedaan door onze vertrouwde advocaat is Dr. Németh Tímea in Dombóvár. Zij heeft al ruim tien jaar ervaring met dienstverlening aan Nederlanders en Belgen. Zij spreekt Hongaarse en Engels. Voor het beantwoorden van eventuele vragen is onze Nederlandstalige makelaar gedurende het opstellen en ondertekenen van het koopcontract aanwezig.

Ondertekening van het koopcontract buiten Hongarije
Het is mogelijk dat u niet in de gelegenheid bent om naar Hongarije te komen voor het ondertekenen van het koopcontract. Dit hoeft de verkoop niet te belemmeren omdat het koopcontract of een eventuele machtiging ook ondertekend kan worden bij het Hongaarse consulaat in Den Haag of Brussel. Wij informeren u dan hoe dat in zijn werk gaat en kunnen een afspraak voor u maken met de Hongaarse consul Wanneer er sprake is van ernstige ziekte of invaliditeit, kunnen we andere voorzieningen treffen. Neem vooraf contact op met onze makelaars in Hongarije voor meer informatie.

Betaling van de koopsom
Na ondertekening van het koopcontract vind de betaling van de koopsom plaats. De advocaat controleert en bevestigd de door de koper verrichte betaling, waarna de overdracht van het onroerend goed plaats vind. De betaling kan (gedeeltelijk) contant bij de advocaat of per bankoverschrijving plaats vinden. Een (gedeeltelijk) contante betaling van de koopsom is niet vreemd in Hongarije. Daarbij is alles bespreekbaar.

Uitgebreid Basis en Emigratie service-pakket
Onderdeel van onze dienstverlening is ons uitgebreide Basis Service-pakket. Voor dit uitgebreide Basis Service-pakket hoeft u niets extra’s te betalen. Na verkoop van het vastgoed helpt onze makelaar u met de overschrijving van bestaande elektra, gas en water aansluitingen op naam van de nieuwe eigenaar. Uniek aan onze dienstverlening, is dat u niet bij deze overschrijvingen aanwezig hoeft te zijn. Nadat alles is overgeschreven ontvangt u van ons bericht met documentatie met betrekking tot de overschrijvingen. Ongeveer een maand na de koop is het vastgoed op naam van de nieuwe eigenaar overgeschreven en ontvangt u van ons daarvan een schriftelijke bevestiging. De koper van uw Hongaarse huis wordt volledig ontzorgt en begeleidt. Dit maakt het voor potentiële kopers aantrekkelijk om uw Hongaarse huis te kopen. Tevens bieden wij voor de koper een optioneel Emigratie Service-pakket.

Wilt u snel uw huis in Hongarije verkopen? Neem dan vandaag contact op met onze makelaardij in Hongarije.

Als u na het lezen nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem voor meer informatie direct contact op met Eigen Huis Hongarije Makelaardij.

Maak uw keuze uit de volgende opties (door erop te klikken) om verder te lezen:

Of neem vrijblijvend contact met ons op:

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)