Huis met spoed verkopen

Uw huis in Hongarije verkopen
Wenst u uw huis in Hongarije te verkopen? Nederlanders en Belgen proberen hun huis via een makelaardij of particulier te verkopen. De huizenmarkt op het Hongaarse platteland werkt anders dan de huizenmarkt in Nederland of België. Ook met het herstel van de huizenmarkt in Nederland, België en het stedelijk gebied van Budapest, heeft u geen garantie op snelle verkoop van uw onroerend goed op het platteland van Hongarije.

Bij Hongaarse makelaars en Nederlandstalige makelaars kan uw huis jarenlang, soms vier tot acht jaar, te koop staan. De meeste verkopers willen dat niet. Anderen proberen particulier te verkopen. Maar wanneer u geen website wilt bouwen, tig bezichtigingen wilt organiseren en ook geen tijd heeft om alle overschrijvingen te regelen, dan wilt u graag terugvallen op een makelaar. Helaas is de laatste juist de gene die u oneindig laat wachten.

Hierdoor moet u weer regelmatig onderhoud aan het huis plegen, gras laten maaien, het huis minimaal wekelijks luchten…. Goed, u begrijpt waar we over schrijven als u dat een jaar op afstand een huis probeert te verkopen.

“Wat moet u doen als u uw huis snel en met spoed (zeg: direct) wil verkopen?”

Stuur vandaag een e-mail met foto’s van het huis, een korte omschrijving en uw telefoonnummer. Als wij uw huis kopen regelen en betalen we alle zaken omtrent de koop. U hoeft dan alleen het koopcontract te ondertekenen en het geld in ontvangst te nemen. De overschrijving van de bestaande elektriciteit, gas en water aansluitingen regelen wij door middel van machtiging. De verkoop kan ook vanuit Nederland, België of ieder ander land plaats vinden.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)

 

Maak uw keuze uit de volgende opties (door erop te klikken) om verder te lezen: