Huis kopen Hongarije

Hongarije Makelaardij

Maak uw keuze uit de volgende opties (door erop te klikken):

Zorgeloos kopen in Hongarije
Het kopen van een huis in Hongarije is niet moeilijk als u de weg kent en de Hongaarse taal goed spreekt. We bedoelen te zeggen dat wanneer u de weg kent, het kopen van een huis in Hongarije juridische gezien veilig en zeker is.  U wordt begeleidt door Vincent Eggermond die tenminste zes jaar actief werkzaam is in de Hongaarse vastgoedmarkt. Wij nemen alle zaken rondom de koop van een huis in Hongarije volledig uit handen.

Onze Hongaarse bedrijfsnaam is Biztosház Kft, wat te vertalen is als Zeker een huis BV/BVBA. Voordat wij een huis opnemen in ons aanbod laten wij het door onze advocaat controleren op eventuele claims, schulden en of de partij waarmee we zaken doen daadwerkelijk de eigenaar is. Verder werken we uitsluitend met notarissen en advocaten die naast de Hongaarse taal ook het Engels goed beheersen en is er altijd een Nederlandstalige medewerker van onze makelaardij bij het opstellen van koopcontracten aanwezig. Na de koop van uw huis in Hongarije bieden wij een uitgebreid Basis Service-pakket dat uit te breiden is met een voordelig Emigratie Service-pakket.

Let altijd op(!) dat de makelaar of makelaardij waarmee u in zee gaat geregistreerd is in het makelaars register. Op onze kennismakingspagina leest u daar meer over. Al het vastgoed is tevoren door ons volledig doorgelicht of u koopt het direct van ons. Geen fratsen. Geen nare verrassingen achteraf.

  

De aankoop van een Hongaars huis
Het kopen van een huis in Hongarije gaat op de wijze die de Hongaarse wet voorschrijft. In Nederland en België stelt de notaris het koopcontract op. In Hongarije is de advocaat bevoegd om dit te doen. De advocaat regelt na het ondertekenen van het koopcontract en het betalen van de koopsom verschillende zaken op de achtergrond. De nieuwe eigenaar wordt aangemeld bij de Hongaarse overheid en het kadaster.

Wilt u meer lezen over het kopen van een huis in Hongarije? Klik dan: Huis kopen

Maak uw keuze uit de volgende opties (door erop te klikken):

Eigen Huis Hongarije Makelaardij begeleidt u bij de koop van uw huis of vakantiewoning in Hongarije. Neem vrijblijvend contact met ons op:

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)