60.000,- k.k. (ID404) Bouwpercelen in het buitengebied van Csemö, bekend van TV, Midden Hongarije

Bouwgrond te koop ten oosten van Csemö. Koop een grondstuk dat al opgedeeld is in dertien percelen als zijnde ‘bouwgrond’ en ‘wegen’. Het grondstuk ligt aan de verharde weg tussen Csemö en Nyársapát. De Hongaarse dorpsgemeente Csemö is bekend van radio, krant en televisie, omdat in en rond het dorp ongeveer driehonderd Nederlanders wonen. In het dorp zijn twee restaurantjes, een bakker, drie kledingzaken, een dorpscafé, basisschool, kinderopvang, dokterspost, diverse kerken en een vriendelijke bevolking. In een straal van twintig minuten rijden van Csemö zijn diverse winkelsteden (Lajosmizse, Nagykörös, Cegléd) met de grote supermarkten (Lidl, Aldi, Penny, Spar, Tesco), speciaalzaken, bouwmarkten, horeca en andere voorzieningen die u van een stad kunt verwachten. Bent u een liefhebber van cultuur? De cultuurstad Kecskemét is geroemd om haar Jugendstill en Art Nouveau, diverse musea en festivals. Of bent u juist een liefhebber van de rust van het Hongaarse platteland? Deze locatie heeft alles te bieden in een straal van twintig minuten rijden.

Momenteel wordt er niets met het grondstuk gedaan en wordt het door een boer onderhouden, omdat hij gras daar vanaf haalt voor zijn vee. U kunt het ook aankopen als inflatie-bestendige investering of om het pas veel later te bebouwen.

U kunt doen met de percelen wat u zou willen. In de huidige situatie onderhoud een boer de gronden kosteloos. Deze maait de percelen en gebruikt het gras en onkruid om zijn dieren te voeden. Hierdoor is het en interessant investerings-object, gezien u er verder geen werk aan heeft zolang u het in uw bezit heeft.

Zoekt u er een koophuis bij in de omgeving? Achter het perceel is een recentelijk gerenoveerde tanya-huis te koop. Deze kan voor een meerprijs erbij verkocht worden. Ga voor meer informatie naar de pagina van dit huis Huis Csemö (ID545).

Bent u serieus op zoek naar een nieuw thuis in Hongarije? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag, op basis van uw wensen een nieuw thuis te vinden in Hongarije.

Ligging van de bouwpercelen

Grootte van de bouwkavels

Kavel 1 2.000 m2
Kavel 2 2.000 m2
Kavel 3 2.000 m2
Kavel 4 2.000 m2
Kavel 5 2.000 m2
Kavel 6 2.000 m2
Kavel 7 2.935 m2
Kavel 8 2.000 m2
Kavel 9 2.000 m2
Kavel 10 2.000 m2
Kavel 11 2.785 m2
Kavel 12 2.350 m2
Kavel 13 2.500 m2

Dit onroerend goed koopt u direct van de eigenaar. Onze makelaar begeleidt het aankoop-proces:

1% notaris/advocaat kosten en kadaster leges (eenmalig)
2% makelaars-courtage, inclusief nazorg-pakket (eenmalig)
4% overdrachts-belasting aan de Hongaarse overheid (eenmalig)*

*overdrachtsbelasting betaalt u ongeveer drie tot zes maanden na aankoop van het onroerend goed.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)