UIT DE VERKOOP (ID338) – Wijnhuis op de wijnheuvel van de historische stad Esztergom vlakbij Donauknie

Gaat u graag een weekend of midweek op vakantie naar Budapest, Hongarije?
En bent u tegelijk en liefhebber van de rust en natuur? Let dan op!

Wijnhuis te koop in het buitengebied van de geliefde toeristische stad Esztergom.
De stad wordt gekenmerkt door veel historische gebouwen, waaronder de oude kathedraal, hotelletjes en restaurants. Met deze eenvoudige vakantiewoning heeft u de comfort van de stad binnen handbereik. Op minder dan één kilometer van de woning is ook een vismeer. Kortom: u hoeft zich gedurende uw vakanties nooit te vervelen.

natuur-duna-panorama  tuin-oude-wijngaarde

De stad Esztergom ligt tegen de Slowaakse grens en is lange tijd een historische hoofdstad geweest. Momenteel is het geliefd bij toeristen en biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor dagjes uit.

leefruimte-vakantiehuis  hongaarse-meubels

Het huisje zelf is eenvoudig en bestaat uit één leefruimte van ongeveer 11 m2. In de leefruimte is een schoorsteen aanwezig voor een houtkachel. Beneden is een houtopslag, berging en zomerkeuken. De Zomerkeuken beschikt over een bio-koelkast in de wand, die op natuurlijke wijze gekoeld wordt door de koele grond van de wijnheuvel. Het huis beschikt over een wateropslag voor bijna 2.000 liter regenwater, momenteel aangesloten op een buitenkraan. Dit water-systeem kan naar de zomerkeuken en via een pomp doorgetrokken worden in het wijnhuisje.

tuin-esztergom  wijnhuis-esztergom

Vanaf het huisje is een prachtig weids uitzicht over de wijnheuvel, de rivier de Donau en tegenover gelegen heuvels van Slowakije. Het perceel van het huis is grotendeels vlak, waardoor u gemakkelijk de auto kunt parkeren, camper kunt plaatsen of kunt denken aan uitbreiding van het wijnhuis. De ligging maakt het tot een aantrekkelijke vakantie-locatie. Achter het huis begint het bos waar toeristen graag wandel- en ontdekkingstochten maken. De omliggende natuur nodigt daar ook voor uit. Al zullen de meesten zichzelf zien zitten op het balkon met een heerlijke wijn uit deze prachtige streek.

uitzicht-wijnheuvel  donau-knie-hongarije

Het perceel is volledig omheind en internet via wifi en eventueel camerabewaking zijn optioneel.

Leefruimte 11,36 m2
Houtopslag   1,63 m2
Zomerkeuken   4,42 m2
Berging   3,12 m2

Totale oppervlakte is 20,53 m2.

bospad-naast-huis

Vastgoed eigenschappen
Woon-oppervlakte: 11,36 m2
Perceel-grootte: 759 m2

Woonkamer: 1
Terras: 1
Berging: 1
Houtopslag: 1
Zomerkeuken: 1
Parkeerplaats: op eigen perceel
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: ja
Water: waterreservoir
Verwarming: schoorsteen aanwezig

Televisie: mogelijk
Internet: mogelijk
Camerabewaking: mogelijk

Bouwjaar: 1980