95.000,- euro k.k. (ID443) Leuke bungalow in het bij Nederlanders geliefde Varga, Zuidwest Hongarije

IN PRIJS VERLAAGD!

Leuke bungalow in het authentiek Hongaarse Varga, aan de voet van het Mecsek-gebergte. De bungalow is mooi centraal gelegen in Varga, met een niet al te grote tuin. Dit maakt het huis ideaal voor de verhuur. De plaats staat bekend om haar mooie ligging in de prachtige natuur, omarmd door de wijnheuvels. Daarmee is het een paradijs voor de wijnliefhebber!

  

Voor het huis is een omheind gazon met coniferen tegen de omheining.

  

De ingang van het huis is aan de veranda, waarbij u het huis via de keuken binnen komt. De keuken is bij de Hongaren het hart van het huis, waar mensen ontvangen worden en waar de ‘vrouw des huizes’ lekkere Hongaarse specialiteiten klaarmaakt.

  

Aan de keuken is de slaapkamer. Overname van het meubilair is bespreekbaar.

  

Ook de woonkamer bevindt zich aan de keuken.

  

De badkamer bestaat uit een douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en een designradiator. Het toilet is apart van de badkamer.

  

Verder is er nog een voorraadkamer.

  

Aan het huis is een veranda met uitzicht de tuin en het dorp. In Varga woont ook een Nederlands gezin het grootste gedeelte van het jaar. Een groot deel van de Hongaren in Varga spreekt ook Engels of Duits. Gezien de ligging en de niet al te grote tuin is het object ideaal voor de verhuur.

Het huis wordt centraal verwarmd door de authentieke tegelkachel in de keuken, maar er kan ook een elektrisch gestookte ketel of een combi-ketel op gas op aangesloten worden.

Vastgoed eigenschappen
[Meer informatie volgt. Heeft u interesse? Neem voor meer informatie contact op met onze makelaardij.]