VERKOCHT (ID306) Leuke en rustige plek aan de bosrand, vlakbij de Dráva in Zuidwest Hongarije

VERKOCHT (ID306) Leuke en rustige plek aan de bosrand, vlakbij de Dráva in Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Gezellig huis aan de rand van het dorp. Wanneer u tegenover de woning staat, zijn alleen links buren. Rechts en tegenover het huis is het bos. De woning staat in het dorp Dravasztara op nog geen drie kilometer van de Drava. De omgeving is daarom geliefd bij vissers en andere natuurliefhebbers.

Typisch Hongaars huis in het zuidwesten van Hongarije. Volledig gemoderniseerd.
Het huis is gelegen aan de rand van het Hongaarse dorp. Vrij leven in Hongarije is een droom van iedereen.

Het Hongaarse huis is gemoderniseerd maar gedurende een lange tijd niet onderhouden geweest. De klusser zal in dit huis een buitenkans zien. De plek is fantastisch, aan de rand van het dorp, aan de bosrand, vlakbij de Drava in Zuid Hongarije. Bekijk ook de luchtfoto’s voor een goede indruk van de ligging. De woning is momenteel ongemeubileerd. De tuin is door het achterstallige onderhoud net een decor uit het sprookje doornroosje, maar de huidige vraagprijs maakt een hoop goed. De prijs is namelijk gebaseerd op het feit dat er iets aan het huis moet gebeuren. De foto’s laten zien wat de woning was en wat het eenvoudig weer kan worden. De woning vraagt dus iemand die in het begin even door de rommel kan heen kijken.

Een mooi aangelegde tuin met veel privacy. Geen last van de buren. Wie wil dat nu niet?
Behalve de veranda is er ook een zonnig terras. Geniet van het landelijke leven van Hongarije.

Oppervlakten huis
Woonkamer 41.00 m2
Keuken 9.30 m2
Toilet 0.85 m2
Slaapkamer 13.50 m2
Badkamer 4.00 m2
Wasruimte 3.30 m2

Bijgebouwen
Stallen 17.60 m2
Schuurtje 10.60 m2
Houtberging 8.00 m2

Het huis bestaat uit een moderne keuken, slaapkamer, wasruimte met boiler en aansluiting voor wasmachine, badkamer met douche en wastafel, riante woonkamer met openhaard en een apart toilet. In de keuken is een oven, met keramische kookplaat, diepvries-combi en veel kastruimte.

Het overdekte terras aan het huis.
Moderne keuken met oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en nieuwe koelvriescombi.
Riante woonkamer met een open haard. Alle ramen dubbelglas en rolluiken.
Openslaande deuren naar het overdekte terras.

De woning beschikt over nieuwe elektriciteit en nieuwe waterleidingen. Water wordt verwarmd door een 120 liter elektrische boiler. Alle ramen en deuren hebben dubbelglas en rolluiken.

Buiten, aan de woning is een deels overdekt terras. Op het perceel zijn diverse bijgebouwen, allen voorzien van elektriciteit, en er is een carport. Tussen de bijgebouwen is een tweede terras met boszicht.

Eigenschappen vastgoed
Woon-oppervlakte: 71 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 38 m2
Perceel-oppervlakte: 1.918 m2

Bouwmaterialen: Steen
Dakbedekking: Dakpannen, nieuw

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Toilet: 1
Badkamer: 1, behoeft reparatie
Wasruimte: 1
Terrassen: 1 + 1 overdekt

Omheind: Volledig
Dubbelglas: Ja

Electriciteit: Nieuw
Warm water: 120 liter boiler elektrisch
Verwarming: Houtkachel met CV

Keuken: ter overname
Meubels: niet van toepassing

Locatie vastgoed

Verken de omgeving door middel van de onderstaande Google Maps plattegrond. Voor, rechts naast en achter het huis heeft u geen buren. Het dorp zelf is gemoedelijk, met meerdere supermarktjes, een tabakwinkel, kerk, en enkele bedrijfjes die voor werk zorgen voor de lokale bevolking.

Dravasztara is een aantrekkelijke locatie voor vissers, natuurliefhebbers en plattelands toeristen. Heerlijk rustig en tegelijk van alles te beleven. Ook wanneer u juist helemaal niets zou willen beleven is de plek een oase van rust. Dravasztara kan het startpunt van uw vakantie zijn of het einde van de wereld waar niemand u hoeft te vinden.

Leuke dorpsgemeenschap en gedurende de vakantie maanden is het gezellig aan de oevers van de Drava.

Dit Hongaarse huis is verkocht door onze makelaar in Hongarije. Neem contact op met onze makelaars voor actuele buitenkansen in ons huizenaanbod.

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , ,