VERKOCHT (ID346) Vrijstaand huis te koop in bosrijke omgeving op het Hongaarse platteland

VERKOCHT!

Wie droomt er niet van om heerlijk vrij te wonen in een omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden? Leuk vrijstaand huis te koop op een perceel buiten de bebouwde kom in de rust van de natuur. Het perceel van het huis wordt omringt door bos en de vrije natuur.

thuis-in-hongarije-makelaardij  tanya-hongarije

eerste-slaapkamer-poesta  eerste-slaapkamer-poesta-2

Het huis heeft alle kamers op de begane grond. Tegen het huis is een overdekt terras, waar u de woning binnen komt. Op het terras is het in de warme maanden heerlijk vertoeven met uitzicht over de tuin. Het huis bestaat uit een eenvoudige moderne keuken, badkamer, woonkamer, twee slaapkamers en voorraadkamer.

moderne-kika-keuken  moderne-goedkope-keuken

Tegen het huis is de garage met de toegang naar de zolder van de woning. Op zolder kan in de toekomst extra woonruimte gerealiseerd worden. Kortom: een leuke familiewoning midden in de natuur. Ideaal voor vakanties of voor hen die alle drukte in Nederland en België achter zich willen laten.

hongaarse-makelaar  makelaar-hongarije  boerderij-hongarije

Woonkamer 18,22 m2
Keuken   7,20 m2
Voorraadkamer   5,96 m2
Eerste slaapkamer 15,50 m2
Tweede slaapkamer   4,80 m2
Badkamer   2,02 m2

Totale woonoppervlakte van het huis is 53,70 m2. Tegen de woning is een overdekt terras van 30 m2 en een inpandige garage van 20 m2. Boven het huis bevindt zich nog een zolder, te bereiken vanaf de garage, die eventueel in de toekomst bewoonbaar te maken is.

garage  IMG_4583

Omliggend bos en een tweede huis erbij kopen
Wilt u een gastenverblijf bij de woning realiseren, dan kan dat. Het buurhuis iets verderop is ook te koop. Het betreft in feite een casco woning met bijgebouw op 3.075 m2 grond. Aan deze tweede woning dient alles gedaan te worden om deze naar westerse maatstaven bewoonbaar te maken. Gezien de ligging van beide objecten is deze combinatie natuurlijk een buitenkans. Het huis en de casco woning met bijgebouw zijn los van elkaar te kopen. Neem bij eventuele interesse contact op met onze vastgoed makelaar in Hongarije voor meer informatie.

heerlijk-zonnetje-bij-oprijlaan

Is na het lezen de interesse gewekt om eventueel dit huis in Hongarije te kopen? Neem dan eerst contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak. Onze Nederlandstalige makelaar in Hongarije kan kan u meer vertellen over de koop van tanya’s en boerderijen. Verder kan onze vastgoed adviseur op basis van uw wensen nog andere objecten uit ons huizenaanbod adviseren.

makelaars-hongarije

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 53,70 m2
Oppervlakte overige ruimten: 50 m2
Perceel-grootte:   3.000 m2

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Terras: 1
Garage: 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: 2 elektrische boilers
Verwarming: houtkachel
Afwatering: septictank

Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Bouwjaar: 1950

VERKOCHT!