VERKOCHT (ID630) Vrijstaand huis in Zuidwest Hongarije, aan de rand van het Mecsek-dorp Szászvár

VERKOCHT (ID630) Vrijstaand huis in Zuidwest Hongarije, aan de rand van het Mecsek-dorp Szászvár

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!

Droomt u van een huis vlakbij het Mecsek-gebergte? Koop een huis met onze Mecsek makelaardij. Deze woning staat in een goede wijk aan de rand van Szászvár; een door toeristen en Hongaren geliefd dorp. Het dorp beschikt in al zijn eenvoud over meerdere restaurantjes, cafeetjes, een ijssalon met banketbakkerij en meerdere buurtsupers. In de buurt van het dorp is een vismeer en de omgeving rondom wordt gekenmerkt door de prachtige natuur van de Mecsek. Wandelen, fietsen, motorrijden of een lekker dagje uit naar de studentenstad Pécs. Recentelijk is in Bonyhád een nieuw openlucht thermaalbad geopend die naar zeggen van velen een groot succes is.

  

Het huis bestaat uit een riante woonkeuken met ramen en deuren naar het terras aan de woning. Vroeger was de woning een huis met dokterspraktijk, waarbij één woonkamer was voor het ontvangen van patiënten en de andere voor privé. De huidige eigenaren hebben hieraan vastgehouden door een woonkamer privé en een woonkamer voor de gasten. U zou deze tweede woonkamer ook kunnen gebruiken als hobby-kamer of in kunnen richten als slaapkamer met eventueel extra sanitair.

  

  

In de woonkamer is een openhaard die het gehele huis snel behaaglijk kan stoken. Daarnaast is er een centrale verwarming op hout en op aardgas, maar deze wordt gezien de openhaard maar weinig in gebruik genomen.

  

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

  

Bij de woning zijn twee garages, waarvan één inpandig. De inpandige houtopslag is van binnen en buiten bereikbaar, zodat u gedurende koude winterdagen niet altijd buitenom hoeft te lopen om hout te halen.

  

De linker foto toont de garage die vanaf de achterkant te bereiken is en de rechter foto toont de binnenkant van de inpandige garage aan de voorkant van het huis.

In de stookruimte staan een ketel waarmee de centrale verwarming op hout te verwarmen is en een ketel waarmee de centrale verwarming met gas te verwarmen is. De houtketel heeft een ingebouwde thermostaat. Naast de hout- en gasketel, is er een reserve gasketel, die ook aangesloten is, voor het geval de eerste gasketel niet mocht werken.

  

Vanaf het terras naast de woning heeft u een mooi uitzicht over de tuin. In de tuin staan diverse fruit- en notenbomen. Ook is er de mogelijkheid voor het houden van kleinvee of andere dieren in de ren in de tuin.

Oppervlakte van het vastgoed

Voorportaal   1,18 m2
Eerste woonkamer 24,00 m2
Tweede woonkamer 24,82 m2
Keuken 23,03 m2
Hal bovenverdieping   2,64 m2
Eerste slaapkamer 17,41 m2
Tweede slaapkamer 11,07 m2
Badkamer   5,06 m2
Hal kelder   1,94 m2
Inpandige garage 16,75 m2
Stookruimte 10,38 m2
Voorraadkamer   3,72 m2
Houtopslag   7,50 m2
Tweede garage 13,75 m2

Totale woon-oppervlakte is 149,52 m2, met de tweede garage aan de achterzijde van de tuin niet meegerekend.

Omgeving
De omgeving biedt mogelijkheden voor zowel de vakantieganger alswel de pensionado. Szászvár heeft een treinstation en een busstation met regelmatige busverbindingen met de winkelsteden Bonyhád, Komló en Dombóvár. Met het boemeltreintje (lijn: Bátaszék – Dombóvár) doorkruist u de prachtige natuur van de Mecsek en Valleienstreek van Zuidwest Hongarije; een mooie en onvergetelijke rit voor u en uw gasten. Vanaf treinstation Dombóvár heeft u een directe verbinding met Budapest. Het kuurbad van Bikal is ook met de bus of slechts een kwartier rijden met de auto te bereiken. Naast het kuurbad is ook een leuk themapark voor de kinderen of uzelf als u iets wilt leren van de Hongaarse cultuur. In een straal van een half uur rijden heeft u alles binnen handbereik, waaronder de eerder genoemde winkelsteden, thermaalbaden, grote supermarkten en gezellige restaurants. U hoeft zich geen moment te vervelen met alles dat de Mecsek te bieden heeft op korte afstand.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!

Woon-oppervlakte: 149,52 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 13,75 m2
Perceel-grootte: ongeveer 1.250 m2

Bouwmateriaal: baksteen
Dakbedekking: dakpannen, nieuw

Woonkamer: 2
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Halletjes: 3
Voorraadkamer: 1
Stookruimte: 1
Houtopslag: 1
Garages: 2
Terras: 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: ja
Gas: ja
Leidingwater: ja
Warm water: elektrische boiler
Verwarming: houtkachel, centrale verwarming
Afwatering: riool

Telefoon: aanwezig
Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Bouwjaar: 1980

Overname van de keuken is bespreekbaar.

VERKOCHT DOOR EIGEN HUIS HONGARIJE!

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , , ,