84.500,- euro k.k. (ID277) Twee vakantiehuizen met zwembad in buitengebied Csemö en Lajosmizse

Twee vakantiehuizen met zwembad op één perceel. Heerlijk afgelegen en veel privacy! Het object kan ook permanent bewoond worden. De huizen zijn gelegen in het buitengebied van Lajosmizse na een goed berijdbare onverharde weg van 2,6 kilometer (9 minuten rijden).

Direct contact met eigenaar
Wilt u dit huis bezichtigen of heeft u vragen? U kunt de eigenaar van dit huis bereiken door middel van de onderstaande contactgegevens.

E-mail: hennyvaane@gmail.com

Object omschrijving
Het is een klein paradijsje waar niemand u zal storen in het hart van Hongarije. De vakantiehuizen worden ook verhuurd in de zomermaanden aan toeristen en vakantiegangers die de regio aandoen. Het onroerend goed staat in het kadaster omschreven als ‘woonhuis in het buitengebied’, waardoor u het direct en zonder beperkingen op naam kunt verkrijgen.

  

Het onroerend goed bestaat uit twee vakantiehuizen, een groot zwembad en diverse bijgebouwen.

 

Vakantiehuis Lajos
Het eerste vakantiehuis, Lajos, bestaat uit een hal, met daaraan een riante woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.

  

Desondanks het vakantiehuis nieuwbouw betreft, heeft het huis qua bouwstijl veel weg van een authentieke tanya.

  

Vanuit de woonkamer heeft u mooi uitzicht over het perceel en het bos.

  

Het huis heeft twee slaapkamers met een gezellig authentiek Hongaarse inrichting. In beide slaapkamers is een gezellige houtkachel. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en een elektrische boiler voor warm water.

  

Woon-oppervlakte Vakantiehuis Lajos

Hal   6,19 m2
Woonkamer 23,77 m2
Eerste slaapkamer 14,77 m2
Tweede slaapkamer 16,65 m2
Badkamer   3,23 m2

 

Vakantiehuis Mizse
De tweede vakantiewoning, Vakantiehuis Mizse, lijkt veel op een authentieke Hongaarse boerenwoning, zoals deze vroeger gebouwd werden in het oosten en midden van Hongarije. Deze bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, hal, zomerkeuken en moderne badkamer met toilet. Aan vakantiehuis Mizse zijn nog een berghok voor houtopslag en gereedschappen.

Vakantiehuis Mizse wordt gedurende de zomermaanden verhuurd aan vakantiegangers.

  

Aan de woonkamer is de keuken. De keuken wordt gebruikt als een zomerkeuken, voor het maken van Hongaarse specialiteiten van het land, waaronder heerlijke jam en palinka (Hongaarse jenever).

  

In het vakantiehuis is ook een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Tevens is daar de boiler voor warm water gesitueerd.

  

Woon-oppervlakte Vakantiehuis Mizse

Hal   2,40 m2
Woonkamer 17,30 m2
Zomerkeuken 11,17 m2
Badkamer  5,37 m2
Tussenkamer  6,04 m2
Slaapkamer 10,54 m2

 

Het zwembad
Naast de vakantiehuizen bevindt het zwembad van tenminste 40 m2. Dit mag zeker niet ontbreken gedurende de warme zomermaanden. Tezamen met de rustige en bosrijke omgeving zorgt het voor jaarlijks terugkerende huurders van de vakantiehuizen.

  

 

De bijgebouwen
Op het perceel zijn naast de vakantiehuizen Lajos en Mizse en het zwembad ook diverse bijgebouwen, waaronder een garage, carport en een typisch Hongaars pörkölt-huis.

  

Pörkölt is een traditionele Hongaarse manier van koken. Man maakt gebruik van een vuur waarboven de pan gehangen wordt. In de pan wordt vlees bereid met veel paprika en andere specerijen. In Nederland en België noemen we het goulash. Het bereiden van het vlees kan enkele uren duren, maar dit zorgt vaak voor een gezellige ontspannen middag. Tezamen met de andere activiteiten die mogelijk zijn, is dit een uniek en typisch Hongaars ingrediënt voor een geslaagde vakantie in Hongarije.

 

Heerlijk genieten
Het gehele perceel is omheind, wat het ideaal maakt voor het houden van klein vee of het vrij los laten lopen van honden.

  

Op het perceel is een privébos en bij beide woningen zijn meerdere terrasjes. U en eventuele gasten kunnen genieten van de natuur en de privacy die dit onroerend goed te bieden heeft.

  

Bent u op zoek naar rust, helemaal weg van de bewoonde wereld, maar tegelijk op nog geen kwartier rijden van winkels en horeca? Ontdek dan dit mooie onroerend goed in Midden Hongarije.

  

Omgeving van het onroerend goed
Gebruik de onderstaande Google Maps plattegrond om de omgeving van het onroerend goed te verkennen. De glazen kassen die op Google Maps te zien zijn (rechts) worden niet verlicht zoals de kassen in Nederland. Geen overlast of lichtvervuiling. Het onroerend goed is volledig omgeven door bos en de kassen zijn bijna niet zichtbaar vanaf het perceel.

Vastgoed eigenschappen
Perceel-grootte: 5.754 m2
Woonhuis: 64,56 m2
Vakantiehuis: 52,82 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 22 m2
Zwembad: 40 m2

Woonkamer: 2
Keuken: 1
Kamers: 4
Badkamer: 2
Hallen: 2
Zomerkeuken: 1
Schuur: 1
Carport: 1
BBQ plaats: 1
Volledig omheind: ja

Elektriciteit: woonhuis nieuw
Water: hydrofoor (moderne waterpomp)
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: 2 x 80 liter elektrische boiler
Verwarming: houtkachel
Afwatering: septictank

Televisie: satelliet mogelijk
Internet: matig
Mobiel: matig

Bouwjaar: 1950, 2005
Recente vernieuwingen: Carport, aanbouw vakantiehuis Lajos, nieuw dak op vakantiehuis Mizse

Overname meubilair is bespreekbaar.