Ongekend… Hongarije!

Levenslang genieten
Bij Hongarije denkt u aan: Wellness-centra en kuuroorden met thermaal bronwater, wijnstreken met befaamde wijnen, een rijkelijk ontspannen leven. Gezellige markten. Goede vers producten. Eettentjes en marktkramen met lokale versnaperingen en andere Hongaarse specialiteiten. Gezellig en alles heerlijk gewoon. Betaalbaar uit eten, en ongedwongen sfeer. Lekker terrasjes pakken en van het leven genieten. Wie droomt er niet van een leven in Hongarije?

Leven in Hongarije
De Nederlander en de Belg redden zich prima in Hongarije in het Duits en Engels. De meeste Nederlandse en Belgische pensioenen zijn in Hongarije belastingvrij. Lijfrentes, levensverzekeringen en andere uitkeringen kunnen in de meeste gevallen in Hongarije belastingvrij worden ontvangen. Verder zijn er diverse voorzieningen voor gepensioneerden.

Aangenaam klimaat
Hongarije heeft een aangenaam klimaat met korte winters en zonnige zomers met ruim 2.200 zon-uren.

Vriendelijke bevolking
Het Hongaarse platteland, maar ook de drukke steden worden gekenmerkt door een vriendelijke en behulpzame bevolking. Alles is zo lekker gewoon gebleven en gaat gemoedelijk.

Hongarije is veilig
In de Hongaarse steden zorgeloos rondlopen. Hongarije is een land met traditionele waarden en normen, met respect voor de eigen cultuur.

Mooie natuur
Hongarije wordt gekenmerkt door de vele natuurgebieden met uitgestrekte bossen in een mooi glooiend landschap. Het land kent een rijke flora en fauna. Herten, wilde zwijnen, fazanten en andere wilde dieren. De wandelaar, hiker, ruiter en andere avonturier kan zijn hart ophalen in de prachtige natuur. Het biedt talloze mogelijkheden om het plattelandstoerisme verder te ontwikkelen.

Grote winkels en een gezonde middenstand
Supermarkten (Spar, Lidl, Aldi, Tesco, Penny) met ruime openingstijden, moderne winkelcentra, grote doe-het-zelf zaken, goed wegennet en gezellige studentensteden met gerenommeerde universiteiten van Budapest en Pécs. In de kleine steden is een gezonde middenstand, waar u goed terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en bouwmaterialen. Van de banketbakker en de slager tot tuinwinkels en ijzerwarenhandels, maar ook fijne restaurantjes en gezellige koffiehuizen.

Emigratie naar Hongarije
Hongarije kent zeer lage gemeentelijke belastingen en andere fiscale voordelen, afhankelijk van de plaats waar u zich vestigt. In sommige dorpen hoeft u geen gemeentebelasting, winstbelasting of toeristenbelasting te betalen. Hongarije heeft één vaste lage inkomstenbelasting voor alle inkomstenklassen. Een besloten vennootschap kan in een kort tijdsbestek worden gestart met een laag startkapitaal.

Belastingen in Hongarije
Geen vermogensbelasting op eigen vastgoed. Geen WOZ-belasting of kadastraal inkomen. Ongekend lage lokale belastingen. Geen bijtelling voor de auto. Ondenkelijk lage voertuigbelasting. Geen Nederlandse BPM bij aankoop van een nieuwe auto. Nederland is één van de landen met de hoogste benzineprijzen van Europa. Hongarije behoort tot één van de goedkoopste landen van Europa.

Betaalbaar onroerend goed
In tegenstelling tot West Europa is het vastgoed in Hongarije nog steeds betaalbaar. Dankzij het huidige beleid van de Hongaarse overheid zal de vraag naar onroerend goed alleen maar toenemen. Steeds meer mensen ontdekken Hongarije als een veilig land, waardoor de vastgoedmarkt onder lichte druk zal komen te staan. Door deze ontwikkelingen zullen de prijzen van Hongaars onroerend goed de komende tien jaar sterk gaan stijgen.

Heeft u naar aanleiding van dit gelezen te hebben nog vragen, stel deze dan gerust.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)

Wilt u onderzoeken wat Hongarije voor u te bieden heeft? Neem eerst een kijkje in ons Huizenaanbod.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Lees meer over de service die wij bieden bij emigratie en gedurende en na de koopprocedure op de pagina Uitgebreid Service-pakket.