UIT DE VERKOOP (ID024) Leuke bungalow met gastenverblijf en zwembad in Kondoros, Midden Hongarije

Droomt u ook van een smaakvol ingericht huis met winkels, restaurantjes en alle voorzieningen van een stad binnen handbereik, maar met het gevoel van het landelijk wonen? In deze bij Nederlanders geliefde plattelandsregio zijn diverse thermaalbaden, wellness-centra en spa’s om volledig te ontspannen. Dit droomhuis in Hongarije heeft het karakter van een plattelandswoning, in een rustige stadswijk in Hongarije. Het huis beschikt over een grote tuin met zwembad, meerdere terrassen, dubbele carport en voor uw gasten of voor de verhuur een vakantiewoning met overdekt terras naast het woonhuis.

  

Het huis is hoogwaardig gerenoveerd en smaakvol vormgegeven. De tuin is in feite een grote siertuin met veel privacy.

Dit Hongaarse droomhuis voldoet volledig aan onze moderne westerse maatstaven, met centrale verwarming op gas, een gezellig ingerichte woonkamer, een moderne keuken van alle gemakken voorzien, moderne badkamer, lounge kamer met authentieke tegelkachel en een slaapkamer.

  

Het woonhuis heeft een sfeervolle woonkamer, waarbij gedurende de restauratie van de oude woning authentieke elementen zoals de houten balken zijn geaccentueerd.

  

In het woonhuis is een moderne keuken met een werkblad van ruim vijf meter en bevat een elektrische kookplaat, met oven en afzuigkap, wasbak, koelvries-combinatie en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken heeft u zicht op de wijnranken in de tuin.

  

Naast de keuken bevind zich de hal met eethoek en ingang van het woonhuis.

  

Via de hal komt u in de smaakvol vormgegeven badkamer met inloopdouche, marmeren wastafel en designradiator.

In het woonhuis is een speciale lounge met een authentiek Hongaarse tegelkachel. Het woonhuis en gastenverblijf worden verwarmd door middel van een moderne centrale verwarming op aardgas. Desondanks wordt deze mooie tegelkachel vaak in gebruik genomen, omdat deze een gezellige warmte en sfeer in de woning geeft.

  

Achterin het woonhuis bevind de slaapkamer.

De vakantiewoning naast het woonhuis beschikt over een living, moderne badkamer en gezellige slaapkamer met een bedstee voor de kinderen. Voor de vakantiewoning is een overdekt terras.

  

De vakantiewoning beschikt over een moderne badkamer met een douche, bad, wastafel en een designradiator.

  

Ook de gasten hebben in de vakantiewoning een eigen lounge.

  

De slaapkamer van de vakantiewoning is gezellig authentiek ingericht met een bedstee voor de kinderen.

Voor wie het boerenleven in het klein wil ervaren, kan van een Hongaarse boerin kippen lenen gedurende uw aanwezigheid. Er is immers een klein gastenverblijf voor deze dieren op het perceel gemaakt. Zij geven u iedere dag een ei, geven gezelschap en ze zijn leuk om naar te kijken.

  

Achter in de tuin is een luxe zwembad met een buitendouche.

 

Naast het zwembad is een houtopslag en een tweede overdekt terras. Het zwembad wordt bij gewarmd door zonnecollectoren op het dak van het terras. Hiermee is het zwembad altijd enkele graden warmer. In de winter wordt het zwembad eenvoudig afgedekt met een geïsoleerde dekplaat.

  

Op het perceel is behalve het woonhuis, de vakantiewoning en het zwembad, ook een dubbele carport dat te gebruiken is als overdekt terras.

  

Het huis is gerenoveerd, waardoor u er direct gebruik van kunt gaan maken zonder ook maar een spijker in de muur te hoeven slaan. Het huis heeft nieuwe fundering, vloerisolatie, nieuwe ramen, nieuw elektra en leidingen. Dit maakt samen met de ligging dit huis prijs-technisch tot een buitenkans.

Ligging van het onroerend goed
Het onroerend goed staat in een rustige wijk van de Hongaarse winkelstad Kondoros.

Vastgoed eigenschappen
Woon-oppervlakte bungalow:   ongeveer 110 m2
Woon-oppervlakte bungalow:   ongeveer 50 m2
Perceel-grootte:   1.104 m2

Bouwmateriaal: leem, bakstenen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1 + 1
Keuken: 1
Hal: 1
Loungekamer: 1
Slaapkamers: 1 + 1
Badkamer met toilet: 1
Badkamer zonder toilet: 1
Apart toilet: 1

Fietsenstalling: 1
Zwembadhuis: 1

Omheind: volledig
Carport: voor 2 auto’s

Bouwjaar: 1960

Recente vernieuwingen:
– recentelijk volledig gemoderniseerd;
– nieuw fundament bungalow;
– gastenverblijf nieuwbouw;
– zwembad en zwembadhuis met overkapping;

Elektriciteit: nieuw
Water: nieuwe leidingen, leidingwater
Warm water: combi-ketel op gas
Afwatering: riool
Gas: aanwezig
Verwarming: centrale verwarming op gas. Vloerverwarming in badkamer, hal en toilet. Tegelkachel voor gezelligheid.

Airco: huis en gastenverblijf

Alarm: aanwezig