UIT DE VERKOOP (ID232) Direct bewoonbaar of te verhuren woonhuis in rustige wijk bij rivier de Tisza, Midden Hongarije

UIT DE VERKOOP (ID232) Direct bewoonbaar of te verhuren woonhuis in rustige wijk bij rivier de Tisza, Midden Hongarije

Leuk Hongaars vakantiehuis te koop in Midden Hongarije aan rivier de Tisza. Het huis is direct bewoonbaar, direct te verhuren of te gebruiken als vakantiehuis of vakantieverhuur.

De woning is namelijk van alle gemakken voorzien. De woning staat midden in de Hongaarse gemeenschap, waardoor er ook bij uw afwezigheid een oogje in het zeil gehouden wordt. Op het perceel zelf is de nodige privacy.

  

Het huis bestaat uit een hal met aangrenzende keuken, woonkamer, badkamer met douche en toilet en twee slaapkamers. Naast het huis is een omheinde tuin, met een terras. Op het perceel zijn diverse bijgebouwen, waaronder een garage, schuur en diverse bergruimten.

  

De ingang van het huis bevind zich in de hal met aangrenzende keuken.

  

Aan de hal is de badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook bevind daar de gas-geiser voor het warme water.

  

In het huis zijn twee slaapkamers. Aan de kleine slaapkamer bevind de grote slaapkamer.

  

De huidige eigenaar gebruikt het huis als vakantiehuis, maar het is ook snel geschikt te maken voor permanente bewoning. Op de momenten dat de eigenaar er zelf geen gebruik van maakt, verhuurt deze het huis aan toeristen die de omgeving willen gaan ontdekken.

  

Naast het huis is een voor Hongaarse begrippen kleine tuin, maar daardoor houdt u meer tijd over voor vakantie of vrije tijd. De omgeving is het namelijk waard om ontdekt te worden. Er is namelijk van alles te beleven of te doen. Denk bijvoorbeeld aan ontspannen kuren in de vele door de Hongaren geroemde thermaalbaden of vissen aan de oevers van rivier de Tisza. De Tisza staat namelijk bekend om karper, snoek en meerval die er zwemmen, waardoor het een visparadijs voor vissers. Op fietsafstand van het huis is een strand waar het toegestaan en veilig is voor volwassen en kinderen om te zwemmen in de Tisza-rivier. Het is een zeer goed alternatief voor hen die de drukte van het massatoerisme aan van het Balatonmeer en het Tiszameer willen mijden, maar het strand dichtbij huis willen hebben.

  

Omgeving van het huis
Voor wie zwemmen, kuren en vissen nog niet voldoende is, kan er lekker op uit. Behalve de vele goedkope en lekkere restaurantjes, zijn er ook diverse wijngaarden met de lekkerste wijnen, de beroemde Hongaarse paardenshows, een openluchtmuseum en de overal aanwezige mooie natuur van onder andere het nabij gelegen nationale park. Het gebied wordt gekenmerkt door de tot aan de oostgrens strekkende landerijen van de Poesta waar rust heerst.

In de plaats waar het huis staat, zijn alle diverse supermarkten, winkels en diverse horeca, waaronder restaurantjes, koffiehuizen en ijssalons. Dit is ideaal wanneer u niet bij iedere boodschap een half uur onderweg in de auto wil zitten. Alles is op loopafstand of eenvoudig met de fiets te bereiken. Dit maakt het mede voor de lange termijn verhuur of vakantieverhuur extra aantrekkelijk. In de plaats is een thermaalbad en zwembad.

  

Heeft u interesse om het huis te huren om het daarna te kopen? De huur wordt verrekend met de aankoopprijs. Het huis is momenteel geschikt voor maximaal 5 personen.

Eigenschappen vastgoed
Woon-oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 49 m2
Perceel-grootte: 345 m2

Bouwmateriaal: leem en steen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Hal: 1
Terras: overdekt
Omheind: volledig

Elektriciteit: ja
Water: leidingwater
Warm water: geiser op gas
Afwatering: riool
Verwarming: gasconvectors

Telefoon: mogelijk
Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Keuken: inclusief
Meubels: exclusief

Het achterblijven van de meubels is bespreekbaar.

 

 

 

Categorie:Uit de verkoop