VERKOCHT (ID944) Hongaars huis te koop in een rustig Hongaars dorp in Zuidwest Hongarije

VERKOCHT (ID944) Hongaars huis te koop in een rustig Hongaars dorp in Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Volledig gemoderniseerd huis te koop in Zuidwest Hongarije, in een rustig gebied vlakbij het Balatonmeer. De woning is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder een moderne keuken, moderne badkamer, veranda en een terras naast het huis. Het huis heeft nieuwe waterleidingen, nieuwe elektra, nieuwe ramen met dubbelglas en een gezellige houtkachel in de woonkamer. Het huis is de ideale vakantiewoning voor de pensionado met vriendelijke buren die desgewenst een oogje in het zeil houden en het gras maaien.

  

De woning is sleutelklaar en kan direct na de overdracht bewoond worden, wat het prijs-technisch tot een buitenkans maakt. Zeker gezien de sfeervolle inrichting onderdeel is van de koop.

  

Aan de woning is een heerlijke veranda, met de ingang van het huis. Het huis komt u binnen in de keuken met daaraan de woonkamer, badkamer de twee slaapkamers.

  

De keuken is voorzien van een koelvries-combinatie, gasfornuis met oven, afzuigkap, wasbak, groot werkblad, veel kastruimte en een gezellige eethoek. De keuken is net als de meubels onderdeel van de koop.

  

Aan de keuken is de woonkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en veel kastruimte.

  

De sfeervol ingerichte woonkamer heeft een comfortabele zitbank, flatscreen televisie en een houtkachel om gedurende de wintermaanden gezellig te verwarmen.

  

  

Vanuit de woonkamer gaat u naar de sfeervol ingerichte slaapkamers, voorzien van boxspring-bedden en opnieuw veel kastruimte.

  

Links aan het huis is een grote wasruimte met een douche om u af te spoelen na werk in de tuin. Deze ruimte heeft een wasmachine aansluiting en wasbak en de 120 liter elektrische boiler voor warm water. Deze kan eventueel ingericht worden als werkruimte of atelier.

  

Achter het huis is de tuin; een groot grondstuk met de houtopslag en een schuurtje. In de tuin zijn diverse fruitbomen, waaronder een oude kers te vinden.

  

De wijnkelder naast het huis biedt koele opslagruimte met het juiste binnenklimaat om wijn te bewaren. In de regio ten zuiden van het Balatonmeer zijn talloze wijnboertjes en wijnhuizen met de meest verrukkelijke wijnen. Voor de wijnliefhebber is het hebben van een dergelijke kelder een must. Nodig uw vrienden, familie of zakelijke relaties uit voor wijnproeverijen aan huis en doe ze versteld staan van dat gene dat Zuidwest Hongarije te bieden heeft.

  

Omgeving vastgoed
Het onroerend goed is gelegen in het gemoedelijke plattelandsdorpje Zics, ongeveer 20 minuten rijden van het Balatonmeer. Voor de deur bezorgt en haalt het mobiele postkantoor de post en kunt u uw bankzaken regelen. Verder is er een mobiele kruidenier, een mobiele bakker, een mobiele slager en een ijscoman, die op vaste momenten in de straat te vinden zijn. De kruidenier heeft ook een winkel in het dorp. Verder is er een kroeg, een gemeentehuis en een kerk. Voor de grotere supermarkten en speciaalzaken kunt u terecht in het 10 minuten verderop gelegen winkelstadje Tab, met diverse restaurants en andere horeca die ook in Zics maaltijden bezorgen. Verder zijn er diverse thermaalbaden met kuurvoorzieningen, om helemaal tot rust te komen. Kortom: alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie zijn binnen een straal van minder dan een half uur rijden van het huis verwijdert.

  

Woon-oppervlakte

Keuken 13,00 m2
Woonkamer 14,33 m2
Badkamer   5,80 m2
Eerste slaapkamer 17,18 m2
Tweede slaapkamer 16,88 m2
Wasruimte / Atelier 15,05 m2

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 82 m2
Perceel-grootte:   1.431 m2

Bouwmateriaal: leem, baksteen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamer: 2
Badkamer: 1
Wasruimte: 1
Veranda: 1
Terras: 1
Schuur: 1
Omheind: ja

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: 120 liter elektrische boiler
Verwarming: houtkachel
Afwatering: riool

Telefoon: mogelijk
Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Bouwjaar: 1935

VERKOCHT!

 

 

 

Categorie:Verkocht Tags , ,