VERKOCHT (ID116) Compleet Hongaars huis, gezellige Bed and Breakfast locatie, Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Een leuk Hongaars huis van alle moderne gemakken voorzien en openbaar vervoer voor de deur. Gezien de bushalte voor de deur en het treinstation op slechts twee minuten lopen van het huis, is de locatie ideaal voor backpackers en vakantiegangers op doorreis.

  

Dit Hongaarse huis bestaat uit een hal, een ruime woonkamer, moderne keuken, moderne badkamer met toilet, grote slaapkamer, gastenkamer met aparte buitendeur en een ruime bergzolder. Op het perceel zijn diverse bijgebouwen, waaronder een schuur en een eenvoudig gastenverblijf. Het gastenverblijf bestaat uit een slaapkamer en badkamer met toilet. Verder is er een waterput, een buitenkeuken en een gezellige kampvuurplaats. Alle ingrediënten voor een gezellige Bed and Breakfast voor backpackers zijn aanwezig!

  

De woonkamer bestaat uit een eetgedeelte en een leefgedeelte en is voorzien van een gezellige houtkachel met een nieuwe schoorsteen.

  

Deze op maat gemaakte grenen keuken, is voorzien van een kookstel met oven, afzuigkap, een koelvries-combinatie, groot werkblad met wasbak en heel veel kastruimte.

  

In het huis is een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel met spiegel, combiketel voor warm water en een toilet.

  

Dankzij de gunstige ligging en indeling van dit bijzondere object, leent het zich uitstekend voor onder andere het runnen van een Bed and Breakfast. Aan huis is een aparte gastenkamer met een eigen ingang en achter het huis is een apart gastenverblijf met een eigen badkamer en toilet.

  

Bij het huis is een tuin, waar in de toekomst camper-plaatsen te realiseren zijn voor een mini-camping. De combinatie van het aanbieden van een zelfstandig gastenverblijf, een gastenkamer en camper- of kampeetplaatsen maakt dit object interessant voor hen die zelfstandig aan de slag willen met een Bed and Breakfast locatie.

De tuin
Naast en achter het huis is een terras met buitenkeuken en een barbecue.

  

De tuin is praktisch ingericht en er zijn diverse fruit- en sierbomen. Zo vindt u er abrikoos, pruim en bramen, maar ook overhangende druiven van de buren. Verder vindt u er jasmijn, yuca, varens, conifeer en een mooie oude den.

  

Naast het huis is een pad van de gemeente, dat toegang geeft tot het veld waar een kleine mini-camping uitgebaat zou kunnen worden.

Omgeving van het huis
Deze regio van Hongarije is aantrekkelijk voor hen die rust en natuur zoeken, waardoor het in trek is bij vogelaars, wandelaars, ruiters en hen die het drukke Nederland en België willen ontvluchten. Gezien de ligging zoeken toeristen op doorreis in deze regio ook een verblijfplaats. In de omgeving zijn diverse vismeren, thermale baden en interessante wandelroutes. Voor de kinderen is er in de nabije omgeving een avonturenpark met een kleine dierentuin. West Hongarije is een aaneenschakeling van prachtige natuurparken, waarbij het dorp Pötréte, waar dit huis staat, het middelpunt van is.

Woon-oppervlakte woonhuis
Het huis bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, halletje en een kamer voor de gasten met een aparte ingang naar het terras.

Woonkamer 32,71 m2
Keuken   8,50 m2
Slaapkamer 19,27 m2
Badkamer   5,32 m2
Hal   4,51 m2
Gastenkamer 13,62 m2

Bijgebouwen
Achter het huis is nog gastenverblijf en een schuur.

Slaapkamer gastenverblijf 11, 80 m2
Badkamer gastenverblijf   5,80 m2
Schuur   8,05 m2

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 83,93 m2 + 17,60 m2
Perceel-grootte: 1.399 m2

Bouwmateriaal: steen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 1 + 1
Badkamers: 2
Gastenkamer: 1
Halletje: 1
Terras: 1
Schuurtje: 1

Bouwjaar: 1950
Recente vernieuwingen: aanbouw, badkamer gastenverblijf, schoorsteen woonhuis, divers onderhoud

Elektriciteit: ja
Gas: aanwezig
Water: waterleiding
Warm water: woonhuis combi-ketel, gastenverblijf elektrische boiler
Afwatering: riool
Verwarming: centrale verwarming op gas, houtkachel

Televisie: mogelijk
Internet: mogelijk
Telefoon: mogelijk

VERKOCHT!