VERKOCHT (ID116) Compleet Hongaars huis, gezellige Bed and Breakfast locatie. Goedkoop door vochtprobleem.

VERKOCHT!

Buitenkans voor de slimme klusser! Dergelijke objecten zijn normaal te koop voor 35.000,- tot 45.000,- euro. Voor wie het vochtprobleem kan achterhalen en verhelpen is dit Hongaarse huis een ware buitenkans!


Een leuk Hongaars huis van alle moderne gemakken voorzien en openbaar vervoer voor de deur. Gezien de bushalte voor de deur en het treinstation op slechts twee minuten lopen van het huis, is de locatie ideaal voor backpackers en vakantiegangers op doorreis.

  

Dit Hongaarse huis bestaat uit een hal, een ruime woonkamer, moderne keuken, moderne badkamer met toilet, grote slaapkamer, gastenkamer met aparte buitendeur en een ruime bergzolder. Op het perceel zijn diverse bijgebouwen, waaronder een schuur en een eenvoudig gastenverblijf. Het gastenverblijf bestaat uit een slaapkamer en badkamer met toilet. Verder is er een waterput, een buitenkeuken en een gezellige kampvuurplaats. Alle ingrediënten voor een gezellige Bed and Breakfast voor backpackers zijn aanwezig!

  

De woonkamer bestaat uit een eetgedeelte en een leefgedeelte en is voorzien van een gezellige houtkachel met een nieuwe schoorsteen.

  

Deze op maat gemaakte grenen keuken, is voorzien van een kookstel met oven, afzuigkap, een koelvries-combinatie, groot werkblad met wasbak en heel veel kastruimte.

  

In het huis is een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel met spiegel, combiketel voor warm water en een toilet.

  

Aan het huis is een gastenkamer met een aparte buitendeur. Deze zou verhuurd kunnen worden aan backpackers of toeristen die de regio aan doen.

  

Achter het woonhuis bevinden het gastenverblijf en de schuur. Het gastenverblijf beschikt over een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens hangt er een boiler voor warm water en is er een verwarming in de vorm van een spiegel. Aan het gastenverblijf is het terras met barbecue en kampvuurplaats en de tuin. Aan het terras bevind tevens de buitenkeuken. De locatie is ideaal voor de backpacker of rondreizende toerist. Op het veld achter de woning zijn voldoende mogelijkheden voor een mini-camping.

Woonhuis
Het huis bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, halletje en een kamer voor de gasten met een aparte ingang naar het terras.

Woonkamer 32,71 m2
Keuken   8,50 m2
Slaapkamer 19,27 m2
Badkamer   5,32 m2
Halletje   4,51 m2
Gastenkamer 13,62 m2

Bijgebouwen
Achter het huis is nog gastenverblijf en een schuur.

Slaapkamer gastenverblijf 11, 80 m2
Badkamer gastenverblijf   5,80 m2
Schuur   8,05 m2

De tuin
Naast en achter het huis is een terras met buitenkeuken en een barbecue.

  

De tuin is praktisch ingericht en er zijn diverse fruit- en sierbomen. Zo vind u er abrikoos, pruim en bramen, maar ook overhangende druiven van de buren. Verder vind u er jasmijn, yuca, varens, conifeer en een mooie oude den.

  

Naast het huis is een pad van de gemeente, dat toegang geeft tot het veld waar een kleine mini-camping uitgebaat zou kunnen worden.

Het vochtprobleem
De echte klusser zal de oplossing voor het probleem snel gevonden hebben.

Op deze foto is het vochtprobleem in de woonkamer goed te zien. Aan de andere kant van de muur is de slaapkamer. Zoals te zien is op de foto, is het vocht in een horizontale lijn op ongeveer 80 centimeter van de grond. Daaronder is het droog.

Omgeving van het onroerend goed
Bekijk de straat en omgeving met Google Maps:

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte:   83,93 m2 + 17,60 m2
Perceel-grootte:   1.399 m2

Bouwmateriaal: steen
Dakbedekking: dakpannen

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Slaapkamers: 1 + 1
Badkamers: 2
Gastenkamer: 1
Halletje: 1
Terras: 1
Schuurtje: 1

Bouwjaar: 1950
Recente vernieuwingen: aanbouw, badkamer gastenverblijf, schoorsteen woonhuis, divers onderhoud

Elektriciteit: ja
Gas: aanwezig
Water: waterleiding
Warm water: woonhuis combi-ketel, gastenverblijf elektrische boiler
Afwatering: riool
Verwarming: centrale verwarming op gas, houtkachel

Televisie: mogelijk
Internet: mogelijk
Telefoon: mogelijk

 

VERKOCHT!

Een huis in Hongarije goed onder de aandacht brengen en snel verkopen? Onze makelaars in Hongarije verkopen uw huis en verlenen alle zorg rondom de verkoop en koop van Hongaars onroerend goed.

E-mail   info@eigenhuishongarije.nl
Skype   eigenhuishongarije
Telefoon   +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)