VERKOCHT (ID213) Highrollers Apartments Balaton. Compleet Penthouse: zeven studio’s, direct verhuurbaar

VERKOCHT (ID213) Highrollers Apartments Balaton. Compleet Penthouse: zeven studio’s, direct verhuurbaar

VERKOCHT!

Compleet Penthouse bestaande uit zeven studio’s op top-locatie (AAA) aan de Balaton Boulevard in Siófok te koop. De koopsom mag (deels) contant betaald worden. Direct verhuurbaar. Het betreft een complete bovenverdieping bestaande uit drie grote studio’s en vier kleine studio’s met groot balkon van een luxe appartementen-complex. De omgeving is in ontwikkeling en andere appartementen-complexen zijn reeds uitverkocht nog vóór de bouw voltooid was.

  

Faciliteiten van het Penthouse
Het object dat hier aangeboden wordt betreft een gehele bovenverdieping van een appartementencomplex op één van de drie top-locaties van Hongarije. Het gehele appartementencomplex is thermaal verwarmd (aardwarmte) en gekoeld met centrale vloer-, wand- en plafondverwarming. Muren geïsoleerd met 15 centimeter isolatie, dak met 20 centimeter isolatie. Lift aanwezig. Gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi en sauna aanwezig op de begane grond. gemeenschappelijke kosten een euro per vierkante meter per maand. Stookkosten zijn dankzij de thermale verwarming slechts tien tot twintig euro per maand.

 

Stand van zaken
De bouw van het appartementencomplex is eind juli 2018 afgerond. Tot eind juni 2018, is in dit stadium van de bouw kosteloos maatwerk mogelijk. De appartementen op de begane grond en de eerste en tweede verdieping zijn al verkocht. Het penthouse is in zijn geheel te koop. Ideaal voor investeerders of mensen uit Nederland of België die hun zuurverdiende geld veilig willen stellen met een goed rendement. De huidige prijs is alleen bij de koop van de complete bovenverdieping: zeven studio’s.

Hierbij een foto-verslag van begin juni 2018:

Rendement uit verhuur
De studio’s zijn in de zomermaanden zeer goed te verhuren aan vakantiegangers en toeristen aan het Balatonmeer. De huurprijzen van soortgelijke moderne appartementen met zwembad en sauna liggen gemiddeld op 1.400,- euro per week. De studio’s van dit penthouse hebben ieder een riant terras, wat uniek is voor deze plek. Verhuur is deels of in het geheel uit te besteden.

Het gemeenschappelijke zwembad en de sauna op de benedenverdieping worden voor u beheerd. Kosten voor dit beheer zijn bij de gemeenschappelijke kosten (een euro per maand per vierkante meter van de studio’s en appartementen) inbegrepen.

Stookkosten zijn dankzij de thermale verwarming (aardwarmte) tien tot twintig euro per maand.

Gemeentelijke belastingen
Hongarije heeft geen landelijke vermogensbelasting op onroerend goed. De gemeentelijke belastingen zijn per gemeente verschillend. Die van de gemeente Siófok (2018) zijn:

3,90 euro per jaar per vierkante meter woon-oppervlakte dat in gebruik is als woning;
4,20 euro per jaar per vierkante meter woon-oppervlakte dat in gebruik is als vakantiewoning;
1,30 euro per overnachting per persoon toeristenbelasting;

Hieronder is de plattegrond van het Penthouse. Voor meer detail, klikt u op de onderstaande afbeelding.

Locatie van het Penthouse
Het appartementencomplex staat aan de Köztársaság utca 5 (vertaald: Republiek straat 5). Gebruik de onderstaande Google Maps kaart om de omgeving te verkennen. In de nabije omgeving van het complex zijn diverse cafees, bars, strandclubs, nachtclubs, restaurants, treinstation (Siófok Vasútállomás) met een directe verbinding naar Budapest, bussen en het Golden Beach Balatonstrand (Siófok Aranypart).

Vastgoed eigenschappen
Totale woon-oppervlakte: 242,57 m2
Totale terras-oppervlakte: 197,38 m2

Bouwmateriaal: beton
Dak: 25 cm beton, 20 cm isolatie, ingebrand PVC-folie
Muurdikte: 30 cm
Isolatie: 15 cm
Dubbelglas: Triple-glas

Woonkamers: 4
Kamers: 4
Keukens: 4
Eetkamers: 4
Slaapkamers: 4
Badkamers: 7
Apart toilet: 2
Hallen: 6
Terrassen: 7
Gemeenschappelijke hal: 1
Lift: 1
Trappenhuis: 1

Zwembad: 1
Jacuzzi: 1
Sauna: 1

Omheind: complex is omheind
Camerabewaking: ja
Eigen parkeerplaats: ja

Elektriciteit: ja
Water: leidingwater
Warm water: geo-thermaal
Afwatering: riool
Verwarming: thermaal: vloer-, wand- en plafondverwarming
Airco: geo-thermaal

Televisie: ja
Internet: ja
Vaste telefoon: ja

  • Wordt opgeleverd met badkamers en aansluitingen voor de plaatsing van keukens. Exclusief keukens en meubilair.

VERKOCHT!

 

 

Categorie:Verkocht Tags , , , , , , , , ,