VERKOCHT (ID067) – Nieuwbouw huis in goed ontwikkeld dorp vlakbij Pécs, Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Leuk nieuwbouw huis met tuin in een dorp met de charme van klein Italië, een kwartier rijden van het centrum van de studentenstad Pécs. De provincie-hoofdstad Pécs is de oudste universiteitsstad van Hongarije, met gerenommeerde faculteiten waar studenten van over de hele wereld studeren en deel hebben aan een bruisend studentenleven. Behalve gezellige cafés, restaurants, musea en opera, kunt u er goed terecht voor uw wekelijkse boodschappen, sportwinkels, meubelboulevards en bouwmarkten. Ook zijn er Hongaarse tandartsen gespecialiseerd in het zetten van implantaten die voor ondenkbaar lage tarieven vakwerk leveren. Gezinnen met jonge kinderen beleven een onvergetelijke dag in het Mecsextrém; een pretpark in het hart van het Mecsek-gebergte. De thermaalbaden van Harkány, het familiebad van Siklós en de beroemde wijnstreek van Villány zijn met deze woning altijd binnen handbereik, midden in het hart van het door de oude Romeinen al geprezen Pannonia ten zuiden van het Balatonmeer.

voortuin-huis-olasz-hongarije  woonkamer-huis-olasz-baranya

slaapkamer-baranya-hongarije  slaapkamer-olasz-hongarije-baranya

De woning is met name door de recente ontwikkelingen in Europa en Hongarije een goede investering, niet ver van alle faciliteiten, in een rustige welvarende plaats. Via autosnelweg M60 en de M6 bent u binnen anderhalf uur in het centrum van de Hongaarse metropool Boedapest en binnen een uur en drie kwartier op het vliegveld Budapest Airport. Door de uitstekende verbindingswegen kunt u binnen twee uur aan het strand van het Balaton liggen of in drie uur bij het Tiszameer.

olasz-hongarije  hongarije-olasz

Dit huis nodigt u uit om Hongarije te gaan ontdekken. U heeft geen direct onderhoud aan de woning, weinig tuinonderhoud en u heeft alles gelijk ter beschikking op een goede locatie. Een leuke buitenkans voor iemand die zichzelf een jarenlange vakantie in Hongarije. Unieke buitenkans voor de pensionado of zij die het rustig aan willen doen.

hongaars-kerkje-in-olasz  naambord-olasz-hongarije

Voorportaal   3,91 m2
Woon- en eetkamer 27,50 m2
Keuken   5,42 m2
Voorraadkamer   2,40 m2
Apart toilet   1,50 m2
Hal bovenverdieping   2,42 m2
Eerste slaapkamer 12,48 m2
Tweede slaapkamer 12,07 m2
Badkamer   5,85 m2
Wasruimte   3,42 m2

Totale woon-oppervlakte is 76,97 m2

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 76 m2
Perceel-grootte:   146 m2

Woonkamer: 1
Keukens: 1
Voorraadkamer: 1
Waskamer: 1
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Toilet: 1
Hal: 2

Leidingwater: ja
Warm water: 80 liter electrische boiler
Verwarming: houtkachel en combiketel
Gas: ja
Afwatering: riool

Televisie: Satelliet, kabelaansluiting aanwezig
Internet: Aanwezig

Bouwjaar: 2010
Overname meubilair is bespreekbaar.

VERKOCHT!