Eigen Huis Hongarije is genomineerd voor de Mondi Publieksprijs 2018

Eigen Huis Hongarije is genomineerd voor de Mondi Publieksprijs 2018

2 NOVEMBER 2018Tezamen met negen andere toppers uit de Nederlandstalige internationale onroerend goed markt, is Eigen Huis Hongarije geselecteerd om kans te maken op de Mondi Publieksprijs van 2018.

We hebben de primeur
Dit is de eerste keer dat Hongarije in de nominatie-lijst voorkomt. De publieksprijs wordt sinds 2005 uitgereikt. In de lijst van winnaars en genomineerden domineren landen als Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Portugal, maar geen enkel Centraal of Oost Europees land. Eigen Huis Hongarije had dan ook de primeur.

We bedanken speciaal onze klanten
We willen al onze klanten die ons een warm hart toe hebben gedragen, dan ook hartelijk danken. Gezien de vele positieve recensies wekte dit argwaan bij Belangenorganisatie Mondi. Men ging bij Mondi in eerste instantie uit van valse opzet en heeft daarom onderzoek uitgevoerd onder de onze klanten die een recensie hebben geplaatst. Hieruit bleek dat alle recensies die op de website van de belangenorganisatie Mondi geplaatst waren daadwerkelijk van de betreffende klanten afkomstig waren.

Bekijk hier het persbericht van Belangenorganisatie Mondi gepubliceerd op 2 november 2018:
Nominaties publieksprijs Mondi Award 2018*

 

*bron: de belangenisatie Mondi – https://www.mondi.nl/index.php?id=18–1798

 

 

Categorie:Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.