112.000,- euro k.k. (ID991) Bedrijfspand met zwembad, veel woonruimte met bekend handelsmerk te koop

Droomt u van een eigen onderneming in Hongarije, maar iets anders dan een Bed and Breakfast? Of zoekt u juist een concept dat uw toekomstige Bed and Breakfast in Hongarije versterkt. Mooi bedrijfspand met zwembad aan de doorgaande weg naar Kaposvár (Zuidwest Hongarije) met het bekende handelsmerk van Eigen Huis Hongarije te koop.

Direct contact met de eigenaren
Neem contact op met de eigenaren voor meer informatie.

Telefoonnummer: 00316-26898752
E-mail: info@eigenhuishongarije.nl
(Een kopie van uw e-mail zal worden doorgestuurd naar de eigenaar van het bedrijfspand)

Object omschrijving
Het betreffen twee objecten met twee eigenaren, die beide inzagen dat de locatie tezamen met het handelsmerk voorziet in een waardevolle een synergie. Beide eigenaren zijn overeengekomen dat bij een koop van beide objecten tegelijk voor een combinatie-prijs aangeboden worden. Het betreft de objecten ID203 en ID001.

Het bedrijfspand
Het bedrijfspand is gunstig gelegen aan de doorgaande weg van Wenen naar Kaposvár (Zuidwest Hongarije). Het pand was vroeger een dokterspost met tandartsenpraktijk en riant woongedeelte. De afgelopen tien jaar is het pand gebruikt als zeer riante vakantie villa, met goede recensies. Het pand heeft twee grote woonkamers, een keuken, bijkeuken, twee badkamers, vier slaapkamers, kelder en een grote bergzolder. Achter het huis is een jue de boules baan met fruitbomen. Niet te vergeten een groot zwembad met daarnaast een overdekt terras om gedurende de warme maanden van het jaar heerlijk te vertoeven.

Het handelsmerk
Onderdeel van deze combinatie-koop is het handelsmerk Eigen Huis Hongarije. Bij de koop van het handelsmerk neemt u geen klanten over, maar de eigenaar van het merk kan u desgewenst wel in contact brengen met oude en nieuwe klanten. Het merk is niet alleen bruikbaar voor de vermarkting van Hongaars onroerend goed, maar bijvoorbeeld ook voor diensten als huisverhuur, vakantieverhuur, tuinonderhoud, klussen, renovaties of iets compleet anders waar wij mogelijk nog niet eens aan gedacht hebben.

De bijbehorende website heeft een top-positie en heeft de afgelopen jaren voor het nodige succes gezorgd. Ook is het merk diverse malen in de krant geweest en tevens op radio en televisie. Wellicht niet onbelangrijk is dat de eigenaar van het merk ook beheerder is van diverse Sanoma Startpagina’s. Het beheer van deze startpagina’s zal aan de nieuwe eigenaar van Eigen Huis Hongarije worden overgedragen.

Wilt u een bedrijf starten en het handelsmerk gebruiken als het gezicht van uw bedrijf in Hongarije? De eigenaar van het merk kan u in contact brengen met een Hongaarse advocaat gespecialiseerd in bedrijfsrecht. Dit klinkt duur, maar de Hongaarse tarieven van een advocaat zijn vele malen lager dan een Nederlandse of Belgische. Deze advocaat kan uw bedrijf starten (Hongaarse BV of BVBA), binnen een dag. Denkt u te weinig startkapitaal te hebben, neem contact op met bovenstaande contactpersoon. Verder kunnen we een accountant vinden die naast Hongaars ook Engels of Duitstalig is. Nogmaals: kosten zijn allemaal velen malen lager dan een Nederlandse BV of Vlaamse BVBA.

Koopprocedure van vastgoed en merk
De koopprocedure van het bedrijfspand verloopt volgens de normale Hongaarse koopprocedure: Bij een advocaat (Engelstalig) die het koopcontract (Hongaars-Nederlands) opstelt, waarbij na ondertekening betaald wordt. Bij deze combi-koop ontvangt u ook gratis hulp bij uw emigratie naar Hongarije. De koop van het merk geschied door middel van een Nederlandstalige koopovereenkomst ondertekend bij de advocaat als getuige. Na betaling zal op dezelfde dag u als de nieuwe houder van de website geregistreerd worden en toegang krijgen tot alle accounts. Verder ontvangt de nieuwe eigenaar drukwerk en zal de oude oude eigenaar bijdragen aan een “warme overdracht” door in overleg met de nieuwe eigenaar de overdracht te communiceren naar de buitenwereld, digitaal en in drukwerk. Tot slot ontvangt de nieuwe eigenaar de nodige kennis van zaken. Eventueel kan de oude eigenaar beperkt betrokken blijven bij nieuwe activiteiten, al is dat niet de intentie van de oude eigenaar.

Neem contact op met bovengenoemde contactgegevens.