VERKOCHT (ID808) Landhuis in de brocante stijl met vakantiehuis, zwembad, pipo-wagen en diverse bijgebouwen

VERKOCHT!

Mooi landhuis in het buitengebied van de Hongaarse provincie Pest, volledig vormgegeven en ingericht in de brocante stijl. Het perceel biedt mogelijkheden voor vakantie-verhuur en andere recreatie. Op het perceel zijn diverse bijgebouwen waaronder een riant vakantiehuis, atelier en een Pipowagen. Verder is er nog voldoende ruimte en zijn er voldoende faciliteiten voor uitbreiding van het aantal vakantie-accommodaties, bijvoorbeeld door de bouw van chalets. Mede dankzij de perfecte ligging van het onroerend goed, gelegen in Midden Hongarije aan Autoweg 5 en op slechts 45 minuten rijden van de vertrekhallen van Budapest Airport en Budapest Centrum, is Landgoed Bellefleur de ideale vakantiebestemming in Hongarije. Daarmee is het landhuis ook goed bereikbaar per auto vanuit Nederland en België. Of u nu een Bed and Breakfast wil of juist helemaal niets, ondernemen of ontspannen, alles is mogelijk bij dit werkelijk prachtige landhuis.

  

Het Landhuis Bellefleur
Het landhuis is in de jaren negentig gebouwd. Na de komst van de nieuwe eigenaar is deze uitgebreid en verder vormgegeven in de brocante stijl. Veel elementen en materialen aan het huis zijn uniek en door de kunstenares zelf ontworpen en vervaardigd.

  

Het landhuis bestaat uit hal, zeer riante living, moderne keuken, twee moderne badkamers, wasruimte, drie slaapkamers, stookkamer en voorraadkamer. De entree leidt naar de hal en daarmee naar de verschillende kamers in het huis.

  

De woonkamer is tweedelig, met een hoger en een lager gelegen deel. Het hoger gelegen deel is aan de keuken en het lager gelegen deel is aan de tuin met twee dubbele openslaande deuren. In de woonkamer is een houtkachel die tezamen met de sfeerverlichting de kamer omtovert tot een gezellig paradijsje gedurende de wintermaanden. De houtkachel is overigens niet de enige wijze waarop het landhuis verwarmd wordt. Lees verder om alles over dit waardevolle onroerend goed te weten te komen.

  

De keuken van de woning is modern ingericht met een werkblad en kookeiland. Nodig uw gasten uit aan het kookeiland en geniet van een onvergetelijk gezellig avondje.

  

Het landhuis beschikt over twee badkamers. De eerste badkamer is voor de gasten en heeft een dubbele wastafel, een douche, toilet en nog een kleine wastafel voor de toiletgebruikers.

  

Ook de tweede badkamer is stijlvol ingericht met een dubbele wastafel, toilet en douche.

  

Aan de tweede badkamer is een wasruimte, daar is tevens nog een bad. De hal is dankzij de wandkasten een riante garderobe.

  

Het huis telt drie slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer eventueel nog in twee slaapkamers op te delen is.

  

Behalve het riante woonhuis zijn er nog diverse andere bijgebouwen op het perceel.

  

 

Woon-oppervlakte van het landhuis
Hieronder de woon-oppervlakte per ruimte in het landhuis met daaronder een plattegrond.

1. Living 32,66 m2
2. Living met eethoek 25,65 m2
3. Keuken 22,19 m2
4. Stookruimte   5,35 m2
5. Voorraadkamer   1,11 m2
6. Badkamer voor de gasten   4,03 m2
7. Wasruimte met bad   8,80 m2
8. Badkamer   7,61 m2
9. Slaapkamer 10,65 m2
10. Kantoor / Slaapkamer 10,63 m2
11. Grote slaapkamer 24,11 m2
12. Garderobe 11,27 m2
13. Hal   7,97 m2

 

Het vakantiehuis
Naast het woonhuis en het atelier bevind het vakantiehuis. De vakantiewoning staat goed bekend, dankzij mond tot mond reclame en de bijbehorende website. De website is onderdeel van de koop. Vakantiegangers en gasten schrijven dan ook graag in het gastenboek en laten zelfs leuke kadootjes achter voor de gastheer en gastvrouw van vakantiehuis.

  

Het vakantiehuis beschikt over een moderne keuken met gezellige living (woonkamer), twee slaapkamers, badkamer met toilet en een berging. De vakantiewoning wordt verwarmd door middel van een gezellige houtkachel. Het landelijke sfeertje zorgt ervoor dat de mensen jaarlijks opnieuw één of meerdere weken reserveren om te verblijven.

  

  

 

Woon-oppervlakte van het vakantiehuis
Hieronder de woon-oppervlakte per ruimte van het vakantiehuis met daaronder een plattegrond.

1. Woonkamer 18,61 m2
2. Slaapkamer 10,82 m2
3. Slaapkamer   8,65 m2
4. Keuken 19,51 m2
5. Badkamer   4,21 m2
6. Berging   4,90 m2

 

De Pipowagen
Naar aanleiding van het succes van het vakantiehuis, is deze Pipowagen gerestaureerd en omgebouwd tot vakantiewoning.

  

In de Pipowagen is een woonkeuken, bedstee, toilet en een douchecabine, kortom: van alle gemakken voorzien. Gasten en dan met name kinderen vinden een week logeren in de Pipowagen een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten.

  

 

Het zwembad
Tussen het woonhuis en de Pipowagen bevind een zonovergoten zwembad. Tezamen met de vele activiteiten die op het perceel mogelijk zijn, is het zwembad één van de onmisbare ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Hongarije.

Aan het zwembad zijn diverse terrassen met gezellig sfeerlicht en ook in het zwembad onderwater is verlichting aanwezig. Het water van het zwembad wordt gezuiverd met een zandfilter, waarvan de installatie in een aparte ruimte bij het zwembad bevind.

 

Naast het zwembad bevind het gezellige overdekte terras. Gasten van landhuis en vakantiehuis Bellefleur beschrijven in het gastenboek over de gezellige zomeravonden op dit terras en de leuke activiteiten georganiseerd door de gastheer en gastvrouw gedurende de vakanties.

  

Naast het terras staat een authentieke Hongaarse pizza-oven. Laat uw gasten pizza’s, brood of andere specialiteiten bereiden op authentiek Hongaarse wijze volgens de Hongaarse keuken.

 

Bijgebouwen en andere faciliteiten
Tussen het landhuis en vakantiehuis Bellefleur staat het atelier van de kunstenares. Deze werkruimte wordt gebruikt voor het uitvoeren van kleine reparaties of het maken van nieuwe kunstvoorwerpen voor in en rond het landhuis.

  

Voor het opbergen van de zwembad-spullen en spellen voor de gasten, is naast het zwembad het ‘Kreta-huis’. Het gebouwtje heeft de mediterrane naam te danken aan de helderblauwe kleur die het heeft. Achter vakantiehuis bevinden de garage met plaats voor twee auto’s en een berging voor de tuingereedschappen.

  

 

Groene energie en zelfvoorziening
Op het perceel zijn drie waterputten tussen de 80 en 120 meter diep voor drinkbaar bronwater. Het landhuis, het vakantiehuis en de Pipowagen hebben ieder een eigen hydrofoor (waterpomp) en septictank (waterafvoer). Door deze uitgebreide voorzieningen is het aantal accommodaties op het perceel in de toekomst eenvoudig uit te breiden met chalets of het realiseren van een kleine camping of kampeerplaatsen voor campers.

  

Met de moestuin en plantenkas kunt u uw eigen groenten en fruit kweken. In de tuin staan diverse noot- en fruitbomen, waaronder appel, peer, pruim en walnoot en hazelnoot.

  

De woning word verwarmd door middel van centrale verwarming, waarbij er gekozen kan worden om deze te stoken op hout, pellets, kolen of op gas. Het is mogelijk om tussen deze stookwijzen te kiezen, afhankelijk van wat u op dat moment het gemakkelijkste vind. In de stookkamer van het huis staan twee ketels om de centrale verwarming te verwarmen door middel van hout, pellets of kolen. Boven op de zolderverdieping is de combiketel. Deze is voor het verwarmen van de centrale verwarming op gas.

  

Het kraanwater wordt verwarmd in een 300 liter boiler, door middel van de zonnepanelen op het dak. Bij weinig zon, warmt de combiketel op gas bij. Het gas komt uit een gastank die in bruikleen is van de nationale energie-leverancier. Vraag onze makelaar in Hongarije naar eventueel andere mogelijkheden.

  

Alle ramen zijn dubbelglas en voorzien van horren. Op het perceel is een geavanceerd beveiligingssysteem aanwezig met veiligheidscamera’s, bewegingssensoren binnen en buiten en met detectie-draad in de horren. Het systeem kan aangesloten worden bij een centrale meldkamer en/of uw mobiele telefoon. Desondanks deze voorzorg is het veilig om te wonen en te leven in Midden Hongarije, maar bij langdurige afwezigheid is het prettig dat er een extra oogje gehouden wordt op uw kostbare bezittingen.

  

Het object staat in het buitengebied. Het object kan als Nederlander of Belg zonder enige beperking direct op naam verkregen worden, zonder enige beperking. De sleutel-overdracht kan binnen een maand plaats vinden.

 

Totaal-overzicht van Landgoed Bellefleur
Onder is de zandweg naar de poort. Vanaf de poort is het pad naar het landhuis. Onderweg naar het landhuis ziet u rechts het badmintonveld, dubbele carport en de ezelweide. Links ziet u de Pipowagen, het Kreta-huis, het zwembad met overdekt terras en de witte pizza-oven. Eenmaal op de binnenplaats van het landhuis, ziet u links het landhuis, rechts ervan het atelier, daarnaast het vakantiehuis, daarachter de garage en werkplaats met daaraan grenzend de stal van de ezelweide. Achter het landhuis is van links naar rechts de houtberging met containers, de betonplaten met septictanks van het landhuis en de plantenkas met moestuin. Om het huis is boerenland met naaldbossen.

Heeft u uw huis in Nederland of België verkocht en bent u toe aan een nieuwe start in Hongarije? Neem dan direct contact op met onze makelaardij in Hongarije. Ontdek samen met onze makelaar of Landhuis Bellefleur uw droomhuis in Hongarije is.

 

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte:  172,03 m2 + 69.14 m2 + 11.12 m2
Oppervlakte bijgebouwen:   115,51 m2
Perceel-grootte:   5.754 m2

Bouwmateriaal: steen
Dakbedekking: dakpannen, nieuw

Woonkamer: 1 + 1 + 1
Keukens: 1 + 1 + 1
Slaapkamers: 3 + 2 + 1
Badkamers: 2 + 1 + 1
Hallen: 2
Stookruimte: 1
Voorraadkamer: 1
Berging: 1

Atelier: 1
Garage: 1
Schuur: 1
Plantenkas: 1

Terrassen: 2 overdekt + 4
Zwembad: 1
Carport: 1 dubbele

Overige bijgebouwen: 1

Speelweide: 1
Ezelweide: 1
Moestuin: 1
Pizza-oven: 1

Opslagcontainers: 2*
*Zijn bij de koop inbegrepen. Wanneer deze opslagcontainers ongewenst zijn, worden deze verwijdert.

Elektriciteit: ja, nieuw
Krachtstroom: aanwezig
Water: 3 putten (120 meter diep)
Warm water: zonnepanelen, elektrische boilers, combiketel
Afwatering: septictank
Verwarming woonhuis: centrale verwarming met houtgestookte ketel en gasketel
Verwarming vakantiehuis: houtkachel
Airco: aanwezig in 2 slaapkamers

Televisie: mogelijk
Internet: aanwezig

Beveiliging: sensoren binnen en buiten, detectiedraad in horren, camera’s, aansluiting op centrale mogelijk

VERKOCHT!