Wij sponsoren

Eigen Huis Hongarije sponsorde in het verleden diverse Hongaars-Nederlandse initiatieven, waaronder:

  • het kwartaaltijdschrift Hongarije Magazine – “Most Magyarul!”;
  • het Hongarije Evenement Hongarije Plaza;
  • de Toeristische Landkaart van Hongarije;
  • het eenmalige Bródy János concert te Amsterdam;
  • het Van Eick Euregio Evenement.

Hongarije Magazine – Most Magyarul! (2017-2018)
Most Magyarul! is een Nederlands-Hongaars tijdschrift dat ieder kwartaal verschijnt met artikelen over evenementen, Hongaarse historie, toeristische attracties en met een uitgaansagenda. De hoofdredacteur, Edwin van Schie, is docent voor de Hongaarse School te Haarlem, Nederland en beëdigd vertaler Nederlands-Hongaars en Hongaars-Nederlands. Eigen Huis Hongarije sponsorde alle edities van de Most Magyarul 2017 en 2018.

Hongaars-Nederlands evenement Hongarije Plaza
Het veelzijdige landelijke evenement Hongarije Plaza was een interessante bundeling van muziek, workshops, spreekbeurten en een infomarkt op het gebied van de Hongaarse cultuur, horeca, vakantie en business. Eigen Huis Hongarije sponsorde de opening en het optreden van de Hongaarse pianiste Valentina Tóth.

  

Valentina Tóth opende Hongarije Plaza met een feestelijk pianoconcert.

Voor meer informatie over deze bijzondere dag gaat u naar de pagina: Hongarije Plaza

Toeristische landkaart
Een leuke landkaart met informatie en tips voor vakantie en dagjes uit in Hongarije. De kaart is voorzien van nummers die verwijzen naar informatie op de achterzijde. Vakantiehuizen, toeristische attracties, fietsroutes, openbaar vervoer en nog veel meer. De landkaart werd gratis uitgedeeld op vakantiebeurzen, bij deelnemende vakantie accommodaties, aan cursisten van de Hongaarse school en toenmalige klanten van Eigen Huis Hongarije makelaardij.

 

Bródy János in Amsterdam
Het was een droom van Hongarije-liefhebbers om Bródy János naar Nederland te halen voor een concert in De Meervaart te Amsterdam. Eigen Huis Hongarije vonden dit een prachtig initiatief en was mede-sponsor van dit mooie concert.

Van Eick Euregio Evenement (EEE)
VZW Euregiofeesten organiseerde voor de vierde maal op rij het drie dagen durende Van Eick Euregio-evenement te Maaseik, waarbij Eigen Huis Hongarije met trots mede-sponsor was.

  

De Markt van Maaseik ondervond de oude glorie en de ouderwetse gezelligheid door top-acts als ‘Wir Sind Spitze’ en ander live acts. De entree was gratis en dit evenement werd afgesloten met een donatie van de opbrengsten naar de stichting Make-A-Wish Belgium Vlaanderen.

U bent van harte welkom in Hongarije.