Kennismaking

Eigen Huis Hongarije geeft gratis informatie voor het kopen van een huis in Hongarije. Van het starten van de zoektocht en de huizenjacht zelf, tot de koop bij de notaris/advocaat en de overdracht. Verder geven we informatie over het emigreren naar Hongarije vanuit een Europees land. Behalve deze website zult u verder geen hulp nodig hebben. In Hongarije spreken veel mensen naast de Hongaarse taal ook Duits en soms Engels. Voor sommige zaken is het goed om een Hongaarse tolk of beëdigd vertaler te vragen. In ieder geval zal deze website met gratis informatie u duizenden, zo niet tienduizenden, euro’s kunnen uitsparen.

Maarten Gerardus Hendriksen
Eigen Huis Hongarije staat voor gratis en correcte informatie voor iedereen.

Wij stellen ons voor!

Dr. Németh Tímea – Engelstalig advocate vlakbij Pécs, in Dombóvár, Zuidwest Hongarije, gespecialiseerd in koopcontracten van Hongaars onroerend goed en bedrijfsrecht. Gezien haar goede verdiensten voor de stad Dombóvár is zij door de inwoners verkozen tot wethouder en loco-burgemeester.
Advocatenkamer-registernummer: 36066248.
Adres: 7200 Dombóvár, Ady Endre utca 9
Contact:

Dr. Dobák Nándor – Engelstalig advocaat vlakbij Csemö, in Kiskunfélegyháza, Oost en midden Hongarije. Als poesta-advocaat is Dr. Dobák Nándor gespecialiseerd in koopcontracten voor vastgoed binnen dorpen en steden, maar ook vastgoed op het platteland, waaronder de Hongaarse tanya boerderijen.
Advocatenkamer-registernummer: 36058967.
Adres: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 5
Contact: drdobak@t-online.hu

Mart Hendriksen – Sinds 1 december 2019 de eigenaar van Eigen Huis Hongarije. Mart Hendriksen is een energiek persoon die het goede met anderen voor heeft met een brede visie op ondernemen in Hongarije.
Contact: info@eigenhuishongarije.nl

Het doel van deze website is het correct informeren en het aan de kaak stellen van misstanden op de Hongaarse huizenmarkt. De informatie wordt geheel gratis aangeboden, zonder winstoogmerk.

We stellen het erg op prijs als u deze website deelt op sociale media en een linkje stuurt naar uw vrienden of andere mensen die zich oriënteren voor het kopen van een huis in Hongarije.

Het vastgoed wordt aangeboden op Eigen Huis Hongarije koopt u direct van de eigenaar zonder makelaar. U kunt direct contact met ze opnemen voor bezichtiging en alle informatie over het kopen van een huis in Hongarije. Verder staat alle informatie over het kopen van een huis in Hongarije staat op deze website.