Kennismaking

Aangenaam kennis te maken
Eigen Huis Hongarije is een makelaars-concept van een officieel geregistreerde makelaardij (Biztosház Kft) in Hongarije, werkzaam in de zuidwestelijk gelegen provincies Baranya, Tolna en Somogy, ten zuiden van het Balatonmeer. We begeleiden Nederlanders en Belgen bij de koop van een huis in Hongarije.

Vincent Eggermond is uw Nederlandstalige contactpersoon van makelaardij Eigen Huis Hongarije.

Vincent Eggermond
Vincent Eggermond begeleidt als Nederlandstalig makelaar met de zoektocht naar uw huis in Hongarije.

Kamer van Koophandel
Eigen Huis Hongarije is een makelaars-concept van de register-makelaardij Biztosház Kft. Makelaardij Biztosház Kft staat bij de Hongaarse Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam BIZTOSHÁZ Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Kft onder K.v.K.-nummer HUOCCSZ.02-09-082774 met het belastingnummer 25424375-2-02.

Officiële makelaars-vergunning
Makelaar is in Hongarije een beschermd beroep en mag niet zo maar door iedereen uitgevoerd worden. Desondanks zijn er bemiddelaars die zonder vergunning werkzaam zijn. Wanneer u van de diensten van dergelijke tussenpersonen gebruik maakt, bent u onbeschermd en tezamen met dergelijke tussenpersonen strafbaar. Een makelaar of makelaardij (ingatlanközvetítő) dient te beschikken over een vergunning die verkregen wordt op vertoon van een Hongaars makelaarsdiploma. Biztosház Kft is een officieel geregistreerde makelaardij, geregistreerd onder diploma-nummer PT K 121592 en in Pécs onder vergunningsnummer 07282/2016.

Professionele aanpak
Al het vastgoed in ons aanbod op onze website is tevoren zorgvuldig gecontroleerd door onze makelaar en advocaat op schulden en claims om nare verrassingen in de toekomst te voorkomen. Bij Eigen Huis Hongarije koopt u zorgeloos een eigen huis in Hongarije. Bij aankoop ontvangt u een (standaard) vertaling in het Nederlands van het eenvoudige koopcontract. Daarbij is de mogelijkheid om in het Nederlands vragen te stellen. Na de koop van een Hongaarse huis uit ons huizenaanbod, verlenen wij u zonder extra kosten een uitgebreid Basis Service-pakket.

Bij andere makelaars dient u daar apart voor te betalen, terwijl deze zaken onderdeel zijn van onze dagelijkse werkzaamheden. Verder kunnen we u adviseren en begeleiden bij uw emigratie naar Hongarije.

Onze service is dan wel niet levenslang, wel kunt u altijd op ons rekenen en zo nodig staan we altijd voor u klaar. U hoeft er met ons nooit alleen voor te staan.

Goede vindbaarheid, ook voor u…!
Wilt u een Bed and Breakfast of vakantie-verhuur starten in Hongarije? Dan wilt u dat uw accommodatie goed gevonden wordt door uw toekomstige gasten. U heeft ons ook gevonden. Dit heeft te maken met onze goede vindbaarheid in de zoekmachines van Google en Bing. We beheren naast deze website diverse Hongarije-gerelateerde thema-websites en startpagina’s (Sanoma Startpagina’s). Verder adverteren we in Nederlands – Hongaars drukwerk (o.a. Most Magyarul). Wilt u ook goed gevonden worden, dan is een goede samenwerking met ons kantoor een pré. Wij gunnen onze klanten een succesvolle onderneming in Hongarije.

Onze medewerkers
De medewerkers van onze makelaardij staan graag voor u klaar. U kunt met ons communiceren in de Nederlandse of Engelse taal. Onze medewerkers stellen zich in het kort even voor:

Vincent M. Eggermond – Vincent is sinds begin 2016 in dienst als administratief medewerker, maar fungeert in de praktijk als Nederlandstalig contactpersoon en vastgoed adviseur van makelaars-concept Eigen Huis Hongarije. Eerder was Vincent Eggermond drie en half jaar werkzaam geweest als vastgoed adviseur voor een andere makelaardij in de regio Zuidwest Hongarije. Vincent draagt zorg voor de Nederlandstalige communicatie en de digitale en grafische vormgeving. Hij spreekt Nederlands en Engels.

Dr. Németh Tímea – Advocate en jurist van advocatenkantoor Dr. Németh Tímea Ügyvédi Iroda te Dombóvár, is ruim tien jaar gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan Nederlanders en Belgen in Zuidwest Hongarije. Behalve advocate is Tímea gecertificeerd makelaar. Zij spreekt Hongaars en Engels.

Carla Engels – Directrice en eigenaresse van de register-makelaardij Biztosház Kft, bij Nederlanders en Belgen bekend als makelaardij Eigen Huis Hongarije. Carla is als bedrijfshoofd verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en onderhoud zakelijke contacten met collega-makelaars. Zij spreekt Nederlands, Hongaars, Duits, Engels, Frans en Italiaans.

Onze makelaar, advocaat en vastgoed adviseur staan graag voor u klaar om u te begeleiden bij:

  • uw zoektocht naar een huis in Hongarije;
  • de aankoop van Hongaars vastgoed;
  • service na de koop van Hongaars onroerend goed;
  • emigratie naar Hongarije.

Heeft u vragen? Stel deze dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Contact
E-mail: info@eigenhuishongarije.nl
Hongaars telefoonnummer: +36-20-961-66-46 (Nederlandstalig)
Nederlands telefoonnummer: 06-555-888-69 (of buiten Nederland: 0031-6-555-888-69)

Openingstijden
We zijn telefonisch bereikbaar van:
Alle dagen van de week van 9:00 uur tot 18:00 uur.
Het bezichtigen van vastgoed is geheel vrijblijvend en kosteloos en is alle dagen van de week mogelijk, ook op feestdagen. Daarbij dient u gezien de toegenomen interesse voor Hongarije rekening te houden met onze drukke boekingsagenda.

Bezoekerskantoor
Ons bezoekerskantoor aan de Ady Endre utca 6 te Dombóvár is op afspraak te bezoeken op:
Maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur.

Controleren van onze makelaars-vergunning
Eigen Huis Hongarije is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bedrijf onder de naam Biztosház Kft. Het bedrijf Biztosház Kft staat in Pécs als makelaar (ingatlanközvetítő) geregistreerd onder vergunningsnummer 07282/2016. Dit is te controleren via de webpagina: http://logoweb.pecs.hu/register/index/reg_uz_ing_gazd?mid=3477
Daar vult u in bij het hokje “Társaság neve” (Bedrijfsnaam) onze bedrijfnaam: Biztosház Kft en klikt u op “Szürés” (Filter). Dan ziet u onze bedrijfsnaam met vergunningsnummer en de datum van registratie. Zie het onderstaande voorbeeld:

U kunt in de plaats van de zoek- of filterfunctie, ook handmatig de lijst doorlopen met de pijltjes bij de zoekfunctie. Op deze pagina staan alle makelaars en makelaardijen van de provincie Baranya geregistreerd. Zo kunt u dus ook andere makelaars en makelaardijen controleren of deze officieel geregistreerd zijn.