Kennismaking

Het vastgoed wordt aangeboden op Eigen Huis Hongarije koopt u direct van de eigenaar. U kunt direct contact met ze opnemen voor bezichtiging en alle informatie over het kopen van een huis in Hongarije. Verder staat alle informatie over het kopen van een huis in Hongarije staat op deze website.

Eigen Huis Hongarije was tot 1 december 2018 een makelaars-concept van een officieel geregistreerde makelaardij (Biztosház Kft) in Hongarije, met makelaar en advocate Dr. Németh Timea en Nederlands contactpersoon Vincent Eggermond. Met een veranderende markt, waarbij huizenjagers en huiseigenaren elkaar liever vinden zonder makelaar, heeft Eigen Huis Hongarije besloten om op deze vraag antwoord te geven. We nemen daarbij afscheid van Dr. Németh Tímea en Vincent Eggermond.

Controleren van onze makelaars-vergunning
Eigen Huis Hongarije is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bedrijf onder de naam Biztosház Kft. Het bedrijf Biztosház Kft staat in Pécs als makelaar (ingatlanközvetítő) geregistreerd onder vergunningsnummer 07282/2016. Dit is te controleren via de webpagina: http://logoweb.pecs.hu/register/index/reg_uz_ing_gazd?mid=3477
Daar vult u in bij het hokje “Társaság neve” (Bedrijfsnaam) onze bedrijfnaam: Biztosház Kft en klikt u op “Szürés” (Filter). Dan ziet u onze bedrijfsnaam met vergunningsnummer en de datum van registratie. Zie het onderstaande voorbeeld:

U kunt in de plaats van de zoek- of filterfunctie, ook handmatig de lijst doorlopen met de pijltjes bij de zoekfunctie. Op deze pagina staan alle makelaars en makelaardijen van de provincie Baranya geregistreerd. Zo kunt u dus ook andere makelaars en makelaardijen controleren of deze officieel geregistreerd zijn. Onderzoek bijvoorbeeld eens:

  • Droomhuis Hongarije Makelaardij (zoek op bedrijfsnaam: Álomház Kft.)
  • Honed Imexma Kft (zoek op bedrijfsnaam: Honed Imexma Kft.)
  • Thuis in Hongarije Makelaardij (zoek op makelaar: Sivert Arends)
  • Mecsek Makelaardij (zoek op bedrijfsnaam: Mecsek Makelaardij Kft.)