Contact

Bedankt voor uw interesse in Eigen Huis Hongarije Makelaardij.

Bij Eigen Huis Hongarije koopt u zonder makelaar. De contactgegevens van de huiseigenaren en verkopers staan vermeld bij het vastgoed. Het onroerend goed op deze website is tevoren bij het kadaster gecontroleerd op eigenaar om misbruik van ons concept te voorkomen. U weet dus precies waar u aan toe bent als u contact op neemt met de huiseigenaren.

Op deze website staat alle informatie die nodig is voor het kopen van een huis in Hongarije. In de tijd dat Eigen Huis Hongarije een makelaardij was, werkten we samen met advocaat-notarissen Dr. Németh Tímea in Dombóvár en Dr. Dobák Nándor te Kiskunfélegyháza. Onze medewerkers hebben daar nog steeds goed contact mee en wij kunnen deze advocaten in Hongarije van harte aanbevelen. Zij spreken naast Hongaars ook goed Engels.

Werkgebied van Eigen Huis Hongarije
Wij zijn werkzaam ten zuiden van het Balaton in de omgeving van Pécs en Dombóvár: de Hongaarse provincies Baranya, Tolna en Somogy. Vooraf aan het opnemen van uw huis in Hongarije op de website van Eigen Huis Hongarije, brengen we een bezoek aan uw Hongaarse huis. Wilt u buiten ons werkgebied gebruik maken van onze diensten, dan brengen wij een extra kilometervergoeding in rekening.

Eigen Huis makelaars in Hongarije